Het Verisure alarmsysteem woning: van camera tot meldkamer

Het Verisure alarmsysteem woning is een geïntegreerd beveiligingssysteem, met de meest innovatieve technologie om de beveiliging van alle soorten woningen en kleine bedrijven te garanderen. Met ruim 30 jaar ervaring en meer dan 4 miljoen tevreden klanten in Europa en Latijns-Amerika die op ons vertrouwen om hun woning of bedrijf te beschermen met alarmen is Verisure de marktleider in alarmsystemen in Europa. Ons draadloos alarmsysteem combineert verschillende soorten beveiligings componenten die zijn ontworpen om jouw woning of bedrijf te beschermen en om de inbrekers weg te houden.

De essentie van een alarmsysteem in huis

Nederland is een van de veiligste landen in Europa met een laag criminaliteitspercentage, maar net zoals in elk land moet je nog steeds serieuze maatregelen nemen om jezelf te beschermen met een alarmsysteem in huis / woning. In de periode van mei tot juli in 2020 zagen we een sterke toename in het aantal misdrijven. Vervolgens kwam in Oktober 2020 de 2e lockdown. We hebben toen weer een flinke daling gezien omdat de mensen veel meer thuis waren. Na de lockdown zien we wel weer een toename in het aantal woninginbraken. Herhaalinbraken komen voor bij een op de twaalf gevallen binnen een korte periode.

Waarom het slim is om een alarmsysteem te kopen?

Ondanks deze mooie daling krijgt de politie gemiddeld nog steeds 193 meldingen per dag van een inbraak via een huisalarm. Dat is nog te veel! Los van dat je zelf de basis kunt leggen voor de inbraakpreventie van je huis door de veiligheidstips te volgen, kan het in huis hebben van een goed alarmsysteem in huis het essentiële verschil maken om jouw huis of bedrijf optimaal te beveiligen. Onze alarminstallatie gaat dus verder dan alleen je huis beschermen tegen inbraken. Het is dus raadzaam om uzelf goed te laten informeren voordat u een alarmsysteem gaat kopen. Je wilt natuurlijk wel het beste huis alarmsysteem voor je woning.

Alarmsysteem woning / huis of bedrijf

Alarmsysteem huis of woning? Naast een goed alarmsysteem voor je woning biedt Verisure ook een alarmsysteem voor je bedrijf. Een bedrijfsalarmsysteem is net als bij een woning altijd maatwerk. Per type bedrijf vereist het vaak een verschillende aanpak van hoe het alarmsteem geinstalleerd dient te worden. Vaak zien we bij het installeren van alarmsystemen in kleinere winkels en bedrijfspanden veel overeenkomsten met een huisalarm. Bij grotere bedrijven met meerdere toegangspunten zijn er vaak meerdere bewakingscamera's en trillingsdetectoren nodig voor een goede installatie van een alarmsysteem in het bedijf.

De voordelen van een draadloos alarmsysteem in huis

Een alarmsysteem in huis van Verisure is draadloos. Een groot voordeel hiervan is dat de kosten van het installeren van het alarm een stuk lager liggen. Een alarmsysteem met bedrading aanleggen kost namelijk veel meer tijd. Daarnaast kunnen alle componenten van het draadloze alarmsysteem in huis geinstalleerd worden op een plek naar keuze en kunnen deze bovendien ook weer verplaatst worden. Ook zijn storingen en slechte verbindingen die bij een bedraad alarmsysteem kunnen voorkomen verleden tijd dankzij de nieuwste technologie van het draadloos alarmsysteem.  

Meer dan alleen inbraakbeveiliging

Inbrekers zijn niet het enige gevaar dat op de loer kan liggen. Het kan ook zijn dat er een medisch noodgeval is dat toeslaat. Vooral oudere mensen kunnen er veel baat bij hebben dat zij meteen alarm kunnen slaan zodra er sprake is van een noodgeval. De minuten die de hulptroepen hierdoor eerder kunnen arriveren, kunnen van levensbelang zijn. Naast de directe medische hulp die het woning alarmsysteem zal bieden, zal het ook de algemene gevaren waarnemen en alarm slaan bij bijvoorbeeld brand of lekkage.

 

Inbraken detecteren en voorkomen

Onze strategie heeft een drievoudig doel: inbraken voorkomen, inbraken detecteren en snelle en efficiënte oplossingen bieden voor elk incident voor onze klanten. Om de effectiviteit van ons draadloze alarmsysteem te garanderen, evalueert Verisure de specifieke behoeften van elke klant. Rekeninghoudend met de risico's, de locatie en de kenmerken van ieder gebouw. Zodra het alarm is aangepast aan de persoonlijke behoeften en wensen is de installatie snel, eenvoudig en draadloos geïnstalleerd.

De meldkamer van Verisure

De meldkamer van Verisure wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week bemand door getrainde operators. De meldkamer staat ook in directe verbinding met de politie. Zij zijn experts op het gebied van het alarm interpreteren, controleren en op het alarm reageren. De operators kunnen snel beslissen welke maatregelen nodig zijn. 

Het alarmsysteem woning met meldkamer is uitsluitend voor klanten van Verisure. In tegenstelling tot andere meldkamers werken onze operators uitsluitend met de techniek en de diensten die wij aanbieden. Op die manier bieden wij je de beste service die beschikbaar is.  

Gecertificeerd alarmsysteem in huis met melding aan politie en surveillant

De alarmsystemen voor woningen en bedrijven die door Verisure worden aangeboden, voldoen aan alle beveiligingseisen. Ook volgen wij verplichte verificatieprocedures voor alarmmeldingen om directe reactie van de politie te kunnen garanderen.

alarmsysteem productenOp deze manier zorgt het Verisure alarmsysteem altijd dat in geval van een inbraak of noodgeval de meldkamer direct de politie, brandweer of ambulance op de hoogte brengt. Daarnaast biedt Verisure zijn klanten kosteloze interventies van surveillanten.

Meldkamer Verisure

De Verisure App

Vanaf je bed, keuken, werk of hotelkamer. Met onze app op je smartphone of tablet ervaar je eenvoud en gemak. Zet het alarmsysteem thuis of andere elektronische apparaten aan of uit en bekijk wie er naar binnen en buiten gaan. Ook kun je zien of er recentelijk sprake is geweest van een storing of een lege batterij. Heb je een fotodetector? Dan kan je via de app foto’s maken van de ruimte waarin de fotodetector geplaatst is. De app voor het alarmsysteem woning is te downloaden in de App store en de Play Store.