Hoe wordt de prijs van jouw alarm voor je woning berekend

We weten dat het verkrijgen van de beste bescherming voor je huis een prioriteit is. Daarom bieden we je de mogelijkheid om de prijs van een alarmsysteem voor jouw huis eenvoudig en snel online te berekenen. Bovendien geven we je een gratis en persoonlijk beveiligingsonderzoek, zodat je in detail weet hoe je de maximale bescherming voor je huis en gezin kunt bereiken.

Dankzij onze online calculator en een gepersonaliseerde beveiligingsstudie weet je wat de specifieke behoeften van jouw huis zijn. Die behoeften bepalen welk alarmsysteem geschikt is en wat de prijs van jouw alarm wordt. Hiervoor analyseren we verschillende factoren van uw huis, zoals het aantal ruimtes, de secundaire toegangen, de veiligheidsrisico's van de omgeving, enz.

Vul onze online vragenlijst in om de prijs van jouw alarm voor thuis te weten te komen en bescherm wat het belangrijkst is.

Hoe wordt de prijs van jouw alarm voor je bedrijf berekend?

Voor je bedrijf kies je altijd het beste. Van de beste leveranciers en grondstoffen tot vertrouwde medewerkers. Je kiest niet zo maar de eerste de beste voor de veiligheid van jouw bedrijf: alleen Verisure, de Europese marktleider in alarmsysteem met meer dan 5 miljoen klanten over de hele wereld. Wij bieden een alarmsysteem dat 100% is aangepast aan jouw bedrijf, met de meest geavanceerde technologie en een professioneel team dat 24 uur per dag waakt over je veiligheid. Bereken nu de prijs van je bedrijfsalarm en ontdek hoe je jouw bedrijf kunt beschermen.

Om de prijs van je bedrijfsalarm te berekenen, is het essentieel om te bepalen wat de beveiligingsbehoeften zijn. Bedrijven die open staan voor het publiek, moeten bijvoorbeeld specifieke beveiliging hebben voor de meest waardevolle gebieden, zoals de kassa. In ieder geval evalueren we bij Verisure de behoeften van elk bedrijf om het meest geschikte alarmsysteem te ontwerpen, zodat we een volledig op maakt gemaakt alarmsysteem bieden.

Om een gratis beveiligingsstudie te krijgen en de prijs van een bedrijfsalarm te berekenen, hoef je alleen maar onze online vragenlijst te beantwoorden.

Wat is er inbegrepen in de prijs van het Verisure alarm?

De prijs van een Verisure alarmsysteem voor woning of bedrijf omvat de meest geavanceerde beveiligingsdiensten, die alleen kunnen worden aangeboden door de marktleider in alarmsystemen in Europa. Ontdek enkele van de diensten die inbegrepen zijn in de prijs van een alarm:

Kosteloze beveiligingsstudie

Eén van onze specialisten voert een complete beveiligingsstudie uit van je huis of bedrijf. Hiermee weet je wat de zwakke punten zijn voor de bescherming van jouw pand, wat de risico's van de omgeving en het gebied zijn, en je ontvangt een gratis beveiligingsadvies.

Een op maat gemaakt alarmsysteem

Heb je een huis met een tuin? Zijn er meerdere toegangspunten te beschermen? We analyseren alle behoeften om het alarmsysteem te ontwerpen die je woning of bedrijf beschermt, niet alleen wanneer het leeg staat, maar ook wanneer er mensen binnen zijn. De prijs van je alarm hangt af van de componenten die moeten worden geïnstalleerd.

Montage en aansluiting

De prijs van je alarm is tevens inclusief de installatie, die snel en eenvoudig wordt uitgevoerd en volledig draadloos is.

24/7 verbinding met de meldkamer

Ongeacht de prijs van je alarm zijn al onze systemen 24 uur per dag, 365 dagen per jaar verbonden met onze meldkamer. Hier beantwoorden we elke alarmmelding of SOS-waarschuwing in een gemiddelde tijd van 29 seconden.

Verificatie van alarmmeldingen en melding aan politie

Indien je het slachtoffer bent van een poging tot inbraak, wordt de indringer gedetecteerd door het alarmsysteem dat de melding naar onze meldkamer stuurt. Daar is een operator verantwoordelijk voor het snel verifiëren van wat er is gebeurd om de surveillant en de politie op de hoogte te stellen.

Inclusief levenslange Verisure Garantie

De garantieservice is inclusief reparaties, vervangingen van componenten en inclusief bezoek van onze monteur.

Bereken de prijs van je alarm of vraag om informatie door te bellen naar 088 089 0089 en ontdek waarom Verisure het nummer één alarmbedrijf in Europa is met meer dan 3 miljoen klanten wereldwijd.

Start direct jouw offerte