Verisure Alarmdiensten

Verisure alarmdiensten

Ontdek de alarmdiensten van Verisure - meer dan alleen inbraakbeveiliging. Onze geavanceerde technologie en 24/7 meldkamer bieden directe respons op inbraken, medische noodgevallen en brandincidenten zodat jouw huis en gezin altijd veilig zijn.

Start direct

Hoe functioneren de Verisure alarmdiensten?

Onze alarmdiensten maken gebruik van 3 verschillende beschermingsbarrières, ondersteund door geavanceerde technologieën en professionele interventie.

3 beveiligings barrières

Vroegtijdige detectie, alarm verificatie en melding aan de politie

 

Shocksensoren voor vroegtijdige detectie

Shocksensoren voor vroegtijdige detectieOnze eerste beschermingsbarrière zijn shocksensoren. Ze activeren de Verisure alarmdiensten al voordat de inbreker het huis binnendringt. Zodra het alarm van Verisure geactiveerd wordt, ontvangt onze 24/7 meldkamer een melding en nemen we direct actie volgens het Verisure-actieplan. Dit zorgt voor onmiddellijke beveiliging tegen inbrekers, brand of andere calamiteiten.

Videodetectoren voor alarm verificatie

Videodetectoren voor alarm verificatieOnze tweede beschermingsbarrière bestaat uit gecertificeerde videodetectoren en bewakingscamera's. Het Verisure alarm legt de inbreker vast op beeld met behulp van deze geavanceerde technologie. Deze beelden worden doorgestuurd naar de Verisure meldkamer, die met hoogste prioriteit reageert. Dit biedt onmiddellijke persoonlijke beveiliging tegen indringers en snellere en slimmere interventie.

Verisure ZeroVision® Rookgordijn

ZeroVision® Rookgordijn Professionele InterventieOnze derde en meest geavanceerde beschermingsmaatregel is ZeroVision®. Binnen 45 seconden na activatie van het Verisure alarm wordt de ruimte gevuld met rook, waardoor inbrekers niets meer kunnen zien. Dit wordt ondersteund door professionele interventie om de veiligheid van je huis te waarborgen.

Onze alarmdiensten

24/7 verbinding met onze meldkamer

24/7 verbinding met onze meldkamer

Onze meldkamer is 24 uur per dag en 365 dagen in het jaar operationeel. Hier wordt elke alarmmelding met een gemiddelde responstijd van slechts 29 seconden beantwoord. Zodra de risicosituatie is geverifieerd (diefstal, inbraak, brand, etc.), sturen wij een surveillant en brengen wij de politie, brandweer of ambulance op de hoogte.

Meldkamer

Onmiddellijke actie: melding aan de politie

Onmiddellijke actie: Melding aan de politie

Bij Verisure staan we klaar om elke alarmmelding snel en efficiënt te controleren en de politie op de hoogte te stellen zodra we een inbraak in je huis of bedrijf bevestigen.

Melding politie

Politie Live View

Politie Live View: Versnelde verbinding met de politie

Wanneer een alarm geverifieerd is en de politie ingeschakeld moet worden, doet Verisure beroep op een unieke, versnelde melding. Onze operators geven namelijk via een druk op de knop de alarmmelding digitaal door aan de politiemeldkamer, zodat alle informatie meteen op de juiste plaats terechtkomt. Dankzij dit systeem worden essentiële minuten gewonnen en biedt Verisure snelle opvolging, op het moment dat echt nodig is!

Politie Live View

SOS melding

Interventies van de surveillant en melding aan politie

In het geval van een bevestigde poging tot diefstal, verdubbelen we jouw bescherming en sturen we, naast een surveillant, ook de politie naar je huis of bedrijf. De surveillant begeleidt de politie tijdens de inspectie en blijft daar totdat het huis of bedrijf weer veilig is.

Interventie

Levenslange garantie op onze producten

Levenslange garantie op onze producten

Als je een Verisure alarmsysteem laat installeren, is de garantieservice inbegrepen. Verisure zorgt voor alle vervangingen en reparaties die jouw systeem nodig heeft, naast het bieden van een monteur wanneer je dat nodig hebt. Verder zijn er regelmatig gratis software-updates, zodat je alarm altijd up-to-date is.

Verisure Garantie

Interventies van de surveillant en melding aan politie

SOS-melding

De SOS-functie voor noodgevallen is een van de belangrijkste alarmdiensten van Verisure. Onze alarmen hebben een SOS-knop / alarm knop die kan worden gebruikt om hulp te vragen in elke noodsituatie. In het geval van een overval hebben we de overvalknop met een stil alarm. Zeer efficiënt, omdat deze een stil alarm activeert, waarna de meldkamer het beveiligingsprotocol activeert zonder dat de dader op de hoogte is. 

SOS-melding

Verisure ZeroVision

ZeroVision®: Ontworpen om indringers af te schrikken

De ZeroVision® is professioneel ontworpen en geïnstalleerd met als doel je huis of pand te beschermen. Ontworpen om indringers af te schrikken en het zicht te belemmeren in 45 seconden of minder. Geactiveerd door een beveiligingsspecialist in onze 24/7 meldkamer na verificatie. Zorgt voor een interventie voordat de politie of bewakers er zijn. Gecertificeerde niet-giftige rook. 

ZeroVision

Verisure Guardian

Verisure Guardian

Er zijn soms situaties waarbij je het fijn vindt als er iemand bij je is, waarbij je simpelweg niet alleen wil zijn. Speciaal voor deze situaties is er Verisure Guardian. Je kan de hulp van Guardian overal in Nederland oproepen. Het enige wat je hoeft te doen is de verwachte duur van jouw reis in te voeren en aan te geven dat je veilig bent aangekomen op je plaats van bestemming.

Verisure Guardian

 

Gebruiksvriendelijke Verisure app en My Pages

Gebruik Verisure gebruikersvriendelijke App en MyPages

Controleer je alarm op je mobiele telefoon, computer of tablet wanneer je maar wilt en waar je ook bent. Je kunt zien en horen wat er gebeurt, je alarm in- en uitschakelen, nagaan wie naar binnen en buiten gaat en lampen en andere elektrische apparaten in- en uitschakelen.

Verisure App