Verisure Guardian

Verisure Guardian

Voel je veilig met een persoonlijke SOS-service die ontworpen is om je bij te staan tijdens een noodgeval. Laat iemand controleren of je veilig aangekomen bent: geef alleen de route en tijdsduur door.

Start direct

Altijd veilig met Verisure Guardian

Er zijn situaties waarin je directe veiligheid nodig hebt totdat het gevoel van onveiligheid verdwijnt. Daarom hebben we de Verisure Guardian ontwikkeld, zodat je altijd en overal op onze hulp kunt rekenen. Voel je je in een situatie onveilig? Het enige wat je hoeft te doen is de duur van je activiteit inschatten. Als je niet bevestigt dat je veilig bent aangekomen of de sessie aanpast voordat de tijd verloopt, ontvangen we automatisch een waarschuwingssignaal. We kunnen dan toegang krijgen tot je locatie, proberen jou of je geregistreerde noodcontacten te bellen en indien nodig de hulpdiensten te waarschuwen. Met Verisure Guardian kun je vertrouwen op onze bescherming, want hulp komt altijd wanneer je het het meest nodig hebt.

Verisure staat voor je klaar wanneer je het het meest nodig hebt

Verisure Guardian biedt een persoonlijke SOS-service die je in noodgevallen bijstaat

 

 

 

Hoe Verisure Guardian gebruikent

Spreken-luisteren Verisure

Directe hulp in noodsituaties

Verisure Guardian is jouw ultieme persoonlijke SOS-service, speciaal ontworpen om je directe hulp te bieden tijdens noodsituaties. Met Verisure SOS heb je de mogelijkheid om met slechts één druk op de knop een SOS-signaal naar Verisure te sturen, zodat hulp onderweg is wanneer je het het meest nodig hebt. Of je nu te maken hebt met een kritieke situatie thuis of onderweg, onze toegewijde operators staan altijd klaar om snel te reageren op jouw oproep voor hulp. 

Beeldverificatie Verisure

Bescherming waar je ook bent

Bovendien stelt onze innovatieve SOS Timer-functie je in staat om een timer in te stellen, waarna een Verisure-operator je veiligheid controleert wanneer deze afloopt. Deze extra beveiligingslaag zorgt ervoor dat je tijdig hulp ontvangt en bied je gemoedsrust, waar je ook bent. Bij Verisure stellen we jouw veiligheid en welzijn voorop en bieden we rond-de-klok ondersteuning om ervoor te zorgen dat je je ten allen tijde beschermd voelt. 

 

Verisure Guardian

 

Verisure Guardian, twee functies

Verisure Guardian heeft twee functies: Verisure SOS en SOS Timer. Met Verisure SOS kun je met één tik een SOS-signaal sturen naar Verisure in een kritieke situatie. Met SOS Timer kun je een timer instellen. Een Verisure-operator belt je om te controleren of je veilig bent wanneer de timer afloopt. Verisure-operators zijn altijd bereikbaar om je te helpen, thuis en onderweg.

Verisure geavanceerd verificatiesysteem
Voel je veilig met een persoonlijke SOS-service

Voel je veilig met een persoonlijke SOS-service

Je SOS-signalen kunnen worden verstuurd naar Verisure, of je nu thuis bent of niet. Verisure-operators dienen jouw locatie zo nauwkeurig mogelijk te weten wanneer ze een SOS behandelen. Jouw locatie delen met Verisure is de beste manier om dit te doen. Door je locatie te delen, kan de Verisure-app tijdens een actieve SOS Timer of bij een  SOS-signaal jouw locatie elke minuut vernieuwen. Deze data wordt naar de Verisure-operators gestuurd zolang het incident duurt en hulp nodig is. 

Verisure Guardian

Met Verisure Guardian hoef je alleen de geschatte duur van je reis in te voeren en aan te geven dat je veilig op je bestemming bent aangekomen. Op het moment dat je dit niet bevestigt of je sessie aanpast voordat de timer is afgelopen wordt er een automatisch waarschuwingssignaal verzonden naar de Verisure alarmcentrale.  

Dan wordt er toegang gekregen tot jouw locatie en wordt er geprobeerd jou of je noodcontacten te bereiken. Indien nodig worden de hulpdiensten gewaarschuwd. Ook is er een SOS-knop. Op het moment dat jij directe hulp nodig hebt kun je via de app om assistentie vragen en wordt er een noodsignaal met jouw locatie verzonden naar de Verisure alarmcentrale zodat wij jou kunnen helpen en indien nodig de hulpdiensten kunnen sturen. 

Start direct

Verisure Alarmsysteem