Videodeurbel  


Om jou en jouw woning zo goed mogelijk te beschermen hebben wij ons alarmsysteem uitgebreid met de draadloze Arlo Videodeurbel Essential. De videodeurbel vervangt jouw huidige deurbel, je kan via de camera altijd zien wie er voor de deur staat en het is mogelijk om met deze persoon op afstand te communiceren. Dit komt door de ingebouwde microfoon die tweerichtingscommunicatie mogelijk maakt, ook als je niet thuis bent. 

Als iemand aanbelt neemt de draadloze video deurbel van Arlo contact met je op door middel van een videocall, waardoor je op afstand precies kan zien wie er voor de deur staat. Kan je niet opnemen, dan is er ook de mogelijkheid om van tevoren een boodschap in te spreken die dan zal worden afgespeeld. Ook detecteert de deurbel camera beweging en krijg je een melding op je smartphone of tablet. Zo kun je ook live zien wie er voor je deur staat wanneer er niet aangebeld wordt. 

Start jouw offerte voor de Arlo Videodeurbel

 

Features

Zien wat er gebeurt

Zie meer wat er bij de voordeur gebeurt: Zie een persoon van top tot teen of een pakket op de grond met een diagonale kijkhoek van 180 graden die is geoptimaliseerd voor de voordeur.  

Altijd dichtbij

Beveiliging in de palm van uw hand:  Ontvang meldingen als beweging wordt gedetecteerd en bekijk live streamingvideo vanaf uw smartphone of tablet. 

Tweewegaudio

Dankzij tweewegaudio kun je bezoekers zien of met bezoekers spreken, ook kun je een vooraf opgenomen bericht afspelen als snel antwoord. Ontvang een videogesprek als jouw deurbel wordt ingedrukt.  

Nachtzicht

Zie wie er 's nachts voor jouw deur staat, zelfs als het licht niet aan is.  

Voedingsopties

Installeer zonder kabels met behulp van de oplaadbare batterij of sluit aan op bestaande bedrading voor continue voeding.

Meldingen

Ontvang waarschuwingen wanneer uw VideoDoorbell mensen, voertuigen, dieren of een pakket ziet met Arlo Smart.  

Bezoekersberichten

Bezoekers kunnen een bericht achterlaten wanneer je de deur niet kunt openen. Je kunt dit terugluisteren wanneer het jou uitkomt.  

Directe verbinding

Rechtstreeks verbinding met Wi-Fi: Maakt rechtstreeks verbinding met Wi-Fi voor eenvoudige installatie. 

 
 

Specificaties videodeurbel

 Arlo Videodeurbel
De Arlo Videodeurbel filmt in HD en heeft een zichtveld van 180º. Hierdoor zie je alles wat er zich voor je voordeur afspeelt 
Deze slimme deurbel is draadloos en verbonden met WiFi  
IR LED voor optimaal beeld geeft wanneer het donker is, zo kan je 24/7 zien wie er aanbelt 
Aliquam fringilla
Ambient light sensor. Hierdoor is de helderheid van het beeld altijd aangepast op het licht van de omgeving 
Een heroplaadbare batterij, waardoor je dus nooit te maken hebt met vervangen van de batterijen 
Weerbestendige bel met camera 
Ingebouwde objectbeweging zodat je ook een melding krijgt als iemand niet aanbelt. 
Ingebouwde sirene voor onveilige situaties 

 

 

Voeg de Lockguard toe


Voor een verbeterde ervaring kun je de video deurbel combineren met de Lockguard, dit pakket maakt veilige en bewaakte ontgrendeling op afstand mogelijk. Je kan zien wie er voor jouw deur staat voordat je bezoekers of bezorgers toegang verleent. Daarnaast is er videoverificatie door onze operators om, bij een geverifieerde noodsituatie, toegang te kunnen verlenen aan hulpdiensten. 

Bekijk hier de lockguard