24/7 verbinding met onze meldkamer

24/7 verbinding met onze meldkamer

Onze meldkamer is 24 uur per dag en 365 dagen in het jaar operationeel. Hier wordt elke alarmmelding met een gemiddelde responstijd van slechts 29 seconden beantwoord. Zodra de risicosituatie is geverifieerd (diefstal, inbraak, brand, etc.), sturen wij een surveillant en brengen wij de politie, brandweer of ambulance op de hoogte.

Meer lezen

Onmiddellijke actie: melding aan de politie

Onmiddellijke actie: melding aan de politie

Bij Verisure staan we klaar om elke alarmmelding snel en efficiënt te controleren en de politie op de hoogte te stellen zodra we een inbraak in je huis of bedrijf bevestigen.

Meer lezen

Cams live view

Live View + versnelde verbinding met de politie

Wanneer een alarm geverifieerd is en de politie ingeschakeld moet worden, doet Verisure beroep op een unieke, versnelde melding. Onze operators geven namelijk via een druk op de knop de alarmmelding digitaal door aan de politiemeldkamer, zodat alle informatie meteen op de juiste plaats terechtkomt. Dankzij dit systeem worden essentiële minuten gewonnen en biedt Verisure snelle opvolging, op het moment dat echt nodig is!

Meer lezen

SOS melding

SOS-melding

De SOS-functie voor noodgevallen is een van de belangrijkste alarmdiensten van Verisure. Onze alarmen hebben een SOS-knop / alarm knop die kan worden gebruikt om hulp te vragen in elke noodsituatie. In het geval van een overval hebben we de overvalknop met een stil alarm. Zeer efficiënt, omdat deze een stil alarm activeert, waarna de meldkamer het beveiligingsprotocol activeert zonder dat de dader op de hoogte is.

Meer lezen

24/7 Verisure Garantie

24/7 Verisure Garantie

Als je een Verisure alarmsysteem laat installeren, is de garantieservice inbegrepen. Verisure zorgt voor alle vervangingen en reparaties die jouw systeem nodig heeft, naast het bieden van een monteur wanneer je dat nodig hebt. Verder zijn er regelmatig gratis software-updates, zodat je alarm altijd up-to-date is.

Meer lezen

Interventies van de surveillant en melding aan politie

Interventies van de surveillant en melding aan politie

In het geval van een bevestigde poging tot diefstal, verdubbelen we jouw bescherming en sturen we, naast een surveillant, ook de politie naar je huis of bedrijf. De surveillant begeleidt de politie tijdens de inspectie en blijft daar totdat het huis of bedrijf weer veilig is.

Meer lezen

Gebruiksvriendelijke Verisure app en My Pages

Gebruik Verisure gebruikersvriendelijke App en MyPages

Controleer je alarm op je mobiele telefoon, computer of tablet wanneer je maar wilt en waar je ook bent. Je kunt zien en horen wat er gebeurt, je alarm in- en uitschakelen, nagaan wie naar binnen en buiten gaat en lampen en andere elektrische apparaten in- en uitschakelen.

Meer lezen

Verisure Guardian

Verisure Guardian

Er zijn soms situaties waarbij je het fijn vindt als er iemand bij je is, waarbij je simpelweg niet alleen wil zijn. Speciaal voor deze situaties is er Verisure Guardian. Je kan de hulp van Guardian overal in Nederland oproepen. Het enige wat je hoeft te doen is de verwachte duur van jouw reis in te voeren en aan te geven dat je veilig bent aangekomen op je plaats van bestemming.

Meer lezen