ONS ALARM

Arlo Video Deurbel

Arlo Essential Draadloze Video Deurbel

Om jou en jouw woning zo goed mogelijk te beschermen hebben wij ons alarmsysteem uitgebreid met de draadloze Arlo Video Deurbel. De video deurbel zorgt ervoor dat je altijd en van overal kan zien wie er voor de deur staat en met deze persoon kan communiceren. Dit komt door de ingebouwde microfoon die tweerichtingscommunicatie mogelijk maakt, ook als je niet thuis bent.

Als iemand aanbelt neemt de Arlo deurbel contact met je op door middel van een videocall, waardoor je op afstand precies kan zien wie er voor de deur staat. Kan je niet opnemen, dan is er ook de mogelijkheid om van tevoren een boodschap in te spreken die dan zal worden afgespeeld.

Verisure

Specificaties

  • De Arlo Videodeurbel filmt in HD en heeft een zichtveld van 180┬║. Hierdoor zie je alles wat er zich voor je voordeur afspeelt

  • IR LED voor optimaal beeld geeft wanneer het donker is, zo kan je 24/7 zien wie er aanbelt

  • Ambient light sensor. Hierdoor is de helderheid van het beeld altijd aangepast op het licht van de omgeving

  • Een heroplaadbare batterij, waardoor je dus nooit te maken hebt met vervangen van de batterijen

  • Weerbestendig

  • Ingebouwde sirene voor onveilige situaties

Front door access pack: Arlo Deurbel + Lockguard

Voor een verbeterde ervaring kun je de video deurbel combineren met de Lockguard, dit pakket maakt veilige en bewaakte ontgrendeling op afstand mogelijk. Je kan zien wie er voor jouw deur staat voordat je bezoekers of bezorgers toegnag verleent. Daarnaast is er videoverificatie door onze operators om, bij een geverifieerde noodsituatie, toegang te kunnen verlenen aan hulpdiensten.

Het alarmsysteem op maat

Het Verisure systeem werkt volledig draadloos en is daardoor eenvoudig te installeren. Met een draadloos alarmsysteem profiteer je van een optimaal veilig gevoel voor jou en je gezin. Het biedt een effici├źnte bescherming tegen inbraak, brand en noodgevallen doordat het 24/7 verbonden is met de meldkamer. Afhankelijk van de woning en individuele behoeften wordt het systeem op maat aangepast. Of het nu gaat over de beveiliging van jouw huis, appartement, vakantiehuis of bedrijf: voor ieder type gebouw hebben we een gepast alarmsysteem.

Naast de Central Unit hebben we nog veel meer innovatieve beveiligingsproducten die het alarmsysteem gebruiksvriendelijk maken. Wil je van onze ervaren beveiligingsexperts horen wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op!