ALARMDIENSTEN

Verisure meldkamer

De grootste en meest geavanceerde meldkamer van Europa

Een meldkamer voor alarmen (CRA) is een naar behoren geconditioneerde en beschermde plaats waar de verschillende signalen van de aangesloten alarmsystemen worden ontvangen en beantwoord.

De professionals van onze meldkamer zijn gespecialiseerd in het ontvangen en beheren van alarmsignalen. Het belangrijkste; elke ontvangen melding snel en efficiënt verifiëren en in elk geval de bijbehorende beveiligingsprotocollen activeren. Onze centrale verwerkt iedere dag vele meldingen en blijft 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, actief en biedt een minimale reactietijd van slechts 29 seconden.

Meldkamer Verisure

Hoe werkt de meldkamer van Verisure?

De verschillende signalen (SOS-meldingen, inbraakalarm, ongevallen, enz.) worden geverifieerd door een gespecialiseerde operator van de meldkamer met behulp van verschillende protocollen. Denk aan het bellen naar de klant of zijn vertrouwde contacten, actief luisteren via het bedieningspaneel of de VoiceBox en het bekijken van de beelden die zijn vastgelegd door de beveiligingsinstallatie.

Zodra de situatie is geanalyseerd, stuurt de operator een melding aan de politie of de hulpdiensten, afhankelijk van het geval. Bovendien wordt in het geval van een bevestigde inbraak de surveillant naar de accommodatie gestuurd, zonder extra kosten voor onze klanten.

Het werk van de operators van de meldkamer bestaat echter niet alleen uit het bewaken en verifiëren van alarmmeldingen. Elke operator is getraind om de situatie te analyseren, beslissingen te nemen en een volledige follow-up van het incident te maken. Dit betekent contact opnemen met de betrokken klant om zijn of haar toestand te controleren en hem of haar te begeleiden totdat het probleem is opgelost en de beveiliging is hersteld.

Naast een snelle en efficiënte service aan al onze klanten, is de Verisure meldkamer voortdurend in ontwikkeling en ook groeiende. Dankzij continue innovatie, kwaliteitscontrole, analyse en training, blijft de dienstverlening van de meldkamer naar de klanten op dagelijkse basis verbeteren en optimaliseren.

Bescherm wat het belangrijkst is met het alarm van Verisure, marktleider in alarmsystemen van Europa met meer dan 3 miljoen klanten, inclusief de beste beveiligingstechnologie en de ondersteuning van onze meldkamer.