Alarm met overvalknop voor overvallen en noodsituaties

De Overvalknop is een apparaat waarmee je met een druk op de knop onmiddellijk de hulp van de Verisure meldkamer kunt inroepen. Dit apparaat is erg handig in geval van nood of veiligheidsrisico's binnen je bedrijf. Wanneer er op wordt gedrukt, bevinden onze operators zich in de stille luistermodus en controleren ze de foto's die genomen zijn door de fotodetector om de situatie te verifiëren en zo nodig de politie of de nooddiensten op de hoogte te stellen.

De Overvalknop van Verisure is een apparaat dat meerdere voordelen biedt voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, zodat je:

kunt anticiperen op een mogelijke aanval: medewerkers hoeven wanneer ze een verdachte beweging of de aanwezigheid van een mogelijke crimineel opmerken alleen maar de Overvalknop in te drukken om het speciale stille protocol van het Verisure alarmsysteem te activeren.

medewerkers beschermt: maakt een snelle reactie mogelijk bij een overval of noodsituaties. Als je onmiddellijk hulp nodig hebt, druk je gewoon op de Overvalknop.

voorzorgsmaatregelen treft: via de Overvalknop ben je altijd voorbereid wanneer er onmiddellijke reactie vereist is.

Overvalknop

 

 

Kies nu voor de beste bevieliging voor jouw woning of bedrijf tot 40% korting* Start jouw offerte
Kies nu voor de beste bevieliging voor jouw woning of bedrijf