Verisure Meldkamer

De Verisure 24/7 meldkamer

Onze 24/7 meldkamer maakt onmiddellijke verificatie van elke alarmactivering via camera's mogelijk. In slechts enkele seconden worden politie- of nooddiensten gewaarschuwd en indien nodig naar de juiste locatie gestuurd door onze beveiligingsexperts.

Start direct

De grootste en meest geavanceerde meldkamer van Europa

Een meldkamer voor alarmen (CRA) is een naar behoren geconditioneerde en beschermde plaats waar de verschillende signalen van de aangesloten alarmsystemen worden ontvangen en beantwoord. De professionals van onze meldkamer zijn gespecialiseerd in het ontvangen en beheren van alarmsignalen. Het belangrijkste; elke ontvangen melding snel en efficiënt verifiëren en in elk geval de bijbehorende beveiligingsprotocollen activeren. Onze alarmcentrale verwerkt iedere dag vele meldingen en blijft 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, actief en biedt een minimale reactietijd van slechts 29 seconden.

Onze meldkamer

De Verisure meldkamer opvolging met beeld en geluid verificatie

 

24/7 monitoring en 29 seconden reactietijd

Meldkamer Alarm

Alarm

Wanneer het alarm wordt geactiveerd omdat een van de componenten beweging of rook detecteert, zijn de live beelden van de fotodetectoren of videodetectoren zichtbaar voor de meldkamer, waardoor onze operators snel en accuraat kunnen reageren op de situatie.

Meldkamer Melding

Melding

Onze meldkamer wordt onmiddellijk op de hoogte gebracht en onze getrainde operators controleren de beelden om te verifiëren of het een noodgeval is. De alarmoperator dankzij de bedieningspaneel rechtstreeks met de personen ter plaatse communiceren en direct handelen.

Meldkamer Actie

Actie

In geval van een inbraak, brand of medisch noodgeval zal de alarmoperator de politie informeren via Politie Live View of de brandweer. Verisure ook een surveillant naar de locatie om een inspectie uit te voeren, waardoor we een snelle en doeltreffende respons kunnen garanderen.

 

Verisure Meldkamer

 

Hoe werkt de meldkamer van Verisure?

De verschillende signalen (SOS-meldingen, inbraakalarm, ongevallen, enz.) worden geverifieerd door een gespecialiseerde operator van de meldkamer met behulp van verschillende protocollen. Denk aan het bellen naar de klant of zijn vertrouwde contacten, actief luisteren via het bedieningspaneel en het bekijken van de beelden die zijn vastgelegd door de beveiligingsinstallatie. Zodra de situatie is geanalyseerd, stuurt de operator een melding aan de politie of de hulpdiensten, afhankelijk van het geval. Bovendien wordt in het geval van een bevestigde inbraak de surveillant naar de accommodatie gestuurd, zonder extra kosten voor onze klanten.

Inclusief Politie Live View en interventies van een surveillant

Het werk van de operators van de meldkamer bestaat echter niet alleen uit het bewaken en verifiëren van alarmmeldingen. Elke operator is getraind om de situatie te analyseren, beslissingen te nemen en een volledige follow-up van het incident te maken. Dit betekent contact opnemen met de betrokken klant om zijn of haar toestand te controleren en hem of haar te begeleiden totdat het probleem is opgelost en de beveiliging is hersteld. Naast een snelle en efficiënte service aan al onze klanten, is de Verisure meldkamer voortdurend in ontwikkeling en ook groeiende. Dankzij continue innovatie, kwaliteitscontrole, analyse en training, blijft de dienstverlening van de meldkamer naar de klanten op dagelijkse basis verbeteren en optimaliseren.

5 miljoen klanten en 35 jaar ervaring in het beveiligen

De alarmsystemen voor woningen en bedrijven die door Verisure worden aangeboden, voldoen aan alle beveiligingseisen en beschikken over alle verplichte certificaten. Ook volgen wij verplichte verificatieprocedures voor alarmmeldingen om directe reactie van de politie te kunnen garanderen. Bescherm wat het belangrijkst is met het alarm van Verisure, marktleider in alarmsystemen van Europa met meer dan 5 miljoen klanten, inclusief de beste beveiligingstechnologie en de ondersteuning van onze meldkamer.