Junior HR Assistent

Join a company driven by passion, innovation and trust

 

Verisure is de marktleider in gemonitorde ‘slimme alarmsystemen’ voor meer dan 2 miljoen consumenten en kleine bedrijven. Het succes van het bedrijf wordt bepaald door de mensen die er werken en we investeren dan ook dagelijks in onze mensen. Als je werkt bij Verisure ben je onderdeel van een industrie leider van wereldklasse met een sterke ondernemersgeest.

 

Verisure is een groeiend bedrijf en we bouwen aan een getalenteerde en gepassioneerde organisatie in Nederland. Daarom zijn wij op dit moment op zoek naar een HR assistent voor ons Hoofdkantoor in Amsterdam.

 

HR Assistent

M/V, 40 uur, Amsterdam

 

Functie

 

De functie van HR assistent is een zelfstandige functie op operationeel niveau. Een functie waarin jij je naast operationele HR werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld arbeidsvoorwaardelijke en arbeidsrechtelijke vraagstukken, verzuim en doorstroom, ook bezig kan gaan houden met onderwerpen als change management en talent ontwikkeling.

Naast het signaleren en terugkoppelen van ontwikkelingen en knelpunten die op de werkvloer spelen adviseer je de business over HR processen en over de toepassing van het HR beleid en -instrumenten.

De organisatie zit momenteel midden in een enorm groei traject, waarbij veel initiatieven worden georganiseerd die bijdragen aan het klaarmaken en ondersteunen van de groei. Denk hierbij o.a. aan inrichten processen rondom aanname en doorstroom, opnieuw vormgeven HR-omgeving Intranet, maar ook het beloningssysteem. Daarnaast zorgt de implementering van een nieuw organisatieonderdeel de eerste helft van 2018 voor veel veranderingen in de organisatie, waarbij zeker ook een rol is weggelegd voor de HR assistent.

Wij zoeken een zelfstandige HR Assistent. Relevante werkervaring is weliswaar een vereiste, maar minstens zo belangrijk is jouw persoonlijkheid. Om succesvol te kunnen werken binnen deze organisatie met verbaal sterke salesmannen is het van belang dat je jezelf durft te zijn, nuchter bent en in staat bent een goede band op te bouwen met de mensen om je heen en gezamenlijk stappen voorwaarts te zetten.

 

Bedrijf

 

Verisure maakt deel uit van de Securitas Direct Group, een toonaangevend leverancier van gebruiksvriendelijke alarmsystemen en beveiligingsoplossingen. Verisure richt zich op de particuliere en zakelijke markt en is het meest geïnstalleerde huisalarm in Europa. Ruim 10.000 medewerkers in 14 landen hebben meer dan 2 miljoen klanten op de Europese en Latijns-Amerikaanse markt geholpen.

 

Omdat Nederland is aangewezen als strategische groeimarkt wordt er momenteel versneld geïnvesteerd in Verisure Nederland. Dit biedt ambitieuze kandidaten de kans om aan de bouwstenen te werken van een internationaal sterk groeiende organisatie.

 

Aanbod

 

- Uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden

- Positieve sfeer, veel energie en dynamiek

- Uitstekende locatie (Amsterdam- Zuidoost)

- Nieuwe positie met veel verantwoordelijkheid en ondernemerschap

 

Profiel

 

Daarnaast beschik je over de volgende kwaliteiten en competenties:

-Een afgeronde HBO opleiding, met een intrinsieke passie voor het HR vak, een HR opleiding is een vereiste. Je hebt minimaal 2-3 jaar werkervaring;

-Het goed bijhouden van de ontwikkelingen in het vakgebied en in staat zijn de invloeden daarvan op bestaande richtlijnen te signaleren;

-Aantoonbare kennis van verzuimbegeleiding (w.o. Wet Verbetering Poortwachter);

-Uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels zowel in woord als geschrift (Spaans is een pre);

-Zelfstandig werkend met een proactieve instelling. Je bent flexibel, accuraat en in staat om gestructureerd zaken te onderbouwen;

 

 

Als je nog vragen heb over de positie kan je contact opnemen met Suzanne Ingenhoven (HR Manager) via 0611050843 of suzanne.ingenhoven@verisure.nl

Recruiter

 

Naam: Patricia Fredrikz

Telefoon: 06-40130876

E-mail: patricia.fredrikz @verisure.nl

2000