ONS ALARM

VoiceBox

VoiceBox, directe spraakverbinding met de meldkamer

De VoiceBox is essentieel voor een hoge responssnelheid en nauwkeurige verificatie van de situatie. Bij een alarmmelding kan de operator in de meldkamer via de VoiceBox direct luisteren en spreken met personen in de woning. Dankzij de tweerichtingscommunicatie kan de klant bij een ongeval meteen om hulp vragen. Bij een inbraak kan de alarmoperator de indringer afschrikken.

Vraag nu een offerte aan voor ons alarmsysteem

De Voicebox van Verisure

Meteen de juiste actie!

De Verisure Voice is een dienst die mogelijk wordt gemaakt door de VoiceBox, een hoogtechnologische speaker met een ingebouwde sirene. Het werkt als een vaste lijn tussen de meldkamer en je woning.

Wanneer het alarm afgaat, kan de operator vanuit de meldkamer via de VoiceBox rechtstreeks meeluisteren en spreken in je woning. Op die manier kan de operator nog sneller de juiste maatregel nemen. Ben je zelf thuis en heb je een ongeval gehad? Dan kan je via de VoiceBox de meldkamer meteen om hulp vragen. Hoort de operator iets verdachts? Dan kan hij een mogelijke indringer afschrikken en wegjagen.

Nog meer veiligheid met de Verisure VoiceBox

  • Snellere en betrouwbaardere verificatie van de oorzaak van het alarm waardoor de alarmoperator direct de juiste actie kan nemen.

  • Verhoogde veiligheid bij ongevallen.

  • Een veiligere omgeving voor kinderen die alleen thuis zijn, helemaal als een vaste telefoon ontbreekt in je woning.

  • De meldkamer kan ongewenste gasten afschrikken via de VoiceBox.

Video Deurbel functie

Daarnaast heeft de Verisure VoiceBox ook de video deurbel functie. Via de persoonlijke omgeving MyPages kun je dit instellen.