Bereken de prijs van jouw alarm voor woning of bedrijf
Hoe wordt de prijs van jouw alarm voor je woning berekend?


We weten dat het verkrijgen van de beste bescherming voor je huis een prioriteit is. Daarom bieden we je de mogelijkheid om de prijs van uw alarm voor thuis eenvoudig en snel online te berekenen en bovendien geven we u een gratis en persoonlijk beveiligingsonderzoek, zodat u in detail weet hoe u de maximale bescherming voor uw thuis en uw gezin kunt bereiken.

Dankzij onze online calculator en een gepersonaliseerde beveiligingsstudie weet u wat de specifieke behoeften van uw huis zijn, die bepalen welk alarmsysteem geschikt is en wat de prijs van uw alarm voor thuis. Hiervoor analyseren we verschillende factoren van uw huis, zoals het aantal ruimtes, hun secundaire toegangen, de veiligheidsrisico's van de omgeving, enz.

Vul onze online vragenlijst in om de prijs van uw alarm voor thuis te weten te komen en bescherm wat het belangrijkst is met het beste alarm.

 

Hoe wordt de prijs van jouw alarm voor je bedrijf berekend?


Voor je bedrijf kies je altijd het beste, de beste leveranciers en grondstoffen tot vertrouwde medewerkers. Je kiest niet zo maar de eerste de beste voor de veiligheid van jouw bedrijf: alleen Verisure, de Europese marktleider in alarmsysteem met meer dan 2,5 miljoen klanten over de hele wereld. Wij bieden een alarmsysteem dat 100% is aangepast aan het bedrijf, met de meest geavanceerde technologie en een professioneel team dat 24 uur per dag waakt over je veiligheid. Bereken nu de prijs van je bedrijfsalarm en ontdek hoe je het bedrijf kunt beschermen met het meest aanbevolen alarm.

Om de prijs van je bedrijfsalarm te berekenen, is het essentieel om te bepalen wat de beveiligingsbehoeften zijn. Bedrijven die open staan voor het publiek, moeten bijvoorbeeld specifieke beveiliging hebben voor de meest waardevolle gebieden, zoals de kassa. In ieder geval evalueren we bij Verisure de behoeften van elk bedrijf om het meest geschikte alarmsysteem te ontwerpen, de prijs van het alarm te berekenen, zodat we een volledig op maakt gemaakt alarmsysteem bieden.

Om je gratis beveiligingsstudie te krijgen en de prijs van uw bedrijfsalarm te berekenen, hoeft u alleen maar onze online vragenlijst te beantwoorden.

Wat is er inbegrepen in de prijs van het Verisure alarm?

De prijs van een Verisure alarmsysteem voor woning of bedrijf omvat de meest geavanceerde beveiligingsdiensten, die alleen kunnen worden aangeboden door de marktleider in alarmsystemen van Europa. Ontdek enkele van de diensten die inbegrepen zijn in de prijs van uw alarm:

Gratis beveiligingsstudie

Eén van onze specialisten voert een complete beveiligingsstudie uit van je huis of bedrijf. Hiermee weet je wat de zwakke punten zijn voor de bescherming van jouw pand, de risico's van de omgeving en het gebied en u ontvangt gratis advies.

Een op maat gemaakt alarmsysteem

Heb je een huis met een tuin? Zijn er meerdere toegangspunten te beschermen? We analyseren alle behoeften om het alarmsysteem te ontwerpen die je woning of bedrijf beschermt, niet alleen wanneer het leeg staat ook wanneer er mensen binnen zijn. De prijs van je alarm hangt af van de componenten die moeten worden geïnstalleerd.

Montage en aansluiting

De prijs van je alarm is tevens inclusief de installatie er van, die snel en eenvoudig wordt uitgevoerd, volledig draadloos.

24/7 verbinding met de meldkamer

Ongeacht de prijs van je alarm zijn al onze systemen 24 uur per dag, 365 dagen per jaar verbonden met onze meldkamer. Hier beantwoorden we elke alarmmelding of SOS-waarschuwing in een gemiddelde tijd van 29 seconden.

Verificatie van alarmmeldingen en melding aan politie

Indien je het slachtoffer bent van een poging tot inbraak, wordt de indringer gedetecteerd door het alarmsysteem dat de melding naar onze meldkamer stuurt. Daar is een operator verantwoordelijk voor het snel verifiëren van wat er is gebeurd om de surveillant en de politie op de hoogte te stellen.

Inclusief levenslange Verisure garantie

De garantieservice is inclusief reparaties, vervangingen van componenten en inclusief bezoek van onze monteur.

Bereken de prijs van je alarm of vraag om informatie door te bellen naar 088 089 0089 en ontdek waarom Verisure het nummer één alarmbedrijf in Europa is met meer dan 2,5 miljoen klanten in Europa.

 

Kies nu voor de beste beveiliging voor jouw huis of bedrijf tot 40% korting* Start jouw offerte
Kies nu voor de beste beveiliging voor jouw woning of bedrijf