Vestigingen in Limburg

Limburg

We beschermen door het hele land woningen en bedrijven met een betrouwbaar alarmsysteem, zo ook in Limburg. In deze provincie hebben we te maken met een hoog gemeten algemeen Nederlands inbraakpeil. Met Verisure, marktleider in alarmsysytemen in Europa, kun je het alarmsysteem krijgen wat je nodig hebt voor je woning of bedrijf in de regio.

Het Verisure alarmsysteem is 24/7 verbonden met onze meldkamer, geeft direct respons op een SOS melding, biedt een stilalarm in het geval van een overval en stuurt bij een geverifieerd alarm direct politie, brandweer of ambulance.

Dankzij de Verisure app monitor je jouw woning of bedrijf van overal ter wereld. Controleer je alarm op je mobiele telefoon, computer of tablet wanneer je maar wilt en waar je ook bent. Je kunt zien en horen wat er gebeurt, je alarm in- en uitschakelen, nagaan wie naar binnen en buiten gaat en lampen en andere elektrische apparaten in- en uitschakelen.

Je kunt direct een afspraak maken met een van onze beveiligingsexperts die een vrijblijvende beveiligingsstudie van je woning of bedrijf maken. Zo weet je precies welke zwakke punten van je woning of bedrijf extra beveiliging nodig hebben, alles voor de juiste bescherming.

Businesspark Stein, 205
Heerbaan, 15
Kantoren bekijken in Limburg
  • Businesspark Stein, 205, 6181MB
    Limburg
  • Heerbaan, 15, 6097AV
    Limburg