ONS ALARM

Keypad

Centraal beveiligd vanaf de palm van je hand

Met het Verisure alarm is het regelen van de beveiliging van je woning of bedrijf gemakkelijk en veilig. De Keypad is het besturingselement dat zich altijd naast het toegangspunt van je huis of bedrijf bevindt. Daarnaast werkt het als toegangscontrole en kun je er gemakkelijk mee het alarm in- of uitschakelen en SOS-meldingen verzenden met de dubbele SOS-knop.

Dankzij de Star Keys, kun je de Keypad gemakkelijk bedienen en hoef je geen ingewikkelde codes te onthouden.

Keypad Verisure

In geval van nood kun je met de SOS-knoppen rechtstreeks een alarmsignaal sturen naar de alarmcentrale. Ook kun je ervoor kiezen om meldingen te sturen naar de door jou gekozen gebruikers op MyPages.

De Keypad is gebruiksvriendelijk met grote, verlichte knoppen die het gebruik makkelijk maken, ook in het donker. Het laat ook de huidige systeemstatus zien. Onze Keypad werkt met alle Central Units.

Met radiofrequentie-identificatie (RFID)-technologie kan de Keypad elke geautoriseerde gebruiker van het alarm herkennen. Je hoeft alleen per gezinslid of werknemer een Starkey te registreren met hun naam en een identificerende kleur. Door de Starkey naar de Keypad te brengen, herkent het systeem de gebruiker en stelt het hem of haar in staat om het alarm in of uit te schakelen. Het zilveren Verisure logo is de Star Key-reader.