Noord-Holland

We beschermen door het hele land woningen en bedrijven met een betrouwbaar alarmsysteem, zo ook in Noord-Holland. Met Verisure, marktleider in alarmsysytemen in Europa, kun je het alarmsysteem krijgen wat je nodig hebt voor je woning of bedrijf in de regio. 

Om de beste oplossingen en de juiste bescherming te bieden voor iedereen, heeft Verisure vestigingen verspreid door het land. In Noord-Holland hebben we twee vestigingen in Amsterdam en een in Alkmaar. Op alle vestigingen hebben wij beveiligindsexperts zitten die je alle informatie kunnen geven die je maar nodig hebt. Ook kunnen zij direct langs komen voor een vrijblijvende beveiligingsstudie. 

Vraag direct informatie aan over ons alarmsysteem en beveiligingsdiensten en ontvang direct gratis advies over de beste manier om je woning of bedrijf overal in Noord-Holland te beschermen. Je kunt direct een afspraak maken met een van onze beveiligingsexperts die een vrijblijvende beveiligingsstudie van je woning of bedrijf maken. Zo weet je precies welke zwakke punten van je woning of bedrijf extra beveiliging nodig hebben, alles voor de juiste bescherming.

Verisure beschermt inmiddels 2,7 miljoen klanten door heel Europa. Dankzij 12.000 gespecialiseerde beveilingingsexperts, 30 jaar ervaring, de meest geavanceerd beveiligingstechnologie en een uniek aanbod van beveiligingsdiensten mogen wij deze klanten verdeeld over 16 landen beschermen. 

Het Verisure alarmsysteem is 24/7 verbonden met onze meldkamer, geeft direct respons op een SOS melding, biedt een stilalarm in het geval van een overval en stuurt bij een geverifieerd alarm direct politie, brandweer of ambulance. 

Dankzij de Verisure app monitor je jouw woning of bedrijf van overal ter wereld. Controleer je alarm op je mobiele telefoon, computer of tablet wanneer je maar wilt en waar je ook bent. Je kunt zien en horen wat er gebeurt, je alarm in- en uitschakelen, nagaan wie naar binnen en buiten gaat en lampen en andere elektrische apparaten in- en uitschakelen.

 • Alkmaar

  Robijnstraat,54, 1812RB

  Noord-Holland

 • Amstelveen

  Brouwerij,102 - B, 1185XX

  Noord-Holland

 • Amsterdam

  Burgemeester Stramanweg,108, 1101AA

  Noord-Holland

 • Diemen

  Verrijn Stuartweg,22H, 1112AX

  Noord-Holland

 • Duivendrecht/Amsterdam

  Joan Muyskenweg,130, 1099Ck

  Noord-Holland

 • Haarlem

  Bingerweg,18J1, 2031AZ

  Noord-Holland

Kies nu voor de beste beveiliging voor jouw huis of bedrijf tot 40% korting* Start jouw offerte
Kies nu voor de beste beveiliging voor jouw woning of bedrijf