Met de starkeys kunnen alle gezinsleden op eenvoudige wijze het alarm in- en uitschakelen.

Houd de sleutel tegen het bedieningspaneel en een druk op de knop is voldoende. Met de Verisure starkeys is het regelen van de beveiliging van je woning of bedrijf gemakkelijk en veilig. Dankzij de Keypad hoef je geen gecompliceerde codes te onthouden om het alarmsysteem te beheren, omdat dit heel makkelijk gaat met de Starkeys van Verisure. Met slechts één druk op een knop, kan je het alarm dan heel makkelijk bedienen.

Altijd controle met de Starkeys

Elke starkey heeft een unieke identiteit. Op die manier kun je makkelijk controleren wie de woning of het bedrijf betreedt en verlaat en eenvoudig sleutels blokkeren in geval van verlies of een nieuwe sleutel registreren.

De Starkeys zijn er in 7 kleuren

Voor iedereen een eigen kleur; zwart, wit, groen, blauw, rood, roze of turquoise.

Het alarmsysteem op maat

Het Verisure systeem werkt volledig draadloos en is daardoor eenvoudig te installeren. Met een draadloos alarmsysteem van Verisure profiteert u van een optimaal veilig gevoel voor u en uw gezin. Het biedt een efficiënte bescherming tegen inbraak, brand en noodgevallen doordat het 24/7 verbonden is met de meldkamer. Afhankelijk van uw woning en individuele behoeften wordt het systeem op maat aangepast. Of het nu gaat over de beveiliging van uw woning, appartement, vakantiehuis of bedrijf: voor ieder type gebouw hebben we een gepast alarmsysteem.

Naast draadloze alarmsystemen met de Verisure Starkeys hebben we nog veel meer beveiligingsproducten die het alarmsysteem gebruiksvriendelijk maken.Wilt u van onze ervaren experts horen wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op!