Arlo videodeurbel

 

Arlo videodeurbel

Communiceer en kijk overal wie er voor de deur staat.

START DIRECT

 

Zie wie er voor de deur met de Arlo videodeurbel

Wanneer er iemand voor je deur staat, maar je niet thuis bent, is het ideaal om een Arlo videodeurbel te hebben. Met een Arlo videodeurbel, ofwel een deurbel met camera, kun je altijd zien wie er voor je deur staat. Doordat camera deurbellen beschikken over een luidspreker en microfoon, is het ook mogelijk om te praten via de deurbel met camera met de bezoeker. Zo mis je nooit meer iets! Bij Verisure worden de beste camera deurbellen aangeboden. Een Arlo videodeurbel is de perfecte toevoeging aan je alarmsysteem in huis.

 

Bescherm je huis met de Arlo videodeurbel

Bij Verisure vindt een samenwerking met Arlo plaats. Arlo is gespecialiseerd in het aanbieden van verschillende soorten beveiligingssystemen zoals beveiligingscamera’s en videodeurbel. De Arlo videodeurbel is uitgerust met de beste specificaties om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Bij het aanschaffen van een beveiligingsproduct van Arlo bij Verisure, krijg je de alarmdiensten die Verisure aanbied erbij. Zo ben je altijd beschermt tegen inbraak of onbevoegden. De Arlo camera deurbel is ook te combineren met de LockGuard van Verisure. De LockGuard kan je op afstand het slot van je deur bedienen. Zo kan je met de Arlo videodeurbel zien wie er voor de deur staan, en met de LockGuard je deur open doen, of juist op slot.

Draadloze Arlo videodeurbel

De deurbel met camera die bij Verisure wordt aangeboden is volledig draadloos. Maakt rechtstreeks verbinding met Wi-Fi voor eenvoudige installatie. Dit zorgt ervoor dat hij makkelijk op te hangen is en je geen last heb van draden die overal hangen. De videodeurbel is uitgerust met heroplaadbare batterij.

Draadloze Arlo videodeurbel     Start direct

Slimme en weerbestendig deurbel

De Arlo videodeurbel is een slimme deurbel met camera. Dat houdt in dat de deurbel met camera verschillende signalen kan signaleren. Ook is de Arlo videodeurbel verbonden met Wi-Fi. Verder is de bel weerbestendig en heeft de camera deurbel een zichtveld van 180 graden. Zo krijg je duidelijk alles in beeld, ook ‘s nachts.

Slimme en weerbestendig Arlo videodeurbel     Start direct

 
 

Voordelen van de Arlo videodeurbel 

Zien wat er gebeurt

Zie meer wat er bij de voordeur gebeurt: Zie een persoon van top tot teen of een pakket op de grond met een diagonale kijkhoek van 180 graden die is geoptimaliseerd voor de voordeur.  

Altijd dichtbij

Beveiliging in de palm van uw hand: Ontvang meldingen als beweging wordt gedetecteerd en bekijk live streamingvideo vanaf uw smartphone of tablet. 

Tweewegaudio

Dankzij tweewegaudio kun je bezoekers zien of met bezoekers spreken, ook kun je een vooraf opgenomen bericht afspelen als snel antwoord. Ontvang een videogesprek als jouw deurbel wordt ingedrukt.  

Nachtzicht

Zie wie er 's nachts voor jouw deur staat, zelfs als het licht niet aan is.  

Voedingsopties

Installeer zonder kabels met behulp van de oplaadbare batterij of sluit aan op bestaande bedrading voor continue voeding.

Meldingen

Ontvang waarschuwingen wanneer uw videodeurbel mensen, voertuigen, dieren of een pakket ziet met Arlo Smart.  

Bezoekersberichten

Bezoekers kunnen een bericht achterlaten wanneer je de deur niet kunt openen. Je kunt dit terugluisteren wanneer het jou uitkomt.  

Directe verbinding

Maakt rechtstreeks verbinding met Wi-Fi voor eenvoudige installatie.

 

In combinatie met de LockGuard en de Outdoor Keypad

Deur op afstand openen

De LockGuard is een slim deurslot en hiermee kun je de voordeur op afstand openen en vergrendelen. De LockGuard is verbonden met de Arlo videodeurbel, waardoor je ten alle tijde kunt zien wie er voor de deur staat en deze ook op afstand elektrisch open kunt doen.

Verisure Lockguard     Start direct

Beveiligde toegang bij jouw voordeur

De Outdoor Keypad is ontworpen om het gemakkelijker en veiliger te maken om jouw Verisure alarm in en uit te schakelen van buiten je huis. De Keypad die 24/7 verbonden is met de Verisure alarmcentrale, zorgt voor een veilige en snelle alarmverificatie.

Verisure Outdoor Keypad     Start direct

Beveilig je huis met Verisure

Bij Verisure kun je een offerte aanvragen voor een deurbel met camera die geschikt is voor bij jou thuis. Als je niet alleen een Arlo videodeurbel wilt, maar ook beveiligingscamera's, kan dit ook! Bij Verisure bieden we ook volledige huisbeveiliging of bedrijfsbeveiliging aan. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor een Arlo videodeurbel en kom erachter wat alle andere mogelijkheden zijn.

Verisure Alarm