Het alarmsysteem van Verisure
Het alarmsysteem van Verisure

ONS

Alarmsysteem

Het Verisure alarmsysteem: van camera tot meldkamer

Het Verisure alarmsysteem is een geïntegreerd beveiligingssysteem, met de meest innovatieve technologie om de beveiliging van alle soorten woningen en kleine bedrijven te garanderen. Verisure is de marktleider in alarmsystemen in Europa, met 30 jaar ervaring en meer dan 3 miljoen tevreden klanten in Europa en Latijns-Amerika die op ons vertrouwen om hun woning of bedrijf te beschermen. Ons alarm combineert verschillende soorten componenten die zijn ontworpen om jouw woning of bedrijf te beschermen en om de inbrekers weg te houden.

De essentie van een alarmsysteem

Nederland is een van de veiligste landen in Europa met een laag criminaliteitspercentage, maar net zoals in elk land moet je nog steeds serieuze maatregelen nemen om jezelf te beschermen. In 2018 is het aantal inbraken in woningen en bedrijven afgenomen met 14% ten opzichte van 2017, inclusief herhaalinbraken. Herhaalinbraken komen voor bij een op de twaalf gevallen binnen een korte periode.

Ondanks deze mooie daling krijgt de politie gemiddeld nog steeds 193 meldingen per dag van een inbraak. Dat is nog te veel! Los van dat je zelf de basis kunt leggen voor de inbraakpreventie van je huis door de veiligheidstips te volgen, kan het in huis hebben van een goed alarmsysteem het essentiële verschil maken om jouw huis of bedrijf optimaal te beveiligen. Dit gaat verder dan alleen je huis beschermen tegen inbraken.

Meer dan alleen inbraakbeveiliging

Inbrekers zijn niet het enige gevaar dat op de loer kan liggen. Het kan ook zijn dat er een medisch noodgeval is dat toeslaat. Vooral oudere mensen kunnen er veel baat bij hebben dat zij meteen alarm kunnen slaan zodra er sprake is van een noodgeval. De minuten die de hulptroepen hierdoor eerder kunnen arriveren, kunnen van levensbelang zijn. Naast de directe medische hulp die het alarmsysteem zal bieden, zal het ook de algemene gevaren waarnemen, zoals brand of lekkage.

Onze strategie heeft een drievoudig doel: inbraken voorkomen, inbraken detecteren en snelle en efficiënte oplossingen bieden voor elk incident voor onze klanten. Om de effectiviteit van onze installaties te garanderen, evalueert Verisure de specifieke behoeften van elke klant. Rekeninghoudend met de risico's, de locatie en de kenmerken van ieder gebouw. Zodra het alarm is aangepast aan de persoonlijke behoeften en wensen is de installatie snel, eenvoudig en draadloos geïnstalleerd.

De meldkamer van Verisure

De meldkamer van Verisure wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week bemand door getrainde operators. Zij zijn experts op het gebied van het alarm interpreteren, controleren en op het alarm reageren. De operators kunnen snel beslissen welke maatregelen nodig zijn.

De meldkamer is uitsluitend voor klanten van Verisure. In tegenstelling tot andere meldkamers werken onze operators uitsluitend met de techniek en de diensten die wij aanbieden. Op die manier bieden wij je de beste service die beschikbaar is.

Gecertificeerd alarmsysteem met melding aan politie en surveillant

De alarmsystemen voor woningen en bedrijven die door Verisure worden aangeboden, voldoen aan alle beveiligingseisen. Ook volgen wij verplichte verificatieprocedures voor alarmmeldingen om directe reactie van de politie te kunnen garanderen.

Ontdek de Verisure technologie

Op deze manier zorgt het Verisure alarmsysteem altijd dat in geval van een inbraak of noodgeval de meldkamer direct de politie, brandweer of ambulance op de hoogte brengt. Daarnaast biedt Verisure zijn klanten kosteloze interventies van surveillanten.

Meldkamer Verisure

De Verisure App

Vanaf je bed, keuken, werk of hotelkamer. Met onze app op je smartphone of tablet bieden je je Verisure alarmsysteem met eenvoud en gemak. Zet het systeem of andere elektronische apparaten aan of uit en bekijk wie er naar binnen en buiten gaan. Ook kun je zien of er recentelijk sprake is geweest van een storing of een lege batterij. Heb je een fotodetector? Dan kan je via de app foto’s maken van de ruimte waarin de fotodetector geplaatst is. De app is te downloaden in de App store en de Play Store.