Verisure alarm voor jouw bedrijf

Start direct jouw offerte
in slechts 1 minuut

START DIRECT

of als je dat liever hebt, bellen we je GRATIS

Door op de knop te drukken accepteer je het privacybeleid

of bel ons op

088 088 8989

Verisure beveiliging voor jouw bedrijf

Het Verisure alarmsysteem is marktleider dankzij de nieuwste technologie en jarenlange ervaring. Onze bedrijfsbeveiliging past zich aan de behoeften van elk bedrijf aan, ongeacht of het gaat om kantoren, bedrijfshallen of commerciële ruimtes. Eerst voeren we een uitgebreid beveiligingsplan uit dat is afgestemd op jouw bedrijf. Dit doen wij om een gepersonaliseerde installatie aan te bevelen die alle zwakke punten van jouw bedrijf beveiligt. Het alarm kan al binnen 24 uur worden geïnstalleerd, volledig draadloos. Reken op de beste bescherming voor jouw bedrijf!

START JOUW OFFERTE

of bel ons op 088 088 8989

De Preventiesticker van Verisure

Jouw bedrijfsbeveiliging onder controle

24/7 live video-opname

 

24/7 live video-opname

De klanten van Verisure weten op elk moment wat er gebeurt in hun bedrijf. Bekijk de 24/7 live-opname van onze beveiligingscamera’s via de Verisure App, zelfs wanneer jouw alarmsysteem is uitgeschakeld. De beveiligingscamera’s zijn ook verbonden met de Verisure meldkamer and records audio and video.

Bewakingscameras

SOS- en overvalknop

 

SOS- en overvalknop

De bedrijfsbeveiliging van Verisure beschermt je niet alleen tegen diefstal, het is ook de snelste manier om hulp te vragen bij ongevallen of noodsituaties. Druk op de SOS- of overvalknop en je activeert een stille waarschuwing. Onze meldkamer analyseert de melding en waarschuwt de hulpdiensten.

SOS Overvalknop

Toegangscontrole

 

ZeroVision rookgordijn

Dankzij het ZeroVision rookgordijn kunnen wij direct actie ondernemen om de inbreker te stoppen. De aangewezen ruimte zal binnen 45 seconden volledig volstromen met een dikke rook, waardoor inbrekers geen hand meer voor ogen zien en zich snel uit de voeten zullen maken. Gecertificeerd niet giftig.

ZeroVision Rookgordijn

De beste technologie voor jouw bedrijfsbeveiliging!

Onze bedrijfsbeveiliging is ontworpen om dieven af te schrikken, indringers te detecteren en ervoor te zorgen dat je te allen tijde controle over jouw bedrijf houdt. Meer dan 35 jaar ervaring en 5 miljoen klanten staan garant voor de professionaliteit van Verisure.

De beste technologie voor jouw bedrijfsbeveiliging!

Onmiddellijk hulp in geval van diefstal
Onmiddellijk hulp in geval van diefstal inbraak of ongeval

Wil je bedrijfsschade en diefstal tegengaan? Kies voor het meest geavanceerde alarmsysteem dat inbrekers detecteert en je beschermt tegen diefstal. Je kunt middels de overvalknop direct een alarmoproep aan Verisure doen.

Verisure zorgt ervoor dat elke alarmoproep of SOS-melding in je bedrijf onmiddellijk wordt geanalyseerd en wanneer nodig de surveillant, politie, brandweer of ambulance wordt ingeschakeld. Kies voor het meest geavanceerde alarm en voorzie jouw bedrijf, klanten en werknemers van de beste bedrijfsbeveiliging.

START JOUW OFFERTE

of bel ons op 088 088 8989

Hoe vermijden wij een inbraak in 29 seconden

Duizenden klanten vertrouwen op Verisure. De technologie en het ervaren team achter ons alarmsysteem voor bedrijven zorgen ervoor dat we elke alarmmelding in een gemiddelde tijd van 29 seconden beantwoorden en diefstal voorkomen:

SCROLL OM TE BEGINNEN

Preventieborden
Effectieve afschrikking van dieven

De Preventieborden van Verisure waarschuwen dieven dat het bedrijf wordt beschermd door een alarm met beeldopname, 24/7 bewaking en melding aan de politie.

Start jouw offerte

of bel ons op 088 088 8989

Sensor
De Shocksensoren detecteren de indringer

Iedere toegang van jouw bedrijf wordt beschermd dankzij deze sensoren die het alarm al laten afgaan voordat de dief toegang probeert te krijgen via een deur, raam of etalage.

Start jouw offerte

of bel ons op 088 088 8989

Siren
De high-power Sirene wordt geactiveerd wanneer het alarm afgaat

Het Verisure alarm bevat een krachtige Sirene die onafhankelijk werkt van de Keypad. Met 105dB weert de sirene de indringers af en voorkomt dat ze de centrale van de installatie saboteren.

Start jouw offerte

of bel ons op 088 088 8989

Aquila
24/7 live video-opname

Met de realtime videocamera detector, kunnen Verisure operatoren zien wat het alarm heeft veroorzaakt en snel passende stappen ondernemen. 

Start jouw offerte

of bel ons op 088 088 8989

stage cc
De meldkamer analyseert het alarm

De operators verifiëren de alarmmelding door in de stille luistermodus te luisteren naar wat er in het bedrijf gebeurt. Ook analyseren zij de ontvangen foto´s.

Start jouw offerte

of bel ons op 088 088 8989

Stage silent
Activering van protocollen en melding aan politie

Zodra alle informatie over de alarmmelding is geanalyseerd en de is inbraak bevestigd, activeert de meldkamer het beveiligingsprotocol voor het bedrijf. In geval van een inbraak, betekent dit onmiddellijke melding aan de politie en surveillant.

Start jouw offerte

of bel ons op 088 088 8989

Jouw bedrijf, beveiligd op alle mogelijke punten.

De garantie van het nummer 1 alarm in Europa

Meer dan 5 miljoen klanten in Europa en Latijns-Amerika vertrouwen op het Verisure alarmsysteem, dat de beste oplossingen biedt om bedrijven te beschermen. Ongeacht wat voor bedrijf je hebt (winkel, kantoor, enz.), Verisure biedt de nodige bescherming.

Elk alarmsysteem is maatwerk, waarbij de Preventieborden, Shocksensoren en Detectoren van de installatie op strategische wijze worden geplaatst. Een complete bescherming voor alle toegangspunten en waardevolle objecten. Het vermijdt inbraken, detecteert dieven en faciliteert de noodzakelijke beveiligingsacties in elke situatie met het meest aanbevolen alarm voor bedrijven; het Verisure alarm.

START JOUW OFFERTE

of bel ons op 088 088 8989

Start direct jouw offerte

Het Verisure alarmsysteem

Producten met de nieuwste technologie, 24/7 bewaking en duizenden beveiligingsexperts staan achter de marktleider in alarmsystemen van Europa. Het Verisure alarm biedt de beste bescherming voor jouw bedrijf. Vraag een gratis beveiligingsstudie voor jouw bedrijf aan en bescherm jouw werknemers en bedrijf!

Nieuwste technologie
24UUR PER DAG 7DAGENper week
  • 12.000 BEVEILIGING PROFESSIONALS
  • 29  SECONDES TOT REACTIE
  • 22.000   VOORKOMEN POGINGEN TOT INBRAAK
START JOUW OFFERTE

of bel ons op 088 088 8989

Verisure Alarmdiensten

Maintenance icon

Alarmcentrale 24/7

Verisure bied je standaard een alarmcentrale die 24/7 bereikbaar is.

Clock icon

Antwoord in 29 seconden

Slechts 29 seconden. Dit is de gemiddelde reactietijd waarin de meldkamer van Verisure reageert op elke alarmmelding om deze te verifiëren en direct te handelen.

Guards icon

Melding aan politie

Op het moment dat de inbraakpoging of noodsituatie wordt geverifieerd, sturen we een surveillant en stellen we de politie hiervan op de hoogte.

Mobile icon

Bediening met de Verisure App/MyPages

Het Verisure alarm biedt de mogelijkheid om de beveiliging rechtstreeks vanaf jouw mobiele telefoon te beheren. Met de Mijn Verisure App kun je het alarm van overal ter wereld activeren en deactiveren.

Protection icon

SOS-knop voor noodgevallen

Met de Nightcontrol van het Verisure alarm kun je dringende hulp vragen aan onze meldkamer, waardoor de nooddiensten snel worden ingeschakeld.

Guarantee icon

Verisure Garantie

De Verisure garantie geldt gedurende de hele duur van het contract op onze alarmdiensten, waarbij ook het gebruik van het alarmsysteem, zodat deze altijd in perfecte staat is.

Kies het beveiligingssysteem dat jouw bedrijf nodig heeft

De bedrijfsbeveiliging vertrouw je niet aan zo maar een alarmbedrijf toe. Enkel Verisure, de Europese marktleider in de alarmsector, staat garant voor het meest persoonlijke team achter je alarmsysteem.

Onze meldkamer is de grootste en meest geavanceerde van Europa, beantwoordt elke alarmoproep in gemiddeld 29 seconden, activeert indien nodig de beveiligingsprotocollen die speciaal voor je bedrijf zijn opgesteld en staat garant voor minder “loos alarm”-gevallen.

START JOUW OFFERTE

of bel ons op 088 088 8989

Beveiligingssysteem

Het beste alarm van Europa, in jouw bedrijf

Verisure is marktleider in Europa. Raadpleeg onze vergelijking van bedrijfsbeveiliging en ontdek waarom ons systeem het meest compleet en effectief is.

 

 

ribbon
logo verisure
logo woonveiling
logo woonveiling
logo woonveiling
Inbraakbeveiliging

Inclusief Politie Live View

 

Snel geverifieerd alarm dankzij fotodetectie

 

SOS alarm

 

Rookgordijn activatie binnen 60 seconden

 
Inclusief alarmopvolging door surveillant en politie

Eigen alarmcentrale 24/7

 
Rookmelders die onderling communiceren

App waarmee elektrische apparaten bediend kunnen worden

 
 
 
 
 
 
  •  Inbegrepen
  •  Inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit
  •  Niet inbegrepen

De controle over jouw bedrijf, altijd en overal in je hand

Met ons alarmsysteem met de 24/7 videodetector en de Verisure App kun je van overal ter wereld de beveiliging van jouw bedrijf controleren, het systeem wanneer je maar wilt in- en uitschakelen en zien wat er zich binnen afspeelt.

Meer informatie over de Verisure App

De app van Verisure

Kies nu voor de beste beveiliging voor jouw woning of bedrijf

Draadloze installatie al in slechts 24 uur geïnstalleerd

Start jouw offerte