ALARMDIENSTEN

Verisure App

Bedien je alarmsysteem met de Verisure App

Met het innovatieve Verisure alarmsysteem monitor je jouw woning of bedrijf van overal ter wereld. Controleer je alarm op je mobiele telefoon, computer of tablet wanneer je maar wilt en waar je ook bent. Je kunt zien en horen wat er gebeurt, je alarm in- en uitschakelen, nagaan wie naar binnen en buiten gaat en lampen en andere elektrische apparaten in- en uitschakelen.

Activeer je alarm waar je ook bent

Net de deur uit en twijfel je of je het alarm wel hebt geactiveerd? Geen probleem, want met de Verisure App is het mogelijk om de status van het alarm te controleren en het in de totale of gedeeltelijke modus te activeren of te deactiveren. Het enige wat je nodig hebt is je telefoon of tablet en de Verisure App.

Toegangscontrole dankzij de Verisure App

Wist je dat het Verisure alarmsysteem ook werkt als toegangscontrole? Door het toewijzen van een Star Key aan iedere gebruiker, kun je gemakkelijk terugzien wie het alarm (de)activeert via de app. Dit systeem is perfect om de schema's van je kinderen of personeel te controleren en bovendien kun je als iemand een Star Key kwijtraakt deze eenvoudig blokkeren en ook weer activeren.

Ontvang realtime meldingen

Met ons alarm en de Verisure App krijg je altijd direct notificaties binnen. Bijvoorbeeld bij een stroomstoring of bij een alarmmelding.