Stage Marketing & Communicatie

Wij zijn een hands-on organisatie, flexibel en houden van zeer scherpe deadlines. Dus geen probleem als jij al een stageplek hebt, dat los jij wel op als je binnen onze organisatie past! Ben jij daarnaast goed met HOOFDLETTERS.&.INTERPUNCTIE(;:”), weet jij de spellingfout in deze vacature te vinden en spreek jij vloeiend social en online? Dan hebben wij jou nodig.

Voor onze afdeling Marketing zijn wij op zoek naar een stagiair. Je ondersteunt de Online Marketing en Communicatie binnen Verisure. Je richt je voornamelijk op Social, content marketing en het ondersteunen van de branding voor onze Sales afdeling. Je hebt een actieve rol in het bedenken en creëren van content voor o.a. Facebook, Instagram en LinkedIn en wil graag veel leren op het gebied van online marketing & communicatie. Kom jij ons helpen binnen dit snelgroeiende bedrijf?

 

Join a company driven by passion, innovation and trust

 

Verisure is de marktleider in gemonitorde ‘slimme alarmsystemen’ voor meer dan 2 miljoen consumenten en kleine bedrijven. Het succes van het bedrijf wordt bepaald door de mensen die er werken, we investeren dan ook dagelijks in onze mensen. Als je werkt bij Verisure ben je onderdeel van een marktleider van wereldklasse met een sterke ondernemersgeest.

 

Verisure is een groeiend bedrijf en we bouwen aan een getalenteerde en gepassioneerde organisatie in Nederland. Daarom zijn wij op dit moment op zoek naar een stagiair voor ons Hoofdkantoor in Amsterdam.

Functie-eisen stage Marketing & Communicatie

  • Je volgt een marketing of communicatie gerelateerde hbo-opleiding, bijvoorbeeld Commerciële Economie, Marketing of Media Informatie en Communicatie;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord- en geschrift;
  • Je bent flexibel ingesteld;
  • Je hebt ervaring met het gebruik van verschillende social mediakanalen;
  • Je bent creatief.

Wat Verisure jou kan bieden

Omdat Nederland is aangewezen als strategische groeimarkt wordt er momenteel versneld geïnvesteerd in Verisure Nederland. Dit biedt ambitieuze kandidaten de kans om aan de bouwstenen te werken van een internationaal sterk groeiende organisatie. Kortom; veel kansen en doorgroeimogelijkheden voor jou als stagiair Marketing & Communicatie.

 

Je wordt onderdeel van een enthousiast team dat dagelijks nieuwe doelen stelt. Er heerst een informele en gezellige sfeer en we gaan regelmatig op teamuitje. Als je stage is afgelopen ben je klaar voor een baan in Branding of Social Marketing.

 

Aanbod

  • Goede stagevergoeding
  • Positieve sfeer, veel energie en dynamiek
  • Uitstekende locatie (Amsterdam- Zuidoost)

Mocht je zin hebben om onze stagiair Marketing & Communicatie te worden reageer dan via de ‘solliciteer’ knop.

Name: Sophie IJskes

Phone: 0611843710

E-mail: talent@verisure.nl


2000