ons alarm

Lockguard Smartlock Slim Deurslot

Deur op afstand openen met Smartlock Lockguard

De Lockguard is de Smartlock van Verisure. Het is een slim deurslot en hiermee kun je de voordeur op afstand openen en vergrendelen. De Smart Lock is verbonden met de Arlo bewakingscamera, waardoor je ten alle tijden kan zien wie er voor de deur en deze ook op afstand elektrisch open maken. Dit kan erg handig zijn in het geval dat er een monteur langs moet komen, of wanneer er een pakketje word thuisbezorgd.

Start met de offerte voor jouw slim deurslot

Ook is de Lockguard Smartlock verwerkt in het actieplan. Op het moment dat jij je in een (medische) noodsituatie bevindt en de SOS-knop indrukt, wordt jouw actieplan in werking gezet en kan het slimme deurslot de voordeur door een operator in de Alarmcentrale laten openmaken voor de personen op jouw actieplan of de hulpdiensten. De personen moet vooraf wel de vooraf ingestelde persoonlijke beveiligingscode vermelden willen zij toegang krijgen.

Voordelen van een slim deurslot

Een slim deurslot (smart lock) is een elektronisch slot welke je bijvoorbeeld met de Verisure app of keypad op afstand kunt openen en sluiten. De traditionele huissleutel komt hiermee te vervallen en zo kom je nooit meer voor een dichte deur te staan wanneer je huissleutel zoek is geraakt of niet meer in het slot past. De digitale sleutels kunnen gemakkelijk gekopieerd worden voor alle bewoners van het huis. Ook kunnen de sleutels bij verlies weer snel worden ingetrokken. Een ander voordeel van een slim deurslot is dat ze praktisch op elke deur gemonteerd kunnen worden.

Verisure

Eigenschappen Smartlock

  • Smart toegang: ontgrendel jouw voordeur gemakkelijk via de Verisure app

  • Altijd veilig: stel een automatische vergrendeling van jouw voordeur in.

  • Flexibele toegangscontrole: ontgrendel jouw voordeur voor familie en vrienden.

  • Lockguardservice: in geval van een geverifieerde melding van het alarmsysteem of bij nood kunnen professionele operators in onze alarmcentrale de deur op afstand openen voor personen vermeld op het actieplan of de hulpdiensten.

Verisure