Arlo Zonnepaneel

Arlo Zonnepaneel

Met een Arlo zonnepaneel zorg je ervoor dat je de batterijen van je Arlo bewakingscamera nooit meer hoeft op te laden. Je kunt het zonnepaneel van Arlo namelijk direct en gemakkelijk aansluiten naast de plek waar de bewakingscamera is gemonteerd. Het zonnepaneel zet het zonlicht om in elektriciteit wat direct de batterij oplaad in de camera.

arlo zonnepaneel

Het zonnepaneel is eenvoudig te monteren en is bovendien voorzien van een verstelbare houder. Zo kun je indien nodig het Arlo zonnepaneel verstellen zodat het meeste zonlicht kan worden opgevangen. Dit kan nog wel eens verschillen per seizoen. 

Hoe werkt het Arlo Zonnepaneel?

Het Arlo zonnepaneel heeft een weersbestendig ontwerp en een verstelbare houder voor een simpele installatie en montage van het paneel. Het Arlo zonnepaneel wordt aangesloten op de bewakingscamera en als het paneel voldoende zonlicht ontvangt blijft de batterij van de camera op ongeveer hetzelfde niveau opgeladen. Zo hoef je de batterij nooit meer uit de camera te halen om deze op te laden. Het zonnepaneel is zo een fijne en onderhoudsarme oplossing voor de installatie van buitencamera's. Zeker als deze op plekken geïnstalleerd zijn die wat lastiger te bereiken zijn.

Ondanks dat het zonnepaneel bedoeld is om je batterij van de beveiligingscamera op batterijsterkte te houden is het wel raadzaam om ervoor te zorgen dat de batterij volledig is opgeladen alvorens het zonnepaneel gemonteerd en aangesloten word. Het zonnepaneel levert namelijk voldoende stroom om de batterij constant te houden. De batterij wordt niet helemaal opgeladen.

Een zonnepaneel van Arlo laten installeren

Heb je al 1 of meerdere bewakingscamera's van Arlo in combinatie met het alarmsysteem van Verisure en je hebt interesse in een Arlo zonnepaneel? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook als nog geen klant bent van Verisure kun je contact opnemen om de voordelen en mogelijkheden te bespreken om een zonnepaneel van Arlo te laten installeren in combinatie met de diensten van Verisure.

Laat Verisure contact met me opnemen