OVER ONS

Onze waarden

De waarden van Verisure

“Onze waarden en kerngedrag – ze zijn betekenisvol en worden door ons uitgedragen. Dit zijn begrippen die wij samen bezitten en die het unieke karakter van Verisure weerspiegelen. Ze zijn onze wegwijzers. Ze versterken en zorgen voor een solide basis terwijl wij samen uitgroeien tot het nummer één bedrijf in onze branche, waarin we onze missie voortzetten om gemoedsrust en veiligheid te bieden aan gezinnen en kleine bedrijven.”

Austin Lally - CEO

Het DNA van Verisure

Verisure is marktleider door het resultaat van een solide en bewezen werkcultuur gebaseerd op vijf fundamentele waarden:

Gepassioneerd in alles wat we doen

Onze mensen brengen een aanstekelijke energie en een onmiskenbaar gevoel van urgentie. We creëren een visie en inspireren anderen om die visie heen met volledige betrokkenheid en focus. We zitten er allemaal in en we houden van wat we doen.

Verisure helpt anderen

Vertrouwen & Verantwoordelijkheid

Onze mensen nemen verantwoordelijkheid voor de mensen die we beschermen. We zijn een rolmodel dat integer werkt. We vertrouwen elkaar en stellen elkaar in staat om altijd het juiste te doen. Wij maken onze belofte waar door onze expertise en zorgvuldige knowhow. En we doen dit nederig, terwijl we vereerd zijn om zo'n belangrijke rol in de samenleving te spelen.

Verisure levert een veilig gevoel

Toegewijd om het verschil te maken

De kwaliteit van de dienstverlening die Verisure biedt, is het resultaat van de inspanningen van duizenden medewerkers, die werken om beveiliging en bescherming voor je huis en bedrijf te garanderen. We zijn moedig, we leveren wat we doen door hard te werken en door onze veerkracht. We maken een verschil door gedisciplineerd te werken en te doen wat nodig is. We zijn praktisch en niet bang om in detail te treden. We leveren resultaten en we voeren alles uitstekend uit.

Verisure is doeltreffend

Innovatie

Verisure onderscheidt zich van andere beveiligingsbedrijven, omdat het altijd de nieuwste technologie gebruikt om zijn klanten de meest geavanceerde service op de markt te bieden. Onze mensen maken het onmogelijke mogelijk, het is een continue gemoedstoestand. We zijn doelgericht, nieuwsgierig en we dagen het normale uit. We nemen risico’s en zijn niet bang om te falen. Wij geloven dat innovatie groot of klein kan zijn.

Verisure is innovatief

Winnen als een team

We zijn vastbesloten om de nummer één te worden. Om dat te doen, moeten we naar elkaar luisteren en goed samenwerken. We dragen allemaal ons steentje bij, gevoed door een winnende houding en vechtlust. We vieren onze successen. We benutten onze zwakkere punten en onze diversiteit om nog betere resultaten te leveren terwijl we ons ontwikkelen en elkaar ondersteunen. We geloven dat we samen verder komen, niets is onmogelijk.