Kent u iemand die een Verisure systeem wil?

Wanneer u kiest voor Verisure, beschikt u over het meest moderne en toekomstbestendige huisbeveiligingssysteem op de markt. U beschikt over het slimme huis. Heeft u vrienden of familie met belangstelling voor onze producten en diensten?  Laat het ons weten!


Laat ons via het formulier hieronder weten wie we kunnen benaderen voor een gratis advies. Bedankt om ons aan te bevelen!

 

Wij wijzen u erop dat u de opgegeven personen tijdig en volledig dient te informeren over het feit dat u deze gegevens aan ons verstrekt en over de doeleinden van de verwerking van hun persoonsgegevens. Daarnaast dient u hen te melden dat Securitas Direct met hen contact zal opnemen met betrekking tot het aanbieden van Verisure alarmdiensten en om hen op de hoogte stellen van onze privacyverklaring, tenzij zij deze informatie al hebben ontvangen.

Verstuur de gegevens >

Welkom in het slimme huis met domotica

1.03

Of bel 0800 - 365 0 365

Overzicht

Verkoop en informatie alarmsysteem:

0800-365 0 365 | sales@verisure.nl

Klantenservice en meldkamer:

088-088 89 99 | care@verisure.nl

Verisure FAQ

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct's huisalarm. Dankzij ons veilige op de toekomst gerichte platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica - het slimme huis - aanbieden. Aansluiting op onze eigen meldkamer met permanente bewaking, gratis controle ter plaatse door onze beveiligingsmedewerkers en professionele installatie zijn de basiskenmerken van onze dienstverlening.

Steeds meer producten en diensten voor het huis werken via een breedband-verbinding zodat u deze op afstand, bijvoorbeeld via uw mobiele telefoon, kunt controleren en bedienen. Dankzij ons veilige op de toekomst gerichte platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica aanbieden. Wij bieden abonnementen aan op het gebied van inbraak, brand, energie, klimaat en SOS. Wij voegen voortdurend nieuwe slimme functies toe om uw dagelijkse leven eenvoudiger en aangenamer te maken.

Verisure Online

Delen

Erkend

Erkenning ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118

Partner van Maak het inbrekers niet te makkelijk (Ministerie van Veiligheid en Justitie)
Lid met certificaat van VEBON
Erkenning Ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118