ONS ALARM

Fotodetector

Fotodetector, pak de indringers zelfs in het donker met een bewegingsmelder

De bewegingsmelder is fundamenteel voor het Verisure alarmsysteem woning, aangezien deze iedere beweging in je woning of bedrijf registreert. Wanneer het alarm is geactiveerd, lokaliseert de infrarood bewegingssensor mogelijke indringers. Bij het detecteren van beweging of ongewone activiteit, geeft deze sensor een alarmmelding en neemt het een reeks foto's die wordt verzonden naar de Verisure meldkamer.

Offerte voor de fotodetector in combinatie met ons alarmsysteem

In onze meldkamer is een team van gespecialiseerde operators verantwoordelijk voor het beantwoorden van alarmmeldingen in een gemiddelde tijd van slechts 29 seconden. Zij verifiëren de alarmmelding met behulp van een van de procedures die zijn vastgelegd in de huidige wetgeving om het beveiligingsprotocol te activeren.

Beeldverificatie is de snelste en meest effectieve manier om inbraken te bevestigen, dus de fotodetectoren van Verisure met ingebouwde bewegingsmelder zijn een garantie voor beveiliging. Indien een dief toegang krijgt tot het huis of bedrijf, wordt hij gefotografeerd en kunnen we de politie snel op de hoogte stellen.

De fotodetectoren werken ook zeer goed in het donker, omdat de camera's zijn uitgerust met een flits die de ruimte verlicht en bovendien de indringer afschrikt. De gezichtshoek en de reikwijdte van de camera zorgen ervoor dat bewegingssensoren naadloos volledige ruimtes vastleggen, waardoor het dus cruciale apparaten zijn voor de bescherming van elk type huis of bedrijf.

Een ander voordeel van onze fotodetector is dat het een apparaat is dat eenvoudig kan worden geïnstalleerd, dat zich aanpast aan elk type huis of bedrijf. Dankzij de geïntegreerde batterijvoeding en de draadloze communicatie zijn er geen kabels of werkzaamheden nodig.

Onze fotodetectoren detecteren en fotograferen niet alleen potentiële indringers, maar kunnen ook foto's maken en verzenden naar de Verisure App wanneer je dat wilt. Op deze manier kun je gemakkelijk en handig op elk moment zien wat er thuis of in het bedrijf gebeurt. Je hebt alleen een internetverbinding nodig en de Verisure App, waarmee je real-time afbeeldingen en informatie kunt opvragen van ieder component van je Verisure alarm. Het alarmsysteem waar meer dan 4 miljoen mensen in Europa en Latijns-Amerika op vertrouwen.