ONS ALARM

Arlo Video Deurbel

Arlo Essential Draadloze Video Deurbel met camera

Om jou en jouw woning zo goed mogelijk te beschermen hebben wij ons alarmsysteem uitgebreid met de draadloze Arlo Video Deurbel. De video deurbel met camera zorgt ervoor dat je altijd en van overal kan zien wie er voor de deur staat en met deze persoon kan communiceren. Dit komt door de ingebouwde microfoon die tweerichtingscommunicatie mogelijk maakt, ook als je niet thuis bent.

Als iemand aanbelt neemt de draadloze video deurbel van Arlo contact met je op door middel van een videocall, waardoor je op afstand precies kan zien wie er voor de deur staat. Kan je niet opnemen, dan is er ook de mogelijkheid om van tevoren een boodschap in te spreken die dan zal worden afgespeeld.

Video deurbel camera

Specificaties

  • De Arlo Video deurbel filmt in HD en heeft een zichtveld van 180º. Hierdoor zie je alles wat er zich voor je voordeur afspeelt

  • Deze slimme deurbel is draadloos en verbonden met WiFi 

  • IR LED voor optimaal beeld geeft wanneer het donker is, zo kan je 24/7 zien wie er aanbelt

  • Ambient light sensor. Hierdoor is de helderheid van het beeld altijd aangepast op het licht van de omgeving

  • Een heroplaadbare batterij, waardoor je dus nooit te maken hebt met vervangen van de batterijen

  • Weerbestendig

  • Ingebouwde sirene voor onveilige situaties

Front door access pack: Arlo Video Deurbel + Lockguard

Voor een verbeterde ervaring kun je de video deurbel combineren met de Lockguard, dit pakket maakt veilige en bewaakte ontgrendeling op afstand mogelijk. Je kan zien wie er voor jouw deur staat voordat je bezoekers of bezorgers toegnag verleent. Daarnaast is er videoverificatie door onze operators om, bij een geverifieerde noodsituatie, toegang te kunnen verlenen aan hulpdiensten.


Consumentenbond beste koop voor video deurbel met camera

De Arlo videodeurbel met camera is bij de Consumentenbond als beste koop uit de test gekomen. Volgens de test is de deurbel gemakkelijk in gebruik en betrouwbaar, bezoeker zijn duidelijk in beeld en een gesprek voeren gaat goed.

Arlo beste koop consumentenbond