ons alarm

ZeroVision Rookgordijn

Zero Vision Rookgordijn: Als ze niets zien, kunnen ze niets stelen!

Bij Verisure streven we ernaar om jou te voorzien van de beste bescherming voor jezelf, jouw woning en jouw meest dierbare bezitten. Daarom is het ZeroVision rookgordijn de nieuwste aanvulling op het Verisure alarmsysteem. Dit apparaat creëert een rookgordijn in de ruimte waar het is geplaatst en is ontworpen om het zicht van een inbreker compleet te verhinderen. De rook is gecertificeerd niet giftig en niet schadelijk voor huisdieren.

Vraag nu een offerte voor ons alarmsysteem met rookgordijn

De Vbox Pro van Verisure

Hoe snel werkt het Zero Vision Rookgordijn als iedere seconde telt?

Wij weten als geen ander dat bij een inbraak iedere seconde telt. Met het rookgordijn van ZeroVision kunnen wij direct actie ondernemen om de inbreker te stoppen. De aangewezen ruimte zal binnen 45 seconden volledig volstromen met een dikke rook, waardoor inbrekers geen hand meer voor ogen zien en zich snel uit de voeten zullen maken. Als de inbreker toch in de ruimte vol rook blijft, wordt de mogelijkheid om iets te zien of objecten te herkennen aanzienlijk verminderd, waardoor de kans op diefstal afneemt.

Zerovision chart

De ZeroVision wordt alleen op afstand door getrainde operators geactiveerd en kan dus niet per ongeluk afgaan. Als het alarm afgaat, zal er een luide sirene te horen zijn, zodat ook de mensen in de omgeving weten dat er ergens wordt ingebroken. Daarnaast zullen onze Fotodetectoren een reeks beelden schieten, die de politie en het onderzoek kunnen helpen de inbreker identificeren. Zodra de operators hebben geverifieerd dat het om een echt alarm gaat, zullen zij de ZeroVision activeren.

ZeroVision rookgordijn jaagt inbrekers weg 

De meeste inbrekers zijn professionals, maar geen enkele inbreker wil inbreken in een pand waar ze niet met succes iets kunnen stelen. Onze preventieborden met het ZeroVision-logo hebben een sterk afschrikkende factor en zorgen ervoor dat inbrekers weten dat jouw pand wordt beveiligd met een rookgordijn. Dan zullen ze wel twee keer nadenken voordat ze een poging wagen.

De belangrijkste voordelen van de ZeroVision:

  • Hindert het zicht volledig in 45 seconden of minder.

  • Geactiveerd door een operator in de meldkamer in geval van een geverifieerd alarm.

  • Gecertificeerd niet giftig.

  • Niet schadelijk voor huisdieren.

  • Afschrikkende factor.