ons alarm

Beveiligingsproducten

Verisure beveiligingsproducten

Elk huis of bedrijf heeft zijn eigen behoefte waar beveiligingsproducten voor nodig zijn. Het Verisure alarmsysteem woning past zich aan aan alle beveiligingsbehoeften van iedere woning of ieder bedrijf. Alle beveiligingsproducten beschikken over de meest geavanceerde beveiligingstechnologie. Ontdek hoe we voor elk gezin zorgen voor de beste beveiliging of waarom ons bedrijfsalarm de beste beveiligingsoptie is voor alle soorten bedrijven.

 

arlo video deurbel
Arlo Video Deurbel

De video deurbel zorgt ervoor dat je altijd en van overal kan zien wie er voor de deur staat en met deze persoon kan communiceren.

Central Unit
Central Unit

De Central Unit is het hart van het systeem. Deze staat in contact met alle componenten en beheert de beveiligde verbinding met de meldkamer via zowel een SIM kaart als het internet, dit kan ook een WiFi verbinding zijn.

Verisure
Lockguard Smartlock

De Lockguard is de Smartlock van Verisure. Deze kan worden verbonden met de camera, waardoor je ten alle tijden kan zien wie er voor de deur en deze ook op afstand openen.

VoiceBox
VoiceBox

Een directe spraakverbinding met de meldkamer in geval van inbraak, SOS of brandalarm. De juiste actie wordt direct ondernomen.

Fotodetector
Fotodetector

Hoge kwaliteit fotodetector met bewegingssensor en ingebouwde kleuren HDR-camera. Bij verificatie van de beelden door de meldkamer worden direct de nooddiensten ingeschakeld.

Verisure
Bewakingscamera

De Arlo camera is een bewakingscamera die beschikt over een spotlight, nachtzicht net kleur, een 130ยบ gezichtsveld en is volledig draadloos. De bewakingscamera heeft alleen een oplaadbare batterij nodig om alle details vast te leggen over wat er in jouw woning gebeurt.

Schocksensor
Shocksensor

Detecteert de indringer voordat hij je woning of bedrijf betreedt. De sensor neemt vibratie waar en reageert voordat de inbreker de deur of het raam geopend heeft.

Sirene
Sirene

Het perfectie afschrikmiddel, de sirene met hoogvermogen (105dB) schrikt indringers af. Werkt onafhankelijk van het bedieningspaneel om sabotage te voorkomen

Verisure
Keypad

Veilig en eenvoudig (de)activeren van het alarmsysteem en maakt toegangscontrole mogelijk.

Rookdetector
Rookdetector

De rookmelders zijn in serie geschakeld en waarschuwen gelijktijdig met een gesproken mededeling en een signaal zodat iedereen in huis snel weet waar de brand zich ontwikkelt.

Waterdetector
Waterdetector

Met de Waterdetector voorkomt u waterschade. Het is een eenvoudige manier om tijdig lekkages en overstromingen op te sporen.

Star Key
Star Key

Met de Star Keys schakel je het alarm gemakkelijk in of uit.

Verisure Preventieborden
Preventieborden

De beste beveiliging begint met preventie. De borden waarschuwen de mogelijke inbreker voor de aanwezigheid van een alarmsysteem.

Nightcontrol
Nightcontrol

Bij een noodgeval een gemakkelijke SOS functie waarmee een signaal naar de meldkamer van Verisure wordt verzonden voor een directe respons.

De SOS knop van Verisure
Overvalknop

De bescherming tijdens bedreigende situaties. De overvalknop wordt op een onopvallende plaats gemonteerd. Met 1 klik gaat er een signaal naar onze meldkamer voor directe respons. De knop is enkel beschikbaar voor handelszaken.

Smartplug
Smartplug

Gemakkelijk lampen en andere elektrische apparaten bedienen met de Smartplug. Programmeer verlichting zodat het lijkt of er iemand thuis is. Of schakel gemakkelijk alle lampen in via de Verisure app.