Smokedetector

Het Verisure alarm voor huizen en bedrijven is niet alleen een uitstekend hulpmiddel om diefstal en inbraken te voorkomen, maar meest belangrijk het alarm beschermt ook tegen ongevallen en andere noodsituaties. Daarom bieden we onze klanten de Verisure smokedetector. Een componenet dat in staat is om rook in de omgeving te detecteren en een waarschuwing te geven, zelfs wanneer het alarm is gedeactiveerd.

Deze waarschuwing dient in de eerste plaats om diegenen te waarschuwen die zich in het huis of bedrijf bevinden; het bevat een bel om akoestische waarschuwingen te verzenden en een systeem van gekleurde lichten dat informeert over de toestand van de sensor.

Bovendien verzend de smokedetector direct de rookwaarschuwing naar de keypad, die vervolgens dankzij de draadloze gsm communicatie direct een melding verzendt naar onze meldkamer.

In de Verisure meldkamer verifiëren we elke waarschuwing van onze alarmsystemen. Dit geldt ook voor rook, overstroming, inbraak of SOS-waarschuwingen. Vervolgens wordt direct het juiste beveiligingsprotocol voor de situatie geactiveerd. Als er wordt bevestigd dat er brand in huis of het bedrijf is, word je hiervan op de hoogte gesteld en zullen we daarnaast onmiddellijk de brandweer waarschuwen.

Zo is de Verisure smokedetector het beste systeem om branden in keukens, garages, magazijnen of andere ruimtes te voorkomen. De rook van beginnende branden wordt al snel gedetecteerd en een waarschuwing wordt geactiveert, zelfs als de rest van het alarmsysteem is uitgeschakeld.

Twijfel je welke componenten je nodig hebt voor de beste bescherming? Vraag dan direct een gratis beveiligingsplan aan en wij zullen je informeren over alle beveiligingsmaatregelen die worden aangeboden door Verisure, de marktleider in alarmsystemen van Europa.

 

Kies nu voor de beste beveiliging voor jouw huis of bedrijf tot 40% korting* Start jouw offerte
Kies nu voor de beste bevieliging voor jouw woning of bedrijf