ZeroVision Rookgordijn

 

ZeroVision Rookgordijn

Het rookgordijn zorgt ervoor dat inbrekers niets kunnen zien.

START DIRECT

 

ZeroVision Rookgordijn: Als ze niets zien, kunnen ze niets stelen

Bij Verisure streven we ernaar om jou te voorzien van de beste bescherming voor jezelf, jouw woning en jouw meest dierbare bezitten. Daarom is het ZeroVision rookgordijn de nieuwste aanvulling op het Verisure alarmsysteem. Dit apparaat creëert een rookgordijn in de ruimte waar het is geplaatst en is ontworpen om het zicht van een inbreker compleet te verhinderen. De rook is gecertificeerd niet giftig en niet schadelijk voor huisdieren.

 

Hoe snel werkt het ZeroVision Rookgordijn als iedere seconde telt?

Wij weten als geen ander dat bij een inbraak iedere seconde telt. Met het rookgordijn van ZeroVision kunnen wij direct actie ondernemen om de inbreker te stoppen. De aangewezen ruimte zal binnen 45 seconden volledig volstromen met een dikke rook, waardoor inbrekers geen hand meer voor ogen zien en zich snel uit de voeten zullen maken. Als de inbreker toch in de ruimte vol rook blijft, wordt de mogelijkheid om iets te zien of objecten te herkennen aanzienlijk verminderd, waardoor de kans op diefstal afneemt.

 De Verisure ZeroVision Rookgordijn

De Verisure ZeroVision Rookgordijn

De ZeroVision wordt alleen op afstand door getrainde operators geactiveerd en kan dus niet per ongeluk afgaan. Als het alarm afgaat, zal er een luide sirene te horen zijn, zodat ook de mensen in de omgeving weten dat er ergens wordt ingebroken. Daarnaast zullen onze beveiligingscamera's een reeks beelden schieten, die de politie en het onderzoek kunnen helpen de inbreker identificeren. Zodra de operators hebben geverifieerd dat het om een echt alarm gaat, zullen zij de ZeroVision activeren.

ZeroVision jaagt inbrekers weg 

De meeste inbrekers zijn professionals, maar geen enkele inbreker wil inbreken in een pand waar ze niet met succes iets kunnen stelen. Onze preventieborden met het ZeroVision-logo hebben een sterk afschrikkende factor en zorgen ervoor dat inbrekers weten dat jouw pand wordt beveiligd met een rookgordijn.

ZeroVision Rookgordijn     Start direct

De voordelen van de ZeroVision

De ZeroVision Rookgordijn hindert het zicht volledig in 45 seconden of minder. Geactiveerd door een operator in de meldkamer in geval van een geverifieerd alarm. Gecertificeerd niet giftig. Niet schadelijk voor huisdieren. Afschrikkende factor. Dan zullen ze wel twee keer nadenken voordat ze een poging wagen.

ZeroVision Rookgordijn     Start direct

 
 

Voordelen van de ZeroVision Rookgordijn

Alleen geactiveerd na alarmverificatie

Professioneel geactiveerd uitsluitend vanuit onze meldkamer.

Gecertificeerd niet giftig

Niet schadelijk voor mensen of huisdieren.

Afschrikkende factor

Hindert het zicht volledig in 45 seconden of minder.

Specificaties

Afmetingen: 102 x 102 x 147 mm. Gewicht: 830 g.

 

Beveilig je huis met Verisure

Bij Verisure kun je een offerte aanvragen voor een rookgordijn die geschikt is voor bij jou thuis. Als je niet alleen een ZeroVision Rookgordijn wilt, maar ook beveiligingscamera's, kan dit ook! Bij Verisure bieden we ook volledige huisbeveiliging of bedrijfsbeveiliging aan. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor een ZeroVision Rookgordijn en kom erachter wat alle andere mogelijkheden zijn.

Verisure Alarm