Verisure beveiliging voor jouw bedrijf

Het Verisure alarmsysteem is marktleider dankzij de nieuwste technologie en jarenlange ervaring. Onze bedrijfsbeveiliging past zich aan de behoeften van elk bedrijf aan, ongeacht of het gaat om kantoren, bedrijfshallen of commerciële ruimtes. Eerst voeren we een uitgebreid beveiligingsplan uit dat is afgestemd op jouw bedrijf. Dit doen wij om een gepersonaliseerde installatie aan te bevelen die alle zwakke punten van jouw bedrijf beveiligt. Het alarm kan al binnen 24 uur worden geïnstalleerd, volledig draadloos. Reken op de beste bescherming voor jouw bedrijf!

Start jouw offerte

of bel ons op 088 088 8989

De Preventiesticker van Verisure

Het beste alarm van Europa, in jouw bedrijf

Verisure is marktleider in Europa. Raadpleeg onze vergelijking van bedrijfsbeveiliging en ontdek waarom ons systeem het meest compleet en effectief is.

  Smart Alarm Feenstra Woonveilig Verisure Smart Alarms
Rookmelders die onderling communiceren Inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit Inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit Inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit Inbegrepen
Inbraakbeveiliging Inbegrepen Inbegrepen Inbegrepen Inbegrepen
Snel geverifieerd alarm dankzij fotodetectie Inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit Inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit Inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit Inbegrepen
Polite Live View Inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit Inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit Inbegrepen Inbegrepen
Inclusief alarmopvolging door surveillant en politie Inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit Inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit Inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit Inbegrepen
Zerovision Niet inbegrepen Niet inbegrepen Niet inbegrepen Inbegrepen
App om niet alleen het systeem, maar ook andere elektrische apparaten te bedienen Niet inbegrepen Niet inbegrepen Inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit Inbegrepen
Interventie inbegrepen Niet inbegrepen Inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit Inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit Inbegrepen
SOS alarm Niet inbegrepen Inbegrepen Inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit Inbegrepen
Eigen alarmcentrale 24/7 Niet inbegrepen Niet inbegrepen Niet inbegrepen Inbegrepen
Verisure vergeleken met andere alarmsystemen
Inbegrepen
Inbegrepen
Inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit
Inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit
Niet inbegrepen
Niet inbegrepen

Onmiddellijk hulp in geval van diefstal, inbraak of ongeval

Wil je bedrijfsschade en diefstal tegengaan? Kies voor het meest geavanceerde alarmsysteem dat inbrekers detecteert en je beschermt tegen diefstal.
Verisure zorgt ervoor dat elke alarmoproep of SOS-melding in je bedrijf onmiddellijk wordt geanalyseerd en wanneer nodig de surveillant, politie, brandweer of ambulance wordt ingeschakeld. Kies voor het meest geavanceerde alarm en voorzie jouw bedrijf, klanten en werknemers van de beste beveiliging.
Start jouw offerte

of bel ons op 088 088 8989

Onmiddellijk hulp in geval van diefstal

De beste technologie voor jouw bedrijfsbeveiliging!

Onze bedrijfsbeveiliging is ontworpen om dieven af te schrikken, indringers te detecteren en ervoor te zorgen dat je te allen tijde controle over jouw bedrijf houdt.

Hoe vermijden wij een inbraak in 29 seconden

Duizenden klanten vertrouwen op Verisure. De technologie en het ervaren team achter ons alarmsysteem voor bedrijven zorgen ervoor dat we elke alarmmelding in een gemiddelde tijd van 29 seconden beantwoorden en diefstal voorkomen:

Scroll om te beginnen
 Securitas Direct Alarma con detector de
Effectieve afschrikking van dieven

De Preventieborden van Verisure waarschuwen dieven dat het bedrijf wordt beschermd door een alarm met beeldopname, 24/7 bewaking en melding aan de politie.

Start jouw offerte

of bel ons op 088 088 8989

Detector de aperturta Securitas Direct
De Shocksensoren detecteren de indringer

Iedere toegang van jouw bedrijf wordt beschermd dankzij deze sensoren die het alarm al laten afgaan voordat de dief toegang probeert te krijgen via een deur, raam of etalage.

Start jouw offerte

of bel ons op 088 088 8989

Sirena de alta potencia Securitas Direct
De high-power Sirene wordt geactiveerd wanneer het alarm afgaat

Het Verisure alarm bevat een krachtige Sirene die onafhankelijk werkt van de Keypad. Met 105dB weert de sirene de indringers af en voorkomt dat ze de centrale van de installatie saboteren.

Start jouw offerte

of bel ons op 088 088 8989

Detector de movimiento Securitas Direct
Het alarm maakt en verstuurt foto's

Wanneer er een inbraak wordt gedetecteerd, maken de Fotodetectoren van het Verisure alarm foto's van wat er is gebeurd en sturen deze naar de meldkamer.

Start jouw offerte

of bel ons op 088 088 8989

Trabajadora Securitas Direct
De meldkamer analyseert het alarm

De operators verifiëren de alarmmelding door in de stille luistermodus te luisteren naar wat er in het bedrijf gebeurt. Ook analyseren zij de ontvangen foto´s.

Start jouw offerte

of bel ons op 088 088 8989

Panel de control Securitas Direct
Activering van protocollen en melding aan politie

Zodra alle informatie over de alarmmelding is geanalyseerd en de is inbraak bevestigd, activeert de meldkamer het beveiligingsprotocol voor het bedrijf. In geval van een inbraak, betekent dit onmiddellijke melding aan de politie en surveillant.

Start jouw offerte

of bel ons op 088 088 8989

De garantie van het nummer 1 alarm in Europa

Meer dan 3 miljoen klanten in Europa en Latijns-Amerika vertrouwen op het Verisure alarmsysteem, dat de beste oplossingen biedt om bedrijven te beschermen. Ongeacht wat voor bedrijf je hebt (winkel, kantoor, enz.), Verisure biedt de nodige bescherming.

Elk alarmsysteem is maatwerk, waarbij de Preventieborden, Shocksensoren en Detectoren van de installatie op strategische wijze worden geplaatst. Een complete bescherming voor alle toegangspunten en waardevolle objecten. Het vermijdt inbraken, detecteert dieven en faciliteert de noodzakelijke beveiligingsacties in elke situatie met het meest aanbevolen alarm voor bedrijven; het Verisure alarm.

Start jouw offerte

of bel ons op 088 088 8989

Jouw bedrijf, beveiligd op alle mogelijke punten.

Het Verisure alarmsysteem

Producten met de nieuwste technologie, 24/7 bewaking en duizenden beveiligingsexperts staan achter de marktleider in alarmsystemen van Europa. Het Verisure alarm biedt de beste bescherming voor jouw bedrijf. Vraag een gratis beveiligingsstudie voor jouw bedrijf aan en bescherm jouw werknemers en bedrijf!

Nieuwste technologie
24UUR PER DAG 7DAGEN per week
 • 12 000 BEVEILIGING PROFESSIONALS
 • 45 SECONDES TOT REACTIE
 • 22 000 VOORKOMEN POGINGEN TOT INBRAAK
START JOUW OFFERTE

of bel ons op 088 088 8989

Verisure Alarmdiensten

 • Alarmcentrale 24/7

  Verisure bied je standaard een alarmcentrale die 24/7 bereikbaar is.

 • Antwoord in 29 seconden

  Slechts 29 seconden. Dit is de gemiddelde reactietijd waarin de meldkamer van Verisure reageert op elke alarmmelding om deze te verifiëren en direct te handelen.

 • Melding aan politie

  Op het moment dat de inbraakpoging of noodsituatie wordt geverifieerd, sturen we een surveillant en stellen we de politie hiervan op de hoogte.

 • Bediening met de Verisure App/MyPages

  Het Verisure alarm biedt de mogelijkheid om de beveiliging rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon te beheren. Met de Mijn Verisure App kun je het alarm van overal ter wereld activeren en deactiveren.

 • SOS-knop voor noodgevallen

  Met de Nightcontrol van het Verisure alarm kun je dringende hulp vragen aan onze meldkamer, waardoor de nooddiensten snel worden ingeschakeld.

 • Verisure Garantie

  Het Verisure alarm heeft een levenslange garantieservice voor alle componenten, zodat het alarmsysteem altijd in perfecte staat is.

Kies het beveiligingssysteem dat jouw bedrijf nodig heeft

De bedrijfsbeveiliging vertrouw je niet aan zo maar een alarmbedrijf toe. Enkel Verisure, de Europese marktleider in de alarmsector, staat garant voor het meest persoonlijke team achter je alarmsysteem.

Onze meldkamer is de grootste en meest geavanceerde van Europa, beantwoordt elke alarmoproep in gemiddeld 29 seconden, activeert indien nodig de beveiligingsprotocollen die speciaal voor je bedrijf zijn opgesteld en staat garant voor minder “loos alarm”-gevallen.

Start jouw offerte

of bel ons op 088 088 8989

beveiligingssysteem dat jouw