Arlo Secure App - FAQs

Waarom moet ik van versie veranderen?

We begrijpen dat updates soms een beetje lastig kunnen zijn. Laat me u geruststellen dat in dit geval:

  • Deze nieuwe versie (“Arlo Secure”) functies bevat die sterk worden aanbevolen (zoals de “gedeeltelijk ingeschakeld” modus)
  • U het nodig heeft om te kunnen profiteren van de nieuwe producten, diensten die in de toekomst worden gelanceerd.
  • Het minder dan twee minuten van uw tijd neemt

Dus om er zeker van te zijn dat u de beste service krijgt, raden we u aan om zo snel mogelijk te upgraden naar de nieuwste versie!

Kan ik de Arlo-app downloaden voor alle telefoon- en tabletmodellen?

De nieuwe app-versie is compatibel met de meeste moderne smartphones. Voor de beste ervaring moet uw apparaat aan de volgende vereisten voldoen:

  • iOS: uw iPhone, iPad of iPod Touch moet iOS versie 11 of hoger hebben. U kunt uw iOS-versie controleren door naar Instellingen > Algemeen > Over > Softwareversie te gaan.
  • Android: uw smartphone of tablet moet minstens Android versie 8.0 of hoger hebben. Om erachter te komen welke versie van Android uw toestel gebruikt, gaat u naar Instellingen > Over telefoon > Software-informatie.

De link werkt niet / Ik kan de knop niet vinden om de upgrade te activeren

Zorg ervoor dat u:

  • Toegang heeft tot de huidige versie van de app met een compatibele telefoon (zie daarvoor de specifieke FAQ)
  • Naar het tabblad “Instellingen” gaat, zodat u de banner “Nu upgraden” kunt zien.
  • Door alle educatieve schermen gaat totdat u bij het scherm “Upgrade starten” bent aangekomen.

Ik weet niet zeker of de versie correct is bijgewerkt

Zorg ervoor dat u aan het einde van het proces een scherm ziet dat bevestigt dat de upgrade succesvol was. Een gemakkelijke manier om te checken dat u geüpgraded hebt naar de nieuwe versie is het tellen van 5 tabbladen in de onderste navigatiebalk (tegenover 4 in de bestaande versie).

Ik verloor de configuraties die ik had ingesteld (geen aangepaste modi, geofence, schema's of vrienden)

Het is mogelijk dat bij het upgraden naar de nieuwe Arlo Secure-versie eerdere configuraties niet worden overgenomen. Als dat gebeurt, volg dan deze stappen afhankelijk van het type configuratie:

  • Aangepaste modi:
    • Ga naar het tabblad Routines en klik vervolgens op “Modi”
    • Selecteer de modus die u wilt aanpassen en klik op “Een apparaatregel toevoegen”.
    • Kies het Arlo-apparaat (camera's en/of videodeurbel) dat u met deze specifieke modus wilt triggeren (bijv. de camera's in de achtertuin) en klik dan op “Opslaan”. Herhaal het proces als u meer dan één apparaat in de regel wilt opnemen.
    • Ten slotte kunt u de regelinstellingen wijzigen door op elk apparaat te klikken onder Apparaatregels (>) in de Modi lijst. Standaard heeft u de volgende:
      • Wanneer:
        • Bewegingsdetectie: Aan
        • Geluidsdetectie: Aan
      • Ga dan als volgt te werk:
        • Video opnemen: Aan
        • Melding verzenden: Aan
        • Sirene activeren: Aan
           
  • Geofencing:
    • Ga naar het tabblad Routines en klik op de “plus” in de rechterbovenhoek
    • Klik op “Aankomst/vertrek toevoegen”
    • Selecteer “Iedereen komt aan” in de “Aankomst” sectie
    • Selecteer of u wilt dat de geofencing wordt geactiveerd bij aankomst of vertrek en klik op Opslaan
    • Klik op “Voeg een actie toe” en selecteer de actie die u wilt uitvoeren in het gedeelte “Een apparaat bedienen” (bijvoorbeeld een video opnemen). Klik op “Volgende”
    • Kies het apparaat dat u wilt gebruiken voor de actie en klik op “Opslaan”
    • Er verschijnt een scherm met een locatiekaart. Tik op “Opslaan” in de rechterbovenhoek om de configuratie te bevestigen.
    • Zodra de Geofencing is ingesteld, is deze zichtbaar in “Automatiseringen” (in het tabblad Routines).

  • Automatisering plannen
    :
    • Ga naar het tabblad Routines en klik op de “plus” in de rechterbovenhoek
    • Klik op “Planning toevoegen”
    • Klik op “Zonsopgang”
    • Selecteer op welke dagen van de week en op welk tijdstip u de automatisering wilt plannen. Tik op “Opslaan”
    • Klik op “Voeg een actie toe”, selecteer de actie die u wil uitvoeren op de geselecteerde tijd en klik op “Volgende”
    • Kies het component dat de actie moet uitvoeren en klik op “Volgende”. Nu kunt u de naam invoeren die u de planning wil geven.
    • Als u de Automatisering van de planning alleen wilt laten plaatsvinden wanneer het systeem in een bepaalde modus staat, tik of klik dan op “Altijd Ingeschakeld” om te wijzigen welke modi zijn ingeschakeld. Standaard zijn alle drie de modi ingeschakeld.
    • Als u meer dan één actie wil laten plaatsvinden op het opgegeven tijdstip, tikt u op “Voeg een actie toe”. Als u klaar bent, klikt u op Opslaan.
       
  • Vrienden toevoegen / toegang verlenen aan andere gebruikers:
    • Klik op het icoon “persoon” in de linkerbovenhoek van het scherm en klik vervolgens op “Personen”
    • Selecteer op het plus-icoon in de rechterbovenhoek
    • Voer de naam en het e-mailadres van de nieuwe gebruiker in en selecteer vervolgens de apparaten waartoe u toegang wilt verlenen en de toegangsrechten.
    • Klik op “Uitnodiging verzenden”. De naam van de nieuwe gebruiker wordt weergegeven onder “Personen” met de status “In afwachting” totdat de uitnodiging geaccepteerd wordt.