Verisure Alarmsysteem

 

Het Verisure alarmsysteem: van camera tot meldkamer

Het Verisure alarmsysteem woning is een geïntegreerd beveiligingssysteem, met de innovatiefste technologie om de beveiliging van alle soorten woningen en kleine bedrijven te garanderen. Met ruim 35 jaar ervaring en meer dan 5 miljoen tevreden klanten in Europa en Latijns-Amerika die op ons vertrouwen om hun woning of bedrijf te beschermen met alarmen, is Verisure de marktleider in alarmsystemen van Europa. Ons draadloos alarmsysteem combineert verschillende soorten beveiligingscomponenten, waaronder sensoren, die zijn ontworpen om jouw woning of bedrijf te beschermen tegen een inbraak.

De essentie van een alarmsysteem in huis

Nederland is een van de veiligste landen in Europa. Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek neemt de traditionele criminaliteit zelf af, maar dit betekent niet dat inbrekers helemaal niet meer toeslaan. Hoewel de online criminaliteit in Nederland flink is toegenomen, neemt ook het aantal inbraken weer toe in 2022. Reden genoeg dus om als huishouden of bedrijf te investeren in een alarmsysteem. Natuurlijk, een alarmsysteem is voor sommigen een grote investering, maar de schade die inbrekers toebrengen is zowel materieel als immaterieel vele malen groter. Met een basis alarmsysteem (incl. Bewegingsmelders) kun je met een gerust hart de deur uit. Zo hoef je niet bang te zijn voor een poging tot inbraak.

Waarom het slim is om een alarmsysteem te nemen?

Zelf kun je al het een en ander doen om inbraken te voorkomen zoals het lezen van onze veiligheidstips, maar het aanschaffen van een draadloos alarmsysteem kan echt een verschil maken. Met een alarmsysteem van Verisure kun je niet alleen je huis, maar ook je bedrijf beveiligen. Vaak is een compleet alarmsysteem uitgerust met sensoren, een bewegingsmelder, een extra camera en een sirene. Zodra er een deur of kozijn geopend wordt of als er beweging wordt gedetecteerd door de bewegingsmelder wordt er een melding gestuurd naar de meldkamer. Natuurlijk is iedere woning en ieder bedrijf anders, daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn als je een draadloos alarmsysteem gaat kopen.

Inbraken detecteren en voorkomen

Onze strategie heeft een drievoudig doel: inbraken voorkomen, inbraken detecteren en snelle en efficiënte oplossingen bieden voor elk incident. Om de effectiviteit van ons draadloze alarmsysteem te garanderen, evalueert Verisure de specifieke behoeften van elke klant. We houden onder andere rekening met de risico's, de locatie en de kenmerken van ieder gebouw. Zodra het alarm is aangepast aan de persoonlijke behoeften en wensen zit de taak van de installateur er pas op en begint het echte werk. Met een draadloos alarm van Verisure krijgen inbrekers geen kans. Een onveilig gevoel is dus verleden tijd.

Een alarmsysteem voor je woning of bedrijf

Met de draadloze alarmsystemen van Verisure beveilig je jouw woning of bedrijf tegen inbrekers. Wij bieden verschillende typen alarmsystemen aan met de nieuwste technologieën zodat jij je snel veiliger zult voelen. Wij bieden een compleet startpakket aan met verschillende uitbreidingsmogelijkheden. Als je al eerder te maken hebt gehad met een inbraak snappen we dat je op zoek bent naar een goed draadloos alarmsysteem met een luide sirene. Ook kun je ervoor kiezen om te investeren in een ip camera. Vaak zien we bij het installeren van alarmsystemen in kleinere winkels en bedrijfspanden veel overeenkomsten met een huisalarm. Bij grotere bedrijven met meerdere toegangspunten zijn er vaak meerdere bewakingscamera's en trillingdetectoren nodig voor een goede installatie van een alarmsysteem in het bedrijf.
Als jij je huis wilt beveiligen met een van onze alarmsystemen is een internetverbinding noodzakelijk. De meeste mensen hebben dit natuurlijk, maar bij ouderen is dit niet altijd het geval. Om de beste kwaliteit te garanderen is dit wel van belang, maar ook als je geen smartphone hebt kun je het alarmsysteem makkelijk bedienen. Een aantal systemen kunnen ook bediend worden door middel van een afstandsbediening. Zo blijven onze producten voor iedereen toegankelijk.

De voordelen van een draadloos alarmsysteem

Een alarmsysteem van Verisure is draadloos en door zijn eenvoudige installatie een stuk goedkoper dan andere draadloze alarmsystemen op de markt. Je kunt het alarmsysteem laten installeren door een van onze installateurs. Bij het installatieproces zullen hoeken beveiligd worden met bewegingsmelders en sensoren. Zodra er beweging wordt gedetecteerd zal, als het alarmsysteem is ingeschakeld, de ingebouwde sirene afgaan. Als het alarm afgaat wordt er automatisch een melding gestuurd naar de meldkamer. Daar wordt dan indien nodig contact opgenomen met de politie, die direct actie ondernemen.

Het draadloos alarmsysteem kun je handmatig inschakelen, maar ook door middel van een smartphone-app. Dat is handig als je een keer vergeet om de alarminstallatie in te schakelen als je het huis verlaat. Ook kun je door middel van de draadloze verbinding de camera's bedienen via de app. Zo kun je live meekijken als er iets in huis gebeurd. Daarnaast is het ook mogelijk om extra camera's buitenhuis te installeren.

 

Meer dan alleen inbraakbeveiliging

Een ongenode gast die voor de deur staat is niet het enige gevaar dat op de loer ligt. Er kan ook sprake zijn van een medisch noodgeval. Vooral oudere mensen kunnen er veel baat bij hebben dat zij meteen alarm kunnen slaan zodra er sprake is van een noodgeval. Het kan van levensbelang zijn als er snel alarm wordt geslagen, want hulpdiensten kunnen dan eerder handelen. Door op de noodknop te drukken van het basisstation kom je direct in contact met de meldkamer en kunnen hulpdiensten ingeschakeld worden. Ook is het voor ouderen fijn als er een camera is gekoppeld aan het basisstation. Zo kunnen ze zien wie er voor de deur staat.

Verisure doet meer dan alleen beveiligen. Je kunt bij ons terecht voor een draadloos alarmsysteem, maar ook voor rookmelders ben je bij ons aan het juiste adres. Rookmelders zijn sinds 2022 verplicht in ieder huishouden. Zodra er brand ontstaat, is de kans op rookvorming zeer groot. De rookmelder detecteert de rook en stuurt direct een signaal naar de meldkamer. Zo kunnen de juiste hulpdiensten direct reageren en schade die door brand ontstaat voorkomen. Bij ons kun je de rookmelder ook in combinatie met een alarmsysteem laten installeren voor optimale beveiliging. Op die manier zijn beide systemen aangesloten op hetzelfde basisstation en reageert de meldkamer op de brandmelding.

De meldkamer van Verisure

De meldkamer van Verisure wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week bemand door getrainde operators die alle meldingen ontvangen. De meldkamer staat ook in directe verbinding met de politie. Zij zijn experts op het gebied van alarm interpretatie, controle en op het alarm reageren. De operators kunnen snel beslissen welke maatregelen genomen moeten worden bij de meldingen. Het draadloze alarmsysteem in combinatie met contact met de meldkamer is uitsluitend voor klanten van Verisure en werkt op basis van een abonnement. In tegenstelling tot andere meldkamers werken onze operators uitsluitend met de techniek en de diensten die wij aanbieden. Op die manier bieden we je de beste service die beschikbaar is voor onze producten. Door wettelijk vastgestelde regelgeving en strenge privacy voorwaarden kunnen onze operators alleen gebruik maken van camerabeelden wanneer daar toestemming voor wordt gegeven of wanneer een van de accessoires beweging waarneemt en er een alarmmelding binnenkomt.

Gecertificeerd alarmsysteem met melding aan politie en surveillant

De alarmsystemen voor woningen en bedrijven die door Verisure worden aangeboden, voldoen aan alle beveiligingseisen. Ook volgen we verplichte verificatieprocedures voor alarmmeldingen om directe reactie van de politie te kunnen leveren. Op deze manier zorgt het Verisure alarmsysteem altijd dat in geval van een inbraak of noodgeval de meldkamer direct de politie, brandweer of ambulance op de hoogte brengt. Daarnaast biedt Verisure zijn klanten kosteloze interventies van surveillanten. Verder kun je het alarmsysteem nog uitbreiden met verschillende accessoires zoals camera's, een sirene, een rookgordijn, afstandsbediening en een bewegingsmelder. Kortom, het beste alarmsysteem dat inbrekers wegjaagt koop je bij Verisure.

Alarmsysteem producten

Meldkamer Verisure

De Verisure App

Als je een alarmsysteem aanschaft om de woning te beveiligen krijg je toegang tot onze handige app. Met onze app op je smartphone of tablet ervaar je eenvoud en gemak. Zet het alarmsysteem (deels) aan of uit, samen met eventueel andere elektronische apparaten in combinatie met de smart plugs. En bekijk wie er naar binnen en buiten gaan. Ook kun je zien of er recentelijk sprake is geweest van een storing of een lege batterij. Heb je een fotodetector of camera? Dan kun je via de app foto's of video's maken van de ruimte waarin de fotodetector of camera geplaatst is. De app voor het alarmsysteem woning is te downloaden in de App Store en de Play Store. Via onze site kun je direct starten met een offerte aanvraag. De aanvraag wordt direct behandeld en eventuele vervolgstappen gepland.