OVER ONS

Onze waarden

 

De waarden van Verisure

“Onze waarden en kerngedrag – ze zijn betekenisvol en worden door ons uitgedragen. Dit zijn begrippen die wij samen bezitten en die het unieke karakter van Verisure weerspiegelen. Ze zijn onze wegwijzers. Ze versterken en zorgen voor een solide basis terwijl wij samen uitgroeien tot het nummer één bedrijf in onze branche, waarin we onze missie voortzetten om gemoedsrust en veiligheid te bieden aan gezinnen en kleine bedrijven.”

Austin Lally - CEO

Het DNA van Verisure

Verisure is marktleider door het resultaat van een solide en bewezen werkcultuur gebaseerd op vijf fundamentele waarden:

Gepassioneerd in alles wat we doen

“Onze mensen brengen een aanstekelijke energie en een onmiskenbaar gevoel van urgentie. We creëren een visie en inspireren anderen om die visie heen met volledige betrokkenheid en focus. We zitten er allemaal in en we houden van wat we doen.

Onze mensen - Verisure

Vertrouwen & Verantwoordelijkheid

Onze mensen nemen verantwoordelijkheid voor de mensen die we beschermen. We zijn een rolmodel dat integer werkt. We vertrouwen elkaar en stellen elkaar in staat om altijd het juiste te doen. Wij maken onze belofte waar door onze expertise en zorgvuldige knowhow. En we doen dit nederig, terwijl we vereerd zijn om zo'n belangrijke rol in de samenleving te spelen.

Vertrouwen - Verisure

Toegewijd om het verschil te maken

De kwaliteit van de dienstverlening die Verisure biedt, is het resultaat van de inspanningen van duizenden medewerkers, die werken om beveiliging en bescherming voor je huis en bedrijf te garanderen. We zijn moedig, we leveren wat we doen door hard te werken en door onze veerkracht. We maken een verschil door gedisciplineerd te werken en te doen wat nodig is. We zijn praktisch en niet bang om in detail te treden. We leveren resultaten en we voeren alles uitstekend uit.

Toegewijd - Verisure

Innovatie

Verisure onderscheidt zich van andere beveiligingsbedrijven, omdat het altijd de nieuwste technologie gebruikt om zijn klanten de meest geavanceerde service op de markt te bieden. Onze mensen maken het onmogelijke mogelijk, het is een continue gemoedstoestand. We zijn doelgericht, nieuwsgierig en we dagen het normale uit. We nemen risico’s en zijn niet bang om te falen. Wij geloven dat innovatie groot of klein kan zijn.

Producten van Verisure

Winnen als een team

We zijn vastbesloten om de nummer één te worden. Om dat te doen, moeten we naar elkaar luisteren en goed samenwerken. We dragen allemaal ons steentje bij, gevoed door een winnende houding en vechtlust. We vieren onze successen. We benutten onze zwakkere punten en onze diversiteit om nog betere resultaten te leveren terwijl we ons ontwikkelen en elkaar ondersteunen. We geloven dat we samen verder komen, niets is onmogelijk.

Top Employer Netherlands 2024

We zijn trots om te delen dat we erkend zijn als Top Employer Netherlands 2024. Bij Verisure streven we ernaar dat onze collega's zich betrokken, energiek en ondernemend voelen. Daarom blijven we investeren in hun groei en ontwikkeling.

Verisure Top Employer 2024

Ons compliance programma

We zijn er trots op om te beschermen. Door elke dag te beschermen wat het belangrijkst is, veranderen we levens ten goede. We hebben al het vertrouwen van meer dan 5 miljoen klanten in 17 landen over de hele wereld, wat de waarde van With Trust and Responsibility weerspiegelt die in ons DNA is vastgelegd. Ons compliance programma beschrijft de normen die we volgen en willen overtreffen om te voldoen aan de veranderende verwachtingen van ons. Het biedt richtlijnen voor onze interacties met onze collega's, onze klanten, onze leveranciers, onze concurrenten en al onze andere belanghebbenden.

Groepsbeleid Inzake de Meldregeling (“Speak Up beleid”) stelt onze betrokkenen, inclusief onze werknemers, voormalige werknemers, kandidaten, leveranciers en klanten in de gelegenheid om bij te dragen aan onze missie om dat wat het belangrijkst is te beschermen, door verdenkingen van of ernstige overtredingen van onze gedragsregels, beleidsregels, standaarden of wetten te melden.

Lees ons Group Speak Up-beleid 

Ga naar www.verisurespeakup.com