Verisure Melding Politie

Verisure alarm met directe melding aan de politie

Als je het slachtoffer bent van een poging tot diefstal in je huis of bedrijf, stuurt onze meldkamer de melding onmiddellijk naar de politie en werkt het samen met de agenten tijdens het hele interventieproces. Dankzij onze 24/7 meldkamer word je te allen tijde geïnformeerd over wat er in je woning of bedrijf gebeurt, zelfs als je niet aanwezig bent.

Start direct

Unieke versnelde directe melding naar politie

Wanneer een alarm geverifieerd is en de politie ingeschakeld moet worden, doet Verisure beroep op een unieke, versnelde melding. Onze operators geven namelijk via een druk op de knop de alarmmelding digitaal door aan de politiemeldkamer, zodat alle informatie meteen op de juiste plaats terechtkomt. Dankzij dit systeem worden essentiële minuten gewonnen en biedt Verisure snelle opvolging, op het moment dat echt nodig is.

De interventie na een geverifieerd alarm van Verisure

Verificatie van alarm en onmiddellijke melding aan de politie

 

 

 

Wanneer een Verisure alarm afgaat, verifiëren we de waarschuwing als volgt

Spreken-luisteren Verisure

Spreken-luisteren

Wanneer het alarm wordt geactiveerd omdat een van de componenten beweging of rook detecteert, zijn de live beelden van de fotodetectoren of videodetectoren zichtbaar voor de meldkamer, waardoor onze operators snel en accuraat kunnen reageren op de situatie.

Beeldverificatie Verisure

Beeldverificatie

Onze meldkamer wordt onmiddellijk op de hoogte gebracht en onze getrainde operators controleren de beelden om te verifiëren of het een noodgeval is. De alarmoperator dankzij de bedieningspaneel rechtstreeks met de personen ter plaatse communiceren en direct handelen.

Politie Live View Verisure

Politie Live View

In geval van een inbraak, brand of medisch noodgeval zal de alarmoperator de politie informeren via Politie Live View of de brandweer. Verisure ook een surveillant naar de locatie om een inspectie uit te voeren, waardoor we een snelle en doeltreffende respons kunnen garanderen.

 

Verisure Melding Politie

 

Geavanceerd verificatiesysteem

Beeld het aantal alarmmeldingen dat elke dag in Nederland voorkomt eens in. De overgrote meerderheid hiervan is dat iemand vergeet om het alarm uit te schakelen voordat hij of zij binnenkomt of door onoplettendheid. Als de politie elke keer als er een alarm afgaat moet uitrukken, verspilt zij waardevolle tijd bij het vaststellen van valse noodgevallen.

Bij het Verisure alarm staan jouw veiligheid en die van het gezin voorop. Daarom hebben we een zeer geavanceerd verificatiesysteem. Dus als er een alarmmelding in je huis of bedrijf is, verifiëren we snel of het een echt noodgeval is en of we een melding aan de politie moeten doen.

Verisure geavanceerd verificatiesysteem
Versnelde verbinding met de politie

Politie Live View: Versnelde verbinding met de politie

Politie Live View maakt mogelijk dat de meldkamer van de politie de gelegenheid krijgt om rechtstreeks mee te kijken met camerabeelden van een geverifieerd alarm, via onze eigen Verisure alarmcentrale. Door deze beelden aan de meldkamer van de politie te laten zien krijgen kunnen zij de situatie beter inschatten, waardoor zij sneller, slimmer en veiliger kunnen handelen. Zo maakt het voor de politie veel uit of de indringers zich nog in het pand bevinden. Politie Live View zorgt ervoor dat de ‘heterdaadkracht’ van de politie vergroot en kunnen ook de andere hulpdiensten effectiever opereren.

Realtime interventie van een surveillant

Naast de melding aan de politie stuurt de Verisure meldkamer een surveillant naar je huis of bedrijf, die de schade controleert en de politie begeleidt tijdens de doorzoeking. Het beoordelen van de mogelijke schade, het op elk moment op de hoogte houden en ervoor zorgen dat de veiligheid van je huis of bedrijf wordt hersteld, zijn de doelstellingen van de surveillant. Zij begeleiden de politie tijdens de gehele procedure in geval van een geverifieerde inbraak.

De surveillant is verantwoordelijk voor het informeren over de veroorzaakte schade, het verzenden van een uitgebreid rapport over het incident en het herstellen van de veiligheid voordat hij vertrekt.

Gecertificeerd meldkamer
Versnelde verbinding met de politie

Gecertificeerd 24/7 meldkamer

Dankzij de alarmverificatie die onze operators telkens grondig uitvoeren, neemt het aantal keren dat de politie moet uitrukken voor een vals alarm verder af. Bovendien is de Verisure meldkamer gecertificeerd volgens de hoogste Nederlandse en Europese normen, wat het mogelijk maakt onze alarmcentrale aan te sluiten op Politie Live View.

De beelden worden alleen bekeken bij een geverifieerd alarm. Jouw privacy blijft gewaarborgd en gegarandeerd. Bovendien is er geen sprake van een beeldoverdracht naar de politie tijdens het gebruik van Politie Live View. De medewerkers bij de politie kijken mee, maar ontvangen de beelden niet.

Verisure, marktleider in alarmsystemen

Verisure is aanwezig in 17 landen en is marktleider in alarmsystemen in Europa. Integriteit, efficiëntie en service zijn de waarden van Verisure. De ervaring en expertise van alle medewerkers van Verisure zijn een garantie voor veiligheid over de hele wereld. Woningen en bedrijven zijn enkele van de plaatsen die onze surveillanten dagelijks beschermen en die Verisure versterken als marktleider op het gebied van particuliere beveiliging. Het succes is voor een groot deel te danken aan het uitstekende werk van het menselijke team dat Verisure vormt.

De filosofie van Verisure is gebaseerd op het optimaliseren van de middelen en kwaliteit om elke klant een beveiligingsoplossing te bieden die is aangepast aan hun wensen en behoeften. Kortom, de klanten van Verisure hebben de dubbele garantie dat wanneer zij het slachtoffer zijn van een inbraak, zowel de politie als een surveillant snel zal komen om hun veiligheid te waarborgen.

Start direct

Verisure Alarmsysteem