alarmdiensten

Overvalknop

Alarm met overvalknop voor overvallen en noodsituaties

De Overvalknop is een apparaat waarmee je met een druk op de knop onmiddellijk de hulp van de Verisure meldkamer kunt oproepen. Dit apparaat is erg handig in geval van nood of in geval van veiligheidsrisico's binnen je bedrijf. Wanneer je op de knop drukt, kunnen onze operators meeluisteren via de stille luistermodus en controleren ze de foto's die genomen zijn door de fotodetector om de situatie te verifiëren. Indien nodig waarschuwen ze de politie of de nooddiensten.

De Overvalknop van Verisure is een apparaat dat meerdere voordelen biedt voor kleine en middelgrote bedrijven:

  • je kunt anticiperen op een mogelijke aanval: medewerkers hoeven wanneer ze een verdachte beweging of de aanwezigheid van een mogelijke crimineel opmerken alleen maar de Overvalknop in te drukken om het speciale stille protocol van het Verisure alarmsysteem te activeren.

  • je kunt medewerkers beschermen: de knop maakt een snelle reactie mogelijk bij een overval of bij noodsituaties. Als je onmiddellijk hulp nodig hebt, druk je gewoon op de Overvalknop.

  • je kunt voorzorgsmaatregelen treffen: met de Overvalknop ben je altijd voorbereid wanneer er onmiddellijke reactie vereist is.

6c58c93304503fb9349582e2ff4b3f1b

Overvalknop SOS button