Verisure App

My Verisure App

Met de Verisure App heb je bijna altijd en overal direct toegang tot jouw alarmsysteem, waardoor je volledige controle hebt over de veiligheid van je huis of bedrijf, zelfs wanneer je weg van huis bent.

Start direct

Bedien je alarmsysteem met de Verisure App

Met het innovatieve Verisure alarmsysteem monitor je jouw woning of bedrijf van overal ter wereld. Controleer je alarm op je mobiele telefoon, computer of tablet wanneer je maar wilt en waar je ook bent. Je kunt zien en horen wat er gebeurt, je alarm in- en uitschakelen, nagaan wie naar binnen en buiten gaat en lampen en andere elektrische apparaten in- en uitschakelen.

Verisure App

Activeer je alarm waar je ook bent

Net de deur uit en twijfel je of je het alarm wel hebt geactiveerd? Geen probleem, want met de Verisure App is het mogelijk om de status van het alarm te controleren en het in de totale of gedeeltelijke modus te activeren of te deactiveren. Het enige dat je nodig hebt is je telefoon of tablet en de Verisure App. Met deze handige functie heb je meerdemoedsrust.

Verisure App

Toegangscontrole dankzij de Verisure App

Wist je dat het Verisure alarmsysteem ook werkt als toegangscontrole? Door het toewijzen van een Star Key aan iedere gebruiker, kun je gemakkelijk terugzien wie het alarm (de)activeert via de app. Dit systeem is perfect om de schema's van je kinderen of personeel te controleren en bovendien kun je als iemand een Star Key kwijtraakt deze eenvoudig blokkeren en ook weer activeren.

Verisure App

Ontvang realtime meldingen

Ontvang realtime meldingen over alles wat er in je huis gebeurt. Met ons alarm en de Verisure App krijg je direct notificaties binnen, waardoor je snel op de hoogte bent van eventuele noodsituaties en direct actie kunt ondernemen om de veiligheid van je huis te waarborgen. Voel je elke dag veilig en beschermd met Verisure, waar je ook bent.

 

Verisure App

 

Volledige controle met de Verisure App

Beheer je alarmsysteem eenvoudig met de Verisure App, waarmee je van vrijwel overal toegang hebt tot de status van je alarmsysteem. Met het innovatieve Verisure alarmsysteem kun je jouw woning of bedrijf vanuit bijna elke locatie ter wereld monitoren. Of je nu op je mobiele telefoon, computer of tablet zit, je kunt gemakkelijk controleren wat er gebeurt en snel reageren op eventuele incidenten. 

Volledige controle met de Verisure App
Beheer je veiligheid met gemak

Beheer je veiligheid met gemak

Met de Verisure App kun je niet alleen zien wat er gebeurt, maar ook actie ondernemen om je huis of bedrijf veilig te houden. Je kunt het alarm eenvoudig in- en uitschakelen, controleren wie naar binnen en buiten gaat en zelfs lampen en andere elektrische apparaten bedienen. Dit geeft je de gemoedsrust dat je de controle hebt over de veiligheid van je huis, zelfs als je niet fysiek aanwezig bent.

Realtime meldingen voor directe actie

Een van de grootste voordelen van de Verisure App is de mogelijkheid om in real-time meldingen te ontvangen. Of het nu gaat om een stroomstoring of een alarmmelding, je krijgt direct een melding op je mobiele apparaat, zodat je snel kunt reageren op een situatie. Deze directe communicatie stelt je in staat om snel actie te ondernemen en eventuele problemen direct aan te pakken, wat zorgt voor een nog betere bescherming van je huis en je dierbaren. Met de Verisure App ben je continue verbonden met je alarmsysteem en kun je met een gerust hart genieten van gemoedsrust, wetende dat je huis veilig is. 

Realtime meldingen voor directe actie

 

Verisure App: direct verbonden, goed beveiligd

Beheer je alarmsysteem op elk gewenst moment en vanaf elke locatie op je telefoon, computer, of tablet. Bekijk activiteit, schakel je alarm in en uit, volg bewegingen, en beheer elektronica met gemak.

De App van Verisure