Bedrijfsbeveiliging Verisure

We hebben bedrijfsbeveiliging voor u op maat


Het doel is een veilige en betrouwbare werkplek

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van een beveiligingsadviseur

Securitas surveillant

Een 24/7 gemonitord zakelijk alarmsysteem

Inclusief controle ter plaatse door Securitas surveillant

Met het Verisure alarmsysteem kunt u uw bedrijf optimaal beveiligen. Het systeem wordt dag en nacht bewaakt door onze professionele meldkamer die meteen ingrijpt wanneer er iets gebeurt. De alarmstickers op ramen en deuren en onze gevelplaat hebben tevens een afschrikkend effect.
Dankzij onze trillingsdetectoren op strategische ramen en deuren spoort het systeem inbraken op nog voordat deze plaatsvinden. De inbreker krijgt geen enkele kans om uw woning binnen te dringen.

Wanneer het alarm afgaat, maakt de fotodetector meteen een aantal foto's die naar de meldkamer worden gestuurd. De operator kan direct nagaan waarom het alarm afging en via de VoiceBox meeluisteren en praten in uw bedrijfspand. Zo kan hij de juiste maatregel nemen. In geval van twijfel komt een bewakingsagent ter plaatse. De verbinding van het alarmsysteem met de meldkamer is uiterst veilig dankzij dubbele centrales en zowel breedband- als GSM-verbinding.

Beeldverificatie bij inbraak

00.56

Uw alarmsysteem bedienen met uw mobiele telefoon


In- en uitschakelen van het alarm. Een mededeling ontvangen wanneer de medewerkers vertrekken van kantoor. De alarmstatus controleren en de temperatuur op kantoor aflezen. Met de Verisure App kunt u uw bedrijf op eenvoudige wijze beheren en controleren via uw mobiele telefoon, waar u ook bent.

Met diverse producten en diensten kunt u de verlichting op kantoor regelen en de luchtvochtigheid in het bedrijfspand controleren. Wij voegen voortdurend nieuwe slimme functies toe die uw dagelijkse leven eenvoudiger en aangenamer maken. Vanaf de App Store, Google Play en Windows Phone kunt u de Verisure App voor iPhone, Android en Windows-telefoons downloaden.

Wat is geschikt voor uw bedrijf?

Bedrijfsbeveiliging + Intrusion Pro service

Inbraakbeveiliging en de Intrusion Pro service zijn standaard inbegrepen in al onze pakketten. Meer informatie voor een oplossing die is afgestemd op uw kantoor of bedrijfspand.

Verisure Basis

Standaardpakket voor inbraakbeveiliging met SOS-alarm, beeldverificatie en Verisure Voice voor onmiddellijke actie. Inclusief interventies en levenslange productgarantie.

 

Professionele installatie inbegrepen


Verisure Premium Bedrijf

 

 

Ons premium pakket voor bedrijven is inclusief overvalknop, beeldverificatie en Verisure Voice voor directe actie. Inclusief onbeperkte interventies van een surveillant en melding aan politie. Daarnaast levenslange productgarantie. Met uitbreidingsmogelijkheden zoals de Waterdetector om waterlekken op te sporen en de SmartPlug voor energiebesparing.

 

Professionele installatie inbegrepen


Oplossingen voor het slimme bedrijf

Solutions for the smart home
Solutions for the smart home

Wat zijn de voorwaarden voor een alarm voor mijn bedrijf?

ZZP'er, midden of klein bedrijf

Bedrijfspand kleiner dan 800m2

Kantoren die afgebouwd zijn

Overzicht

Verkoop en informatie alarmsysteem:

0800-365 0 365 | sales@verisure.nl

Klantenservice en alarmcentrale:

088-088 89 99 | care@verisure.nl

Verisure FAQ

Neem contact op met onze afdeling verkoop op 0800-365 0 365 of vul bovenstaande formulier in. Dan helpen wij u om een alarmsysteem te installeren dat precies is afgestemd op uw wensen en uw bedrijfspand (kantoor).

Verisure biedt u een geavanceerd brandmeldingssysteem met in serie geschakelde rookdetectors. Zij praten tegen u en geven een alarmsignaal in geval van brand. Zij zijn aangesloten op onze alarmcentrale en waarschuwen u via uw mobiele telefoon als er sprake is van rookontwikkeling. Als ten minste twee rookdetectors waarschuwen voor rookontwikkeling, kunnen onze alarmoperators direct maatregelen nemen, ook als er niemand aanwezig is. De rookdetectors zijn bovendien gekoppeld aan onze cameradetectors die beelden registreren en deze in geval van rookontwikkeling naar de meldkamer sturen. De beeldverificatie van de oorzaak van de alarmmelding is een extra hulpmiddel voor de operator om snel de juiste maatregelen te kunnen nemen.

Als het alarm afgaat, wordt de fotodetector geactiveerd en wordt er een reeks beelden naar de alarmcentrale verstuurd. De operator kan met grote zekerheid bepalen of het nodig is om direct een Securitas surveillant te sturen of de politie/brandweer te bellen. Wij kunnen ook zien of er sprake is van vals alarm. De fotodetector kan alleen beelden registreren als het alarm afgaat en beschermt zo uw integriteit op de zaak.

Onze alarmcentrale is 24 uur per dag, alle dagen van het jaar bemand en gecertificeerd door het Ministerie van Justitie. Wij werken alleen voor klanten die ook onze producten hebben geïnstallerd. De alarmcentrale staat in voor alle activiteiten met betrekking tot uw alarmsysteem, van technische service tot controle ter plaatse door Securitas surveillanten. Onze operatoren en andere medewerkers zijn specialisten op het gebied van de techniek en de diensten die betrekking hebben op uw alarminstallatie. U bereikt onze alarmcentrale altijd via het telefoonnummer 088 - 088 89 99.

Verisure Online

Delen

Erkend

Erkenning ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118

Partner van Maak het inbrekers niet te makkelijk (Ministerie van Veiligheid en Justitie)
Lid met certificaat van VEBON
Erkenning Ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118