Stage HR medewerker/recruiter

Voor onze afdeling HR zijn wij op zoek naar een stagiair. Je bent tijdens je stage het eerste aanspreekpunt voor sollicitanten, je helpt actief met het zoeken van de juiste kandidaten en je houdt je bezig met verschillende HR-werkzaamheden.


Join a company driven by passion, innovation and trust

 

Verisure is de marktleider in gemonitorde ‘slimme alarmsystemen’ voor meer dan 2 miljoen consumenten en kleine bedrijven. Het succes van het bedrijf wordt bepaald door de mensen die er werken en we investeren dan ook dagelijks in onze mensen. Als je werkt bij Verisure ben je onderdeel van een industrie leider van wereldklasse met een sterke ondernemersgeest.

 

Verisure is een groeiend bedrijf en we bouwen aan een getalenteerde en gepassioneerde organisatie in Nederland. Daarom zijn wij op dit moment op zoek naar een stagiair voor ons Hoofdkantoor in Amsterdam.

 

Stage HR medewerker/recruiter

M/V, 40 uur, Amsterdam

 

Functie-eisen stage recruiter/HR-medewerker

  • Je volgt een hbo opleiding, bijvoorbeeld Commerciele Economie, Hotelschool of HRM
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord- en geschrift;
  • Je bent flexibel ingesteld;
Je hebt ervaring met het gebruik van verschillende social media kanalen;

 

Wat Verisure jou kan bieden

Verisure maakt deel uit van de Securitas Direct Group, een toonaangevend leverancier van gebruiksvriendelijke alarmsystemen en beveiligingsoplossingen. Verisure richt zich op de particuliere en zakelijke markt en is het meest geïnstalleerde huisalarm in Europa. Ruim 10.000 medewerkers in 14 landen hebben meer dan 2 miljoen klanten op de Europese en Latijns-Amerikaanse markt geholpen.

Omdat Nederland is aangewezen als strategische groeimarkt wordt er momenteel versneld geïnvesteerd in Verisure Nederland. Dit biedt ambitieuze kandidaten de kans om aan de bouwstenen te werken van een internationaal sterk groeiende organisatie. Kortom; Veel kansen en doorgroeimogelijkheden voor jou als stagiair recruiter/HR-medewerker.

 

Aanbod

  • Goede stagevergoeding
  • Positieve sfeer, veel energie en dynamiek
  • Uitstekende locatie (Amsterdam- Zuidoost)

 

Als je nog vragen heb over de positie kan je contact opnemen met Suzanne Ingenhoven (HR Manager) via 0611050843 of suzanne.ingenhoven@verisure.nl

Recruiter

 

Naam: Patricia Fredrikz

Telefoon: 06-40130876

E-mail: patricia.fredrikz @verisure.nl

2000