Het beveiligingssysteem voor thuis van Verisure

Het Verisure beveiligingssysteem biedt de beste bescherming voor jouw huis dankzij de ultramoderne apparaten, een 24-uursservice en de professionele ondersteuning van onze beveiligingsexperts. Vraag direct een gratis beveiligingsstudie voor jouw huis aan en ontdek de beste manier om jouw gezin te beschermen!

Nieuwste technologie
24UUR PER DAG 7DAGEN per week
 • 4 500 BEVEILIGING PROFESSIONALS
 • 29 SECONDES TOT REACTIE
 • 22 000 VOORKOMEN POGINGEN TOT INBRAAK
START JOUW OFFERTE

of bel ons op 088 088 8989

Bescherm jouw familie en huis
24 uur per dag/365 dagen per jaar

Verisure zorgt ervoor dat jouw veiligheid en die van jouw dierbaren wordt beschermd. Onze huisalarmen hebben een directe verbinding met onze meldkamer. Zo garanderen wij iedere dag jouw bescherming.

Elke waarschuwing of noodsituatie zal worden beantwoord door een van onze operators in een gemiddelde tijd van 29 seconden. Onze meldkamer staat 24 uur per dag, elke dag van het jaar tot je beschikking om de beste beveiligingsprotocollen bij elke gelegenheid te activeren. Indien nodig sturen wij een surveillant, politie, brandweer of ambulance naar jouw huis.

Verisure is de beste partner om jouw huis te beschermen bij een gevaarlijke situatie: als een overvaller het huis binnenkomt, als er een ongeval binnenshuis plaatsvindt, als een familielid dringende gezondheidszorg nodig heeft etc. Bescherm jouw familie met de veiligste huisbeveiliging.

Verisure biedt bescherming en veiligheid

Het beste alarmsysteem van Europa, in jouw huis

Verisure beschermt jouw familie en huis. Vergelijk hier ons alarmsysteem en ontdek waarom ons systeem het meest innovatief en effectief is.

  Smart Alarm Feenstra Woonveilig Verisure Smart Alarms
Rookmelders die onderling communiceren Inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit Inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit Inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit Inbegrepen
Inbraakbeveiliging Inbegrepen Inbegrepen Inbegrepen Inbegrepen
Snel geverifieerd alarm dankzij fotodetectie Inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit Inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit Inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit Inbegrepen
Polite Live View Inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit Inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit Inbegrepen Inbegrepen
Inclusief alarmopvolging door surveillant en politie Inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit Inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit Inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit Inbegrepen
Zerovision Niet inbegrepen Niet inbegrepen Niet inbegrepen Inbegrepen
App om niet alleen het systeem, maar ook andere elektrische apparaten te bedienen Niet inbegrepen Niet inbegrepen Inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit Inbegrepen
Interventie inbegrepen Niet inbegrepen Inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit Inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit Inbegrepen
SOS alarm Niet inbegrepen Inbegrepen Inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit Inbegrepen
Eigen alarmcentrale 24/7 Niet inbegrepen Niet inbegrepen Niet inbegrepen Inbegrepen
Verisure vergeleken met andere alarmsystemen
Inbegrepen
Inbegrepen
Inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit
Inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit
Niet inbegrepen
Niet inbegrepen

Uitgebreide beveiliging voor thuis

Al meer dan duizenden gezinnen leven veiliger dankzij Verisure. Rijtjeshuis, appartement of vrijstaand huis, ons alarm voor thuis past zich aan naar de behoeften van elk huis om de detectie van indringers en effectieve actie in elke noodsituatie te garanderen.

Elk huishouden is anders en vereist daarom specifieke oplossingen om bescherming tegen diefstal en andere bedreigingen te garanderen. Vraag nu direct een gratis beveiligingsstudie aan en een van onze experts zal jouw huis analyseren om een gepersonaliseerde installatie aan te bevelen die alle zwakke punten van het huis, zowel binnen als buiten, dekt. Het alarm kan al binnen 24 uur worden geïnstalleerd, volledig draadloos.

Start jouw offerte

of bel ons op 088 088 8989

Elk huishouden beveiligd tegen inbraak

Klantrecensies

Meer dan 30 jaar ervaring en een portfolio van miljoenen klanten in Europa staan garant voor de professionaliteit van Verisure. Ontdek wat onze klanten van ons systeem vinden:

 • Verisure
  Marco, Almere

  Alarmsysteem werkt perfect en erg makkelijk. De kinderen hebben allemaal een eigen code en alarmsleutel. De installatie van het systeem is netjes en zorgvuldig gebeurd. Ook bij het gesprek is duidelijk alles besproken en goed nagekomen. Voor ons een aanrader. Wij zijn er nog steeds blij mee.

 • Verisure
  Lia, Amstelveen

  We zijn vooral blij met de mogelijkheid om de buitenschil van het alarm aan te zetten in de avond, zodat we beveiligd zijn en vrij door het huis kunnen bewegen. Dit ervaren wij als zeer positief.

Het meest aanbevolen alarm voor thuis

 • Verisure erkend alarm Erkend alarm, zonder valse meldingen

  Verisure heeft een erkende garantie voor alle producten en voldoet aan de nodige voorschriften om een melding direct aan de politie door te geven. Hierdoor reageert onze meldkamer op elke waarschuwing in een gemiddelde tijd van 29 seconden en verifieert het iedere melding om een vals alarm te voorkomen.

 • Een alarm voor het hele gezin Een alarm voor het hele gezin

  Het Verisure alarmsysteem bevat een zeer handige toegangscontrole voor gezinnen. De installatie kan worden gebruikt om eenvoudig vanaf de ingang van het huis het alarm te activeren en te deactiveren en registreert bovendien de aankomst- en vertrektijden van gezinsleden dankzij de Star Keys die aan elke gebruiker zijn toegewezen. Het hele gezin, van kinderen tot ouderen, kan het alarm gemakkelijk bedienen.

 • Bescherming waar je het nodig hebt Bescherming waar je het nodig hebt

  De Nightcontrol van het alarmsysteem is gemakkelijk te verplaatsen en bevat de optie voor spraak en luisteren. Dit houdt in dat je in geval van nood met de Nightcontrol naar een veilige plaats kunt gaan en directe communicatie kunt onderhouden met een operator van onze meldkamer.

Hoe vermijden we een inbraak in jouw huis?

Ontdek de technologie en het team achter het Verisure alarmsysteem.

Scroll om te beginnen
 Securitas Direct Alarma con detector de
De beste beveiliging begint met preventie

De borden waarschuwen de mogelijke indringer voor de aanwezigheid van beeldopnames, 24/7 opvolging en melding aan de politie.

Start jouw offerte

of bel ons op 088 088 8989

Detector de aperturta Securitas Direct
De sensoren op deuren en ramen detecteren een inbraak

Dankzij de gevoeligheid voor schokken en trillingen wordt het alarm al geactiveerd voordat de dief door een raam of deur binnen probeert te komen.

Start jouw offerte

of bel ons op 088 088 8989

Sirena de alta potencia Securitas Direct
Het alarm gaat af en de high-power sirene wordt geactiveerd

De sirene werkt onafhankelijk van het bedieningspaneel van het alarm, waardoor het voor dieven moeilijk is om hun geluid te neutraliseren.

Start jouw offerte

of bel ons op 088 088 8989

Detector de movimiento Securitas Direct
De camera's nemen foto's en versturen deze ter verificatie

De fotodetectoren van het Verisure alarm worden geactiveerd op het moment van inbraak, leggen vast wat er thuis gebeurt en sturen dit naar de meldkamer.

Start jouw offerte

of bel ons op 088 088 8989

Panel de control Securitas Direct
De meldkamer activeert het stil luisteren

Om de alarmmelding te verifiëren, activeren de professionals van Verisure de stille luistermodus via de VoiceBox.

Start jouw offerte

of bel ons op 088 088 8989

Trabajadora Securitas Direct
Analyse van informatie en beslissing over het sturen van de politie

Zodra alle informatie over de alarmmelding van het beveiligingssysteem is verzameld, neemt de meldkamer de beslissing over hoe verder te gaan. Als de inbraak is geverifieerd, wordt de politie hiervan op de hoogte gesteld.

Start jouw offerte

of bel ons op 088 088 8989

Gemakkelijk te bedienen voor iedereen

Op het bedieningspaneel kun je het alarm in- en uitschakelen met een persoonlijke code of met jouw Star Key. Het bedieningspaneel kan ook worden gebruikt als deurbel.

Het paneel werkt ook als een persoonlijk alarm. Als de twee SOS-knoppen worden ingedrukt, gaat er direct een alarmmelding naar een operator in onze meldkamer. Vanaf het bedieningspaneel wordt het alarm geactiveerd of gedeactiveerd in zijn totale modus of gedeeltelijke modus.

Start jouw offerte

of bel ons op 088 088 8989

Het Verisure Alarm
Je kunt je alarm in- en uitschakelen zonder ingewikkelde codes uit je hoofd te leren

Met de Star Key en de Keypad kun je het alarm thuis gemakkelijk en eenvoudig activeren en deactiveren.

 starkey keypad
background

Jouw veiligheid, waar je ook bent

Controleer je alarm op je telefoon, computer of tablet wanneer je maar wilt en waar je ook bent. Je kunt zien wat er gebeurt, je alarm in- en uitschakelen, nagaan wie naar binnen en buiten gaan en lampen en andere elektrische apparaten in- en uitschakelen.

Meer informatie
De App van Verisure

Verisure Alarmdiensten

 • Antwoord in 29 seconden

  Onze meldkamer reageert gemiddeld binnen 29 seconden op een alarmmelding. Daarna verifieert het de melding en activeert het het veiligheidsprotocol.

 • Melding aan politie

  Zodra de poging tot inbraak of de noodsituatie is geverifieerd, stellen we de politie op de hoogte en sturen we een surveillant.

 • Alarmcentrale 24/7

  Verisure biedt je standaard een alarmcentrale die 24/7 bereikbaar is.

 • SOS-knop voor noodgevallen

  De SOS-functie van het Verisure alarmsysteem maakt het mogelijk om in elke noodsituatie direct om hulp te vragen. We sturen de politie, brandweer of ambulance.

 • Bediening vanaf je mobiele telefoon

  Met de Verisure App is het beheren van jouw alarm vanaf elke plek in de wereld nog makkelijker en veiliger.

 • Verisure Garantie

  De componenten van Verisure hebben een levenslange garantie, zodat jouw alarm altijd in perfecte staat is.

Verisure beschermt al meer dan 30 jaar

Jouw bescherming is het belangrijkst bij Verisure. Hier werken we al meer dan 30 jaar aan. Ons team is Europees marktleider in alarmsystemen voor thuis. Dankzij de ontwikkelde technologieën en methoden kunnen we duizenden diefstallen vermijden: 8 miljoen alarmsignalen worden beheerd door onze operators in een gemiddelde responstijd van 29 seconden. Een gespecialiseerd en professioneel team dat wordt vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten over de hele wereld.

Start jouw offerte

of bel ons op 088 088 8989

Kies nu voor de beste beveiliging voor jouw huis of bedrijf tot 40% korting* Start jouw offerte
Kies nu voor de beste beveiliging voor jouw woning of bedrijf