Verisure Levenslange Garantie

Verisure levenslange garantie

Een goed alarmsysteem moet worden gebruikt om indringers te detecteren en meldingen door te geven aan de meldkamer die de inbraak verifieert en de politie op de hoogte stelt. Het is van essentieel belang dat het alarmsysteem altijd in perfecte staat is. Duizenden medewerkers werken elke dag om het hoogste niveau van bescherming en veiligheid voor onze klanten te garanderen. Om ervoor te zorgen dat elk apparaat in optimale staat is, bieden we alle gebruikers van ons alarmsysteem de Verisure Garantie, geldig vanaf het moment van installatie.

Start direct

Verisure garantie vanaf de installatie

Spreken-luisteren Verisure

Onze alarmdiensten

Bij Verisure bieden we een levenslange garantieservice die gedurende de hele contractperiode geldt voor onze alarmdiensten, inclusief het gebruik van het alarmsysteem, om ervoor te zorgen dat deze te allen tijde in optimale staat verkeert.

Politie Live View Verisure

Producten en reparaties

Bij Verisure ontwikkelen we onze eigen producten en garanderen we hoogwaardige kwaliteit. Al onze producten worden gedekt door een levenslange garantie, inclusief reparaties indien nodig, zodat je alarmsysteem altijd in uitstekende staat verkeert.

 

Geautoriseerd beveiligingsbedrijf voor alarmsystemen

Verisure is een geregistreerd en geautoriseerd beveiligingsbedrijf voor de installatie en de garantieservice van alarmsystemen en -componenten. We houden ons aan de verplichte verificatieprocedures om meldingen aan de politie te genereren en natuurlijk bieden we goedgekeurde alarmen aan. Vóór de installatie hebben we een volledig gratis beveiligingsstudie uitgevoerd, waarin de toegangspunten van je huis of bedrijf worden geanalyseerd en de ideale locatie voor de verschillende apparaten wordt aangegeven.

Geautoriseerd beveiligingsbedrijf voor alarmsystemen
Levenslange garantie op alarmdiensten en producten

Levenslange garantie op alarmdiensten en producten

De Verisure garantie geldt gedurende de hele duur van het contract op onze alarmdiensten, waarbij ook het gebruik van de Verisure producten. Het is een garantieservice inclusief reparaties, vervangingen van componenten en inclusief bezoek van onze monteur. Daarnaast ontvang je regelmatig gratis software-updates om nieuwe diensten te ondersteunen.

Garantie en klantenservice

Bovendien beschikken onze klanten over verschillende manieren om contact op te nemen (telefoon, MyPages, mail, enz.) met de klantenservice voor vragen of opmerkingen. De klantenservice houdt zich bezig met het beheren van de vragen over de Verisure Garantie en indien nodig, het plannen van een bezoek van een monteur.

Het draadloze communicatiesysteem is altijd verbonden met de meldkamer. Hier wordt de status van het signaal periodiek gecontroleerd en worden alle technische mededelingen van de apparatuur ontvangen: waarschuwingen bij een bijna lege batterij, manipulatie of uitval van de apparatuur, enz.

Garantie en klantenservice

Bescherm jouw huis met de Verisure alarmdiensten

Vraag nu je gratis beveiligingsstudie aan om te weten wat de zwakke punten zijn van je huis of bedrijf en weet wat de beste plek is voor onze componeneten van het alarmsysteem, alles inclusief Verisure levenslange garantie.

Start direct

Verisure Alarmsysteem