Verisure Overvalknop

Overvalknop / SOS-knop

Door de gebruiksvriendelijke overvalknop van Verisure ben je altijd dichtbij een paniekknop voor het geval er een noodsituatie uitbreekt. Indien jij je in deze situatie bevindt, kun je met de paniekknoppen rechtstreeks een speciaal stil alarmsignaal versturen naar onze alarmcentrale. Wanneer wij dit signaal ontvangen worden er speciale beveiligingsprotocollen meteen in werking gezet.

Start direct

Alarm met overvalknop voor overvallen en noodsituaties

De overvalknop is een apparaat waarmee je met een druk op de knop onmiddellijk de hulp van de Verisure meldkamer kunt oproepen. Dit apparaat is erg handig in geval van nood of in geval van veiligheidsrisico's binnen je bedrijf. Wanneer je op de knop drukt, kunnen onze operators meeluisteren via de stille luistermodus en controleren ze de foto's die genomen zijn door de fotodetector om de situatie te verifiëren. Indien nodig waarschuwen ze de politie of de nooddiensten.

SOS-knop met rechtstreeks signaal naar Versiure meldkamer

Altijd veilig met de Verisure SOS-knop

 

 

 

SOS-knop voor jouw huis of bedrijf

Anticiperen op een mogelijke aanval

Anticiperen op een mogelijke aanval

Je kunt anticiperen op een mogelijke aanval: medewerkers hoeven wanneer ze een verdachte beweging of de aanwezigheid van een mogelijke crimineel opmerken alleen maar de overvalknop in te drukken om het speciale stille protocol van het Verisure alarmsysteem te activeren.

Medewerkers beschermen

Medewerkers beschermen

Je kunt medewerkers beschermen: de knop maakt een snelle reactie mogelijk bij een overval of bij noodsituaties. Als je onmiddellijk hulp nodig hebt, druk je gewoon op de overvalknop. Je kunt voorzorgsmaatregelen treffen: met de overvalknop ben je altijd voorbereid wanneer er onmiddellijke reactie vereist is.

 

Verisure SOS

 

SOS-knop altijd bij de hand

Door op de SOS-knop van een van deze apparaten te drukken, wordt er een speciaal alarm naar de Verisure alarmcentrale gestuurd. Onze operators zullen direct reageren en indien nodig de hulpdiensten inschakelen. Ze blijven in principe aan de lijn met je tot de hulpdiensten arriveren. Als je thuis bent, kun je de SOS-knop gebruiken als je denkt dat er wordt ingebroken. Zelfs als het alarm niet is geactiveerd, kunnen we een bewaker sturen en lichten we de politie in als dat nodig is. Bij een geverifieerd alarm heeft de politie direct toegang tot alle beelden via Politie Live View.

SOS-knop altijd bij de hand
Verisure SOS-knop

Onmiddellijke hulp wanneer je het nodig hebt

Onze Verisure app biedt ook een persoonlijke beveiligingsservice die zowel thuis als buitenshuis kan worden gebruikt. In noodsituaties kun je op de SOS-knop in de app drukken, waarna we je locatie ontvangen en de noodprotocollen activeren. Bedrijven hebben een specifieke SOS-knop die direct een stil alarm activeert om jou en je werknemers te beschermen in geval van dreiging. 

Veiligheid op elk moment

Onze operators in de Verisure alarmcentrale starten dan direct een speciaal stil protocol en nemen actie op basis van wat ze via de camera's zien, zonder dat de indringer iets merkt. Als je een reis gaat maken waarbij je je onveilig voelt, kun je onze Verisure Guardian SMS activeren, die de geschatte duur van je reis aangeeft. Als je na het verstrijken van deze tijd niet bevestigt dat je veilig op je bestemming bent aangekomen, ontvangen we een alarmsignaal met je locatie en de afgelegde route en activeren we direct de noodprotocollen. Verisure, altijd bij je.

Veiligheid op elk moment

Ontdek de Verisure alarmdiensten

Ontdek het geavanceerde en gecertificeerde Verisure alarmsysteem, dat directe verbinding biedt met onze meldkamer en Politie Live View voor optimale veiligheid. We garanderen een snelle reactie op elke situatie met onze 24/7 alarmcentrale. Naast inbraakpreventie omvat ons systeem ook rookmelders en watersensoren voor vroegtijdige waarschuwingen bij brand of lekkages, samen met diverse SOS-functies voor directe hulp bij medische noodgevallen.

Start direct

Verisure Alarmsysteem