ONS ALARM

Bewakingscamera

De Bewakingscamera van Arlo

Arlo Essential Spotlight

Zie en hoor alles wat er buiten jouw huis gebeurt. Met de Arlo bewakingscamera voor buiten en het Verisure alarmsysteem kun je beelden bekijken - via je mobiel of tablet - live en met HD-kwaliteit van overal ter wereld. 

Arlo Essential bewakingscamera

De Arlo camera is een bewakingscamera boor buiten die beschikt over een spotlight, nachtzicht met kleur, een 130º gezichtsveld en is volledig draadloos. De bewakingscamera is draadloos verbonden met wifi en heeft alleen een oplaadbare batterij nodig om alle details vast te leggen over wat er in jouw woning gebeurt.

Dankzij de grote gezichtshoek kan de buitencamera grote delen van jouw terrein en omgeving vastleggen, waardoor het een ideale beveiligingscamera is voor het bewaken van woningen, winkels, gebouwen en kantoren. De Arlo camera is niet alleen ideaal voor een complete controle, maar dient ook als afschrikmiddel voor inbrekers.

De eigenschappen van de Arlo Essential bewakingscamera

  • Weersbestendig

  • Draadloos

  • Oplaadbare batterij

  • HD video en audio

  • Afschrikkende spotlight

  • Tweerichtingscommunicatie

  • Nachtzicht in kleur

  • Geluids- en bewegingsdetectie

  • Gezichtsveld van 130º

  • Kan mensen, dieren en voertuigen onderscheiden

bewakingscamera

Bewakingscamera via je smartphone

Via de Verisure app kan je activiteitszones instellen. Als de Arlo camerabeweging detecteert in een van deze ingestelde zones ontvang je een notificatie. Op dat moment kan alleen jij de beelden bekijken. De alarmcentrale krijgt pas een melding zodra het alarmsysteem getriggerd wordt. Via de app kan je ook zien wat er gebeurde tijdens je afwezigheid. Beelden worden 30 dagen veilig bewaard in de cloud.

Wanneer het alarm is ingeschakeld, kun je zelf beelden opnemen en bekijken via de Verisure App. Zo kun je altijd een oogje in het zeil houden. Zie, neem op en luister naar alles wat er in jouw huis of bedrijf gebeurt. Met het Verisure alarm en de bewakingscamera’s kun je beelden bekijken - via je computer, mobiel of tablet - live en met HD-kwaliteit van overal ter wereld.

Altijd in contact met je woning met de Verisure Bewakingscamera en Fotodetector

Onze Fotodetectoren zijn inbegrepen in onze alarmsystemen en laten onze meldkamer bij een alarmmelding toe om snel na te gaan wat er aan de hand is. Je kunt zelf ook foto’s nemen met de Fotodetectoren wanneer het alarm is ingeschakeld. Met een simpele klik via de Verisure App houd je alles van afstand in de gaten, waar je ook bent.

Onze innovatieve Fotodectoren en Bewakingcamera's hebben de nieuwste technologie in de alarmsystemenbranche

Het gebruik van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van alarmsystemen heeft grote voordelen voor de klant, maar ook voor Verisure als beveiligingsbedrijf. Door het gebruik van beelden wordt de efficiëntie verhoogd bij het verifiëren van het alarm en worden veel valse alarmen vermeden.

Wanneer het beveiligingssysteem een mogelijke indringer detecteert, ontstaat er een alarmmelding; in deze situaties is snel handelen essentieel. Onze alarmcentrale is verantwoordelijk voor het verifiëren van de alarmmelding, zodat de politie direct op de hoogte wordt gebracht wanneer er wordt bevestigd dat er een indringer is. Onze operators in de alarmcentrale gebruiken hiervoor de serie van 3 foto's die wordt genomen door de Fotodetectoren van het alarm.

bewakingscamera app verisure

Live View verbinding met de Politie

Live View is een concept dat het mogelijk maakt dat de alarmcentrale van de politie, via onze eigen Verisure alarmcentrale, de gelegenheid krijgt rechtstreeks mee te kijken met camerabeelden van een geverifieerd alarm. Door camerabeelden met de meldkamer te delen, krijgt de politie beter zicht op de situatie, waardoor zij sneller en slimmer kunnen handelen.

Het maakt voor de politie bijvoorbeeld veel uit of de overvallers zich nog in het pand bevinden of alweer weg zijn. Door de Live View verbinding kan de meldkamer dit zien, waardoor de eenheden goed aangestuurd kunnen worden. Hiermee wordt ook de 'heterdaadkracht' van de politie vergroot en kunnen de andere hulpdiensten effectiever opereren.

Live cameratoezicht

Een bijkomend voordeel is dat de status van een melding geverifieerd wordt door onze eigen alarmcentrale, zodat het aantal keren dat de politie uitrukt voor een vals alarm verder afneemt. De Verisure alarmcentrale heeft een nauwkeurige verificatie van 99,5%, wat het mogelijk maakt om onze alarmcentrale aan te sluiten op Live View.

De beelden worden alleen bekeken bij een geverifieerd alarm. Jouw privacy blijft gewaarborgd en gegarandeerd.

Arlo bewakingscamera en LockGuard

De combinatie met LockGuard zorgt voor een volledige slimme en veilige toegangscontrole voor jouw voordeur. Via de Arlo camera kan je zien wie er voor jouw deur staat en kan je via LockGuard je voordeur op afstand openen.

Arlo Red Dot Award 

De Arlo bewakingscamera heeft in 2015 de Red Dot Award gewonnen en staat nog steeds bekend als één van de beste beveilingscamera's.

Red Dot Award Arlo