Bewakingscamera
Bewakingscamera

ONS ALARM

Bewakingscamera

Arlo Bewakingscamera's

Arlo Essential Spotlight

Zie en hoor alles wat er buiten jouw huis gebeurt. Met het Verisure alarmsysteem en de Arlo bewakingscamera┬┤s kun je beelden bekijken - via je mobiel of tablet - live en met HD-kwaliteit van overal ter wereld.

Arlo Essential camera

De Arlo camera is een bewakingscamera die beschikt over een spotlight, nachtzicht met kleur, een 130┬║ gezichtsveld en is volledig draadloos. De bewakingscamera heeft alleen een oplaadbare batterij nodig om alle details vast te leggen over wat er in jouw woning gebeurt.

Dankzij de grote gezichtshoek kan de camera grote delen van jouw terrein en omgeving vastleggen, waardoor het een ideale beveiligingscamera is voor het bewaken van woningen, winkels, gebouwen en kantoren. De Arlo camera is niet alleen ideaal voor een complete controle, maar dient ook als afschrikmiddel voor inbrekers.

De eigenschappen van de Arlo Essential camera

  • Weersbestendig

  • Draadloos

  • Oplaadbare batterij

  • HD video en audio

  • Afschrikkende spotlight

  • Tweerichtingscommunicatie

  • Nachtzicht in kleur

  • Geluids- en bewegingsdetectie

  • Gezichtsveld van 130┬║

  • Kan mensen, dieren en voertuigen onderscheiden

Verisure

App

Via de Verisure app kan je activiteitszones instellen. Als de Arlo camerabeweging detecteert in een van deze ingestelde zones ontvang je een notificatie. Op dat moment kan alleen jij de beelden bekijken. De alarmcentrale krijgt pas een melding zodra het alarmsysteem getriggerd wordt.

Via de app kan je ook zien wat er gebeurde tijdens je afwezigheid. Beelden worden 30 dagen veilig bewaard in de cloud.

Verisure

Live View verbinding met de Politie

Live View is een concept dat het mogelijk maakt dat de alarmcentrale van de politie, via onze eigen Verisure alarmcentrale, de gelegenheid krijgt rechtstreeks mee te kijken met camerabeelden van een geverifieerd alarm. Door camerabeelden met de meldkamer te delen, krijgt de politie beter zicht op de situatie, waardoor zij sneller en slimmer kunnen handelen.

Het maakt voor de politie bijvoorbeeld veel uit of de overvallers zich nog in het pand bevinden of alweer weg zijn. Door de Live View verbinding kan de meldkamer dit zien, waardoor de eenheden goed aangestuurd kunnen worden. Hiermee wordt ook de 'heterdaadkracht' van de politie vergroot en kunnen de andere hulpdiensten effectiever opereren.

Een bijkomend voordeel is dat de status van een melding geverifieerd wordt door onze eigen alarmcentrale, zodat het aantal keren dat de politie uitrukt voor een vals alarm verder afneemt. De Verisure alarmcentrale heeft een nauwkeurige verificatie van 99,5%, wat het mogelijk maakt om onze alarmcentrale aan te sluiten op Live View.

De beelden worden alleen bekeken bij een geverifieerd alarm. Jouw privacy blijft gewaarborgd en gegarandeerd.

Arlo camera en LockGuard

De combinatie met LockGuard zorgt voor een volledige slimme en veilige toegangscontrole voor jouw voordeur. Via de Arlo camera kan je zien wie er voor jouw deur staat en kan je via LockGuard je voordeur op afstand openen.