ONS ALARM

Arlo Video Deurbel

Arlo Draadloze Video Deurbel met camera

Om jou en jouw woning zo goed mogelijk te beschermen hebben wij ons alarmsysteem uitgebreid met de draadloze Arlo Video Deurbel Essential. De video deurbel met camera kan jouw huidige deurbel vervangen en zorgt ervoor dat je altijd en van overal kan zien wie er voor de deur staat en met deze persoon kan communiceren via deze elektronische deurbel. Dit komt door de ingebouwde microfoon die tweerichtingscommunicatie mogelijk maakt, ook als je niet thuis bent.

Start met de offerte voor de Arlo Video Deurbel

Als iemand aanbelt neemt de draadloze video deurbel van Arlo contact met je op door middel van een videocall, waardoor je op afstand precies kan zien wie er voor de deur staat. Kan je niet opnemen, dan is er ook de mogelijkheid om van tevoren een boodschap in te spreken die dan zal worden afgespeeld. Ook detecteert de deurbel camera objectbeweging en krijg je een melding op je smartphone of tablet. Zo kun je ook live zien wie er voor je deur staat wanneer er niet aangebeld word.

Video deurbel camera

Specificaties Arlo video deurbel Essential

  • De Arlo Video deurbel filmt in HD en heeft een zichtveld van 180º. Hierdoor zie je alles wat er zich voor je voordeur afspeelt

  • Deze slimme deurbel is draadloos en verbonden met WiFi 

  • IR LED voor optimaal beeld geeft wanneer het donker is, zo kan je 24/7 zien wie er aanbelt

  • Ambient light sensor. Hierdoor is de helderheid van het beeld altijd aangepast op het licht van de omgeving

  • Een heroplaadbare batterij, waardoor je dus nooit te maken hebt met vervangen van de batterijen

  • Weerbestendige bel met camera

  • Ingebouwde objectbeweging zodat je ook een melding krijgt als iemand niet aanbelt.

  • Ingebouwde sirene voor onveilige situaties

Front door access pack: Arlo Video Deurbel + Lockguard

Voor een verbeterde ervaring kun je de video deurbel combineren met de Lockguard, dit pakket maakt veilige en bewaakte ontgrendeling op afstand mogelijk. Je kan zien wie er voor jouw deur staat voordat je bezoekers of bezorgers toegang verleent. Daarnaast is er videoverificatie door onze operators om, bij een geverifieerde noodsituatie, toegang te kunnen verlenen aan hulpdiensten.


Consumentenbond beste koop voor video deurbel met camera

De Arlo videodeurbel met camera is bij de Consumentenbond als beste video deurbel uit de test gekomen. Volgens de test is de deurbel draadloos, gemakkelijk in gebruik en betrouwbaar. De bezoeker is duidelijk in beeld en een gesprek voeren gaat goed.

Arlo deurbel beste koop consumentenbond