Hulp en advies

Veelgestelde Vragen

Wat onderscheidt Verisure Nederland van de rest?

Met ruim 3 miljoen klanten in europa,  zijn wij ook het meest favoriete Alarmsysteem in Nederland. Ontdek hier waarom

Hoe kan ik mijn alarm opnieuw verbinden?

Vul het onderstaande formulier in en we helpen je met het heractiveren van het alarmsysteem.

Wat doet de Mijn Verisure-app?

De Mijn Verisure-app biedt klanten de mogelijkheid om hun alarm voor thuis of op het bedrijf op afstand te kunnen bedienen. Dankzij de nieuwste versie van Mijn Verisure - met nieuwe functies en een comfortabelere en intuïtievere bediening - kunt u het alarm activeren en deactiveren, zien en horen wat er gaande is of het komen en gaan controleren, naast vele andere opties.

Wat is het verschil tussen een fotodetector en een videodetector?

Een fotodetector is een apparaat dat is uitgerust met een bewegingssensor en een fotocamera. Wanneer de sensor activiteit detecteert, maakt de camera een reeks foto's die direct worden verzonden naar onze meldkamer. Videodetectoren daarentegen nemen video's op, wat zwaardere en moeilijker te verzenden bestanden genereert. Daarom en met als doel om het alarm op de snelste en meest effectieve manier te verifiëren, rust Verisure zijn alarmen voor thuis en bedrijf uit met fotodetectoren.

Wat kost een alarmsysteem?

De kosten van het Verisure-alarm worden bepaald op basis van uw specifieke behoeften. Voordat u het Verisure-alarm contracteert, gaan onze experts naar uw bedrijf of huis om een gratis, vrijblijvend beveiligingsonderzoek uit te voeren. Zij bepalen de beste oplossing om uw veiligheid te garanderen en geven u een gepersonaliseerde prijs die afhankelijk is van de elementen die nodig zijn om u te beschermen.

Welke soorten alarmen zijn er?

Er zijn verschillende soorten alarmen, afhankelijk van hun doel, hun verbindingssysteem, enz. Er zijn echter twee basisklassen te onderscheiden:

- Apparaten die werken in lokale modus. Het alarm detecteert een vreemde aanwezigheid en activeert een sirene die alleen de mensen in de buurt waarschuwt.:

- Geavanceerde beveiligingssystemen zoals het Verisure-alarm, dat de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van beveiliging incorporeert en een menselijk team van duizenden professionals. In geval van een alarmmelding, verifiëren onze professionals deze en waarschuwen ze, indien nodig, de politie.

Is het nodig om een vaste telefoonlijn te hebben?

Nee. Het alarm beschikt over een dubbel draadloos transmissiepad: het bevat een 3G-transmissiemodule en een SIM-geheugenkaart (zodat het werkt als een mobiele telefoon) en bovendien verzendt het ook signalen via radiofrequentie.

Problemen bij een goedkoop alarmsysteem?

Bij het kiezen van de beste beveiliging voor een bedrijf of huis zijn goedkope alarmen een verkeerde beslissing. Maak de juiste beslissing met Verisure.

Hoe kies je het beste alarm voor in huis? - Verisure Nederland

Het Verisure alarmsysteem beschermt u tegen inbraak, brand en noodsituaties. Bezoek onze website en ontdek welk alarmsysteem bij u past.

Wie installeert mijn alarm?

Verisure heeft beveiligingsspecialisten die naar uw huis of bedrijf komen. Zij zullen een gratis veiligheidsstudie voorbereiden om uw specifieke behoeften en de meest kwetsbare punten van de te beschermen ruimte te identificeren. Ons team laat het Verisure-alarm geïnstalleerd en operationeel achter en en leert u hoe u er het meeste uit kunt halen om uw veiligheid te garanderen.

Kan ik mijn contract opzeggen en hoe?

Uiteraard. U bent een contract aangegaan voor één jaar, waarna u op elk moment maandelijks kan opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand. U kunt opzeggen door ons te schrijven, te mailen via [email protected] of door te bellen met onze klantenservice naar 088-088 89 99. Hierna zal er spoedig contact met u worden opgenomen om uw opzegging af te handelen.