ONS ALARM

Bewakingscamera

De Bewakingscamera van Arlo

Arlo Beveiligingscamera

Zie en hoor alles wat er buiten jouw huis gebeurt. Met de Arlo beveiligingscamera voor buiten en het Verisure alarmsysteem kun je beelden bekijken - via je mobiel of tablet - live en met HD-kwaliteit van overal ter wereld. Ook als het donker is levert deze bewakingscamera nachtzicht in kleur. Bovendien kan deze arlo beveiligingscamera ook mensen, dieren en voertuigen onderscheiden. De Arlo cameras zijn weerbestendig, draadloos en beschikken over een afschrikkende spotlight die indringers en inbrekers afschrikken door de ingebouwde bewegingsdetectie.

Start met de offerte voor bewakingscameras aangesloten op ons alarmsysteem

De eigenschappen van de Arlo beveiligingscamera:

 • - Weerbestendig
 • - Oplaadbare batterij
 • - HD video en audio
 • - Afschrikkende spotlight
 • - Tweerichtingscommunicatie
 • - Buiten camera met nachtzicht in kleur
 • - Geluids- en bewegingsdetectie camera buiten
 • - Gezichtsveld van 130º
 • - Draadloze camera op accu - batterij levensduur van 6 maanden
 • - Kan mensen, dieren en voertuigen onderscheiden
 • - Beveiligingscamera draadloos met opname

Arlo Essential Bewakingscamera XL

De Arlo beveiligingscamera is een bewakingscamera voor buiten die beschikt over een spotlight, een 130º gezichtsveld en is volledig draadloos. De bewakingscamera is verbonden met wifi en heeft een oplaadbare batterij met een levensduur van zelfs 12 maanden nodig om zo alle details vast te leggen over wat er in jouw woning gebeurt. Een camera aan huis van Arlo legt alles vast en is een prima buiten camerasysteem.

Dankzij de extra grote gezichtshoek van de Arlo Essential XL kan de buitencamera grote delen van jouw terrein en omgeving vastleggen. Hierom is Arlo beveiligingscamera een ideale beveiligingscamera is voor het bewaken van woningen, winkels, gebouwen en kantoren. De Arlo camera is niet alleen ideaal voor een complete controle, maar dient ook als afschrikmiddel voor inbrekers.

bewakingscamera

Arlo beveiligingscamera via je smartphone

Via de Verisure app ben jij altijd op de hoogte van de activiteiten in en rondom je woning, daarnaast kun je activiteits zones instellen. Als de Arlo camera een beweging detecteert in een van deze ingestelde zones ontvang je een notificatie. Op dat moment kan alleen jij de beelden bekijken. Alleen wanneer het alarmsysteem getriggerd wordt, daarna krijgt de meldkamer pas een melding.  Via de app kan je ook zien wat er gebeurde tijdens je afwezigheid. Beelden worden 30 dagen veilig bewaard in de cloud.

Wanneer het alarm is ingeschakeld, kun je zelf beelden opnemen en bekijken via de Verisure App. Zo kun je altijd een oogje in het zeil houden. Zie, neem op en luister naar alles wat er in jouw huis of bedrijf gebeurt. Met het Verisure alarm en de bewakingscamera’s kun je beelden bekijken - via je computer, mobiel of tablet - live en met HD-kwaliteit van overal ter wereld.

Altijd in contact met je woning met de Verisure Bewakingscamera en Fotodetector

Onze Fotodetectoren zijn inbegrepen in onze alarmsystemen en laten onze meldkamer bij een alarmmelding toe om snel na te gaan wat er aan de hand is. Je kunt zelf ook foto’s nemen met de Fotodetectoren van de voordeur camera wanneer het alarm is ingeschakeld. Met een simpele klik via de Verisure App houd je alles van afstand in de gaten, waar je ook bent.

Onze innovatieve Fotodetectoren en de Arlo Bewakingcamera hebben de nieuwste technologie in de alarmsystemen branche

Het gebruik van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van alarmsystemen heeft grote voordelen voor de klant, maar ook voor Verisure als beveiligingsbedrijf. Door het gebruik van beelden wordt de efficiëntie verhoogd bij het verifiëren van het alarm en worden veel valse alarmen vermeden.

Wanneer het beveiligingssysteem een mogelijke indringer detecteert, ontstaat er een alarmmelding; in deze situaties is snel handelen essentieel. Onze alarmcentrale is verantwoordelijk voor het verifiëren van de alarmmelding, zodat de politie direct op de hoogte wordt gebracht wanneer er wordt bevestigd dat er een indringer is. Onze operators in de alarmcentrale gebruiken hiervoor de serie van 3 foto's die wordt genomen door de Fotodetectoren van het alarm.

bewakingscamera app verisure

Live View verbinding met de Politie

Live View is een concept dat het mogelijk maakt dat de alarmcentrale van de politie, via onze eigen Verisure meldkamer, de gelegenheid krijgt rechtstreeks mee te kijken met camerabeelden van een geverifieerd alarm. Door camerabeelden van de Arlo beveiligingscamera met de meldkamer te delen, krijgt de politie beter zicht op de situatie, waardoor zij sneller en slimmer kunnen handelen.

Het maakt voor de politie bijvoorbeeld veel uit of de overvallers zich nog in het pand bevinden of alweer weg zijn. Door de Live View verbinding kan de meldkamer dit zien, waardoor de eenheden goed aangestuurd kunnen worden. Hiermee wordt ook de 'heterdaadkracht' van de politie vergroot en kunnen de andere hulpdiensten effectiever opereren.

Live cameratoezicht

Een bijkomend voordeel is dat de status van een melding geverifieerd wordt door onze eigen alarmcentrale, zodat het aantal keren dat de politie uitrukt voor een vals alarm verder afneemt. De Verisure alarmcentrale heeft een nauwkeurige verificatie van 99,5%, wat het mogelijk maakt om onze alarmcentrale aan te sluiten op Live View.

De beelden van de bewakingscamera worden alleen bekeken bij een geverifieerd alarm. Jouw privacy blijft gewaarborgd en gegarandeerd.

Arlo beveiligingscamera en LockGuard

De combinatie met LockGuard zorgt voor een volledige slimme en veilige toegangscontrole voor jouw voordeur. Via de Arlo camera kan je zien wie er voor jouw deur staat en kan je via LockGuard je voordeur op afstand openen. Dit kan erg handig zijn wanneer je een pakketje besteld hebt en niet thuis bent. Ook hoef je niet meer thuis te blijven wanneer er een monteur langs komt. Door de handige binnen en buiten bewakingscameras heb je de volledige controle en toezicht van wat er binnen en rondom jouw woning gebeurd. 

Arlo beveiligingscamera Red Dot Award 2021

De Arlo bewakingscamera heeft in 2021 alweer de Red Dot Award gewonnen en staat nog steeds bekend als één van de beste beveilingscamera's. Klik hier voor meer informatie over de Reddot Design Awards 2021

Red Dot Award 2021 Arlo