ons alarm

Lockguard Smartlock Slim Deurslot

Deur op afstand openen met Smartlock Lockguard

De Lockguard is de Smartlock van Verisure. Het is een slim deurslot en hiermee kun je de voordeur op afstand openen en vergrendelen. De Lockguard is verbonden met de Arlo bewakingscamera, waardoor je ten alle tijde kunt zien wie er voor de deur staat en deze ook op afstand elektrisch open kunt doen. Dit kan erg handig zijn in het geval dat er een monteur langs moet komen, of wanneer er een pakketje word thuisbezorgd. Je kan altijd de deur openen met jouw eigen sleutel.

Lockguard

De gecertificeerde ABUS cilinder met de hoogste standaarden voor een betere bescherming tegen stoten en boren.

Start jouw offerte

De Outdoor Keypad

Beveiligde toegang en controle bij jouw voordeur. De Outdoor Keypad is ontworpen om het gemakkelijker en veiliger te maken om jouw Verisure alarm in en uit te schakelen van buiten je huis, bij je voordeur of bij secundaire ingangen (garagedeur/tuindeur).

De Keypad die 24/7 verbonden is met de Verisure alarmcentrale, zorgt voor een veilige en snelle alarmverificatie via de opties van uw voorkeur. Zo kun je  inchecken met NFC, handsfree met de keyfob (indien gekoppeld), de StarKey of met persoonlijke PIN. Met de Keypad voor buiten krijg je meldingen op jouw smartphone via de Verisure mobiele app en andere Verisure apparaten wanneer een bezoeker aanbelt.

Outdoor Keypad

Bij koppeling met Lockguard krijg je:

  • Toegangscontrole: Direct vanuit de app toegang creëren, delen en intrekken. Eenvoudig digitale sleutels doorgeven aan familie, vrienden of bezoekers.

  • Veilige toegang zonder sleutel.

  • In het geval van een geverifieerde inbraak, aanval of SOS, zal de alarmcentrale de politie of hulpdiensten sturen. Zodra de hulpdiensten bij jouw pand zijn, openen onze meldkamerspecialisten de deur met de Lockguard na beeld- en geluidsverificatie.

Start jouw offerte

Ook is de Lockguard Smartlock verwerkt in het actieplan. Op het moment dat jij je in een (medische) noodsituatie bevindt en de SOS-knop indrukt, wordt jouw actieplan in werking gezet en kan het slimme deurslot de voordeur open laten maken door een operator in de Alarmcentrale, voor de personen op jouw actieplan of de hulpdiensten. De personen moeten wel de vooraf ingestelde persoonlijke beveiligingscode vermelden willen zij toegang krijgen.

Voordelen van een slim deurslot

Een slim deurslot (smart lock) is een elektronisch slot dat je bijvoorbeeld met de Verisure app of keypad op afstand kunt openen en sluiten. De traditionele huissleutel komt hiermee te vervallen en zo kom je nooit meer voor een dichte deur te staan wanneer je huissleutel zoek is geraakt of niet meer in het slot past. De digitale sleutels kunnen gemakkelijk gekopieerd worden voor alle bewoners van het huis. Ook kunnen de sleutels bij verlies weer snel worden ingetrokken. Een ander voordeel van een slim deurslot is dat ze praktisch op elke deur gemonteerd kunnen worden.

Eigenschappen Smartlock

  • Smart toegang: ontgrendel jouw voordeur gemakkelijk via de Verisure app.

  • Altijd veilig: stel een automatische vergrendeling van jouw voordeur in.

  • Flexibele toegangscontrole: ontgrendel jouw voordeur voor familie en vrienden.

  • Lockguardservice: in geval van een geverifieerde melding van het alarmsysteem of bij nood kunnen professionele operators in onze alarmcentrale de deur op afstand openen voor personen vermeld op het actieplan of de hulpdiensten.

In combinatie met de Arlo videodeurbel

De Arlo videodeurbel is ook te combineren met de Lockguard van Verisure. Met de Smartlock kun je op afstand het slot van je deur bedienen. Zo kan je met de video deurbel zien wie er voor de deur staan, en met de Lockguard je dichte deur open doen, of juist op slot.

 

Arlo

Start jouw offerte