Wanneer wij een alarmsysteem bij je thuis of het bedrijf installeren ontvang je onze preventieborden en -stickers. Deze preventieborden dienen om de huizen en bedrijven te onderscheiden die worden beschermd door Verisure, de marktleider in alarmsystemen van Europa, en hebben een krachtig afschrikkende effect die dieven en indringers weg houdt

De preventieborden van Verisure worden in verschillende modellen en maten geleverd, zodat je verschillende punten van de beschermde woning kunt beveiligen (bijvoorbeeld de hoofdtoegang, de achterdeur, één of meer ramen en de garagedeur).

Er zijn verschillende modellen platen en stickers van Verisure, die waarschuwen voor de verschillende beveiligingsmaatregelen die beschikbaar zijn voor elk huis of bedrijf, zoals politiemelding, beeldopname of verbinding met de meldkamer.

Vraag nu direct je gratis beveiligingsplan aan en één van onze beveiligingsexperts analyseert de behoeften van je huis of bedrijf en de zwakke punten, evenals de optimale locaties om de preventieborden en de componeneten van ons alarmsysteem te plaatsen.

Preventieboren

 

Kies nu voor de beste beveiliging voor jouw huis of bedrijf tot 40% korting* Start jouw offerte
Kies nu voor de beste bevieliging voor jouw woning of bedrijf