alarmdiensten

Interventie van een surveillant

Interventie van een surveillant

Realtime interventie

Het beoordelen van de mogelijke schade, het op elk moment op de hoogte houden en ervoor zorgen dat de veiligheid van je huis of bedrijf wordt hersteld, zijn de doelstellingen van de surveillant. Zij begeleiden de politie tijdens de gehele procedure in geval van een geverifieerde inbraak.

Verificatie van alarm en onmiddellijke melding aan de politie

Als je het slachtoffer bent van een poging tot diefstal in je huis of bedrijf, stuurt onze meldkamer de melding onmiddellijk naar de politie en werkt het samen met de agenten tijdens het hele interventieproces. Dankzij de meldkamer word je te allen tijde geïnformeerd over wat er in je woning of bedrijf gebeurt, zelfs als je niet aanwezig bent.

Surveillant, dubbele veiligheidsgarantie

Naast de melding aan de politie stuurt de Verisure meldkamer een surveillant naar je huis of bedrijf, die de schade controleert en de politie begeleidt tijdens de doorzoeking. De surveillant is tevens verantwoordelijk voor het informeren over de veroorzaakte schade, het verzenden van een uitgebreid rapport over het incident en het herstellen van de veiligheid voordat hij vertrekt.

Verisure, marktleider in alarmsystemen

Verisure is aanwezig in 16 landen en is marktleider in alarmsystemen in Europa. Integriteit, efficiëntie en service zijn de waarden van Verisure. De ervaring en expertise van alle medewerkers van Verisure zijn een garantie voor veiligheid over de hele wereld.

Woningen, kantoren, magazijnen, winkelcentra of luchthavens zijn enkele van de plaatsen die onze surveillanten dagelijks beschermen en die Verisure versterken als marktleider op het gebied van particuliere beveiliging. Het succes is voor een groot deel te danken aan het uitstekende werk van het menselijke team dat Verisure vormt.

De filosofie van Verisure is gebaseerd op het optimaliseren van de middelen en kwaliteit om elke klant een beveiligingsoplossing te bieden die is aangepast aan hun wensen en behoeften. Kortom, de klanten van Verisure hebben de dubbele garantie dat wanneer zij het slachtoffer zijn van een inbraak, zowel de politie als een surveillant snel zal komen om hun veiligheid te waarborgen.