ALARMDIENSTEN

Melding aan politie

Alarmsysteem met directe melding aan de politie

Beeld het aantal alarmmeldingen dat elke dag in Nederland voorkomt eens in. De overgrote meerderheid hiervan is dat iemand vergeet om het alarm uit te schakelen voordat hij of zij binnenkomt of door onoplettendheid. Als de politie elke keer als er een alarm afgaat moet uitrukken, verspilt zij waardevolle tijd bij het vaststellen van valse noodgevallen.

Bij het Verisure alarm staan jouw veiligheid en die van het gezin voorop. Daarom hebben we een zeer geavanceerd verificatiesysteem. Dus als er een alarmmelding in je huis of bedrijf is, verifiëren we snel of het een echt noodgeval is en of we een melding aan de politie moeten doen.

Wanneer een Verisure alarm afgaat, verifiëren we de waarschuwing als volgt:

  • Spreken-luisteren: dankzij het spreek-luistersysteem van het alarmsysteem kunnen we luisteren naar wat er in je huis of bedrijf gebeurt en kunnen wij communiceren met de aanwezigen in het geval van een alarmmelding.

  • Beeldverificatie: bij het detecteren van een mogelijke inbraak nemen onze fotodetectoren een reeks afbeeldingen (zelfs als er geen licht is, dankzij de ingebouwde flitser). Deze afbeeldingen komen aan bij onze meldkamer. Daar worden ze op indringers geanalyseerd door de experts en worden ze opgeslagen om ze beschikbaar te hebben voor de politie of de verzekeringsmaatschappij.

Zodra de inbraak of poging tot diefstal is geverifieerd, wordt dit onmiddellijk doorgegeven aan de politie. Bovendien houden onze specialisten de klant te allen tijde op de hoogte.