Alarmsysteem met directe melding aan de politie

Beeld het aantal alarmmeldingen die elke dag in Nederland voorkomen eens in. De overgrote meerderheid hiervan is omdat iemand vergeet om het alarm uit te schakelen voordat hij binnenkomt of door onoplettendheid. Als de politie elke keer els er een alarm afgaat moet uitrukken, wordt er waardevolle tijd verspild bij het vaststellen van valse noodgevallen.

Bij het Verisure alarm staat jouw veiligheid en die van het gezin voorop. Daarom hebben we een zeer geavanceerd verificatiesysteem, dus als er een alarmmelding in je huis of bedrijf is, verifiëren we snel of het een echt noodgeval is om een melding aan de politie te doen.

Wanneer een Verisure alarm afgaat, verifiëren we de waarschuwing als volgt:

  • Spreken-luisteren: dankzij het spreekluister systeem vanhet alarmsysteem kunnen we luisteren naar wat er in het huis of bedrijf gebeurt en communiceren met de aanwezigen in het geval van een alarmmelding.

 

  • Beeldverificatie: bij het detecteren van een mogelijke inbraak nemen onze fotodetectoren een reeks afbeeldingen (zelfs als er geen licht is, dankzij de ingebouwde flitser). Deze afbeeldingen komen aan bij onze meldkamer; daar worden ze op indringers geanalyseerd door de experts en opgeslagen om ze beschikbaar te hebben voor de politie of de verzekeringsmaatschappij.

Zodra de inbraak of poging tot diefstal is geverifieerd, wordt dit onmiddellijk door gegeven aan de politie. Bovendien houden onze specialisten de klant te allen tijde op de hoogte.

 
 
Kies nu voor de beste bevieliging voor jouw woning of bedrijf tot 40% korting* Start jouw offerte
Kies nu voor de beste bevieliging voor jouw woning of bedrijf