Vestigingen in Noord-Holland

Noord-Holland

We beschermen door het hele land woningen en bedrijven met een betrouwbaar alarmsysteem, zo ook in Noord-Holland. Met Verisure, marktleider in alarmsysytemen in Europa, kun je het alarmsysteem krijgen wat je nodig hebt voor je woning of bedrijf in de regio.

Om de beste oplossingen en de juiste bescherming te bieden voor iedereen, heeft Verisure vestigingen verspreid door het land. In Noord-Holland hebben we twee vestigingen in Amsterdam en een in Alkmaar. Op alle vestigingen hebben wij beveiligindsexperts zitten die je alle informatie kunnen geven die je maar nodig hebt. Ook kunnen zij direct langs komen voor een vrijblijvende beveiligingsstudie.

Vraag direct informatie aan over ons alarmsysteem en beveiligingsdiensten en ontvang direct gratis advies over de beste manier om je woning of bedrijf overal in Noord-Holland te beschermen. Je kunt direct een afspraak maken met een van onze beveiligingsexperts die een vrijblijvende beveiligingsstudie van je woning of bedrijf maken. Zo weet je precies welke zwakke punten van je woning of bedrijf extra beveiliging nodig hebben, alles voor de juiste bescherming.

Verisure beschermt inmiddels 2,7 miljoen klanten door heel Europa. Dankzij 12.000 gespecialiseerde beveilingingsexperts, 30 jaar ervaring, de meest geavanceerd beveiligingstechnologie en een uniek aanbod van beveiligingsdiensten mogen wij deze klanten verdeeld over 16 landen beschermen.

Het Verisure alarmsysteem is 24/7 verbonden met onze meldkamer, geeft direct respons op een SOS melding, biedt een stilalarm in het geval van een overval en stuurt bij een geverifieerd alarm direct politie, brandweer of ambulance.

Dankzij de Verisure app monitor je jouw woning of bedrijf van overal ter wereld. Controleer je alarm op je mobiele telefoon, computer of tablet wanneer je maar wilt en waar je ook bent. Je kunt zien en horen wat er gebeurt, je alarm in- en uitschakelen, nagaan wie naar binnen en buiten gaat en lampen en andere elektrische apparaten in- en uitschakelen.

Robijnstraat, 54
Brouwerij, 102 - B
Burgemeester Stramanweg, 108
Verrijn Stuartweg, 22H
Joan Muyskenweg, 130
Bingerweg, 18J1
Kantoren bekijken in Noord Holland
 • Robijnstraat, 54, 1812RB
  Noord-Holland
 • Brouwerij, 102 - B, 1185XX
  Noord-Holland
 • Burgemeester Stramanweg, 108, 1101AA
  Noord-Holland
 • Verrijn Stuartweg, 22H, 1112AX
  Noord-Holland
 • Joan Muyskenweg, 130, 1099Ck
  Noord-Holland
 • Bingerweg, 18J1, 2031AZ
  Noord-Holland