Rookmelder Verisure

 

Rookmelder

Detecteert rook en geeft direct een signaal naar de meldkamer.

START DIRECT

Rookmelder, want inbraak is niet het enige gevaar

Het Verisure alarmsysteem voor huizen en bedrijven is niet alleen een uitstekend hulpmiddel om diefstal en inbraken te voorkomen, het alarm beschermt ook tegen ongevallen en andere noodsituaties. Daarom bieden we onze klanten de Verisure rookmelder. Een draadloos rookmelder die in staat is om rook in de omgeving te detecteren en een waarschuwing te geven, zelfs wanneer het alarm is gedeactiveerd.

Rookmelder verplicht vanaf 2022

Vanaf 1 Juli 2022 is het verplicht om een rookmelder in huis te hebben. Wacht dus niet langer en neem contact op met Verisure om de mogelijkheden te bespreken om een rookmelder te laten installeren. Een groot voordeel van een rookmelder die direct verbonden is met de meldkamer van Verisure is dat bij een rookalarm wat afgaat door de detectie van rook ook kan worden opgevolgd. Een rookmelder die alleen afgaat terwijl er niemand thuis is kan resulteren in te laat handelen in geval van brand.

Rookmelder met meldkamer verificatie

In de Verisure meldkamer verifiëren we elke waarschuwing van ons alarmsystemen. Dit geldt voor rook-, overstroming-, inbraak- of SOS-waarschuwingen. Vervolgens wordt direct het juiste beveiligingsprotocol voor de situatie geactiveerd. Als er wordt bevestigd dat er brand in je huis of bedrijf is, word je hiervan op de hoogte gesteld en zullen we onmiddellijk de brandweer waarschuwen.

In combinatie met onze bewegingsmelders

Onze bewegingsmelders vormen de perfecte aanvulling op de rookmelders, omdat onze meldkamer bij een brandalarm via de camera's kan verifiëren of het incident een echte noodsituatie betreft of een vals alarm. In het geval van een echte brandnoodsituatie zal onze meldkamer onmiddellijk contact opnemen met de brandweer. Dankzij de geavanceerde technologie worden onze rookmelders niet geactiveerd door direct zonlicht - ze detecteren alleen rook of stoom via optische technologie.

24/7 verbonden met de meldkamer

Rookmelders zijn essentieel voor elk compleet alarmsysteem. De Verisure rookmelder kan de aanwezigheid van rook in de lucht detecteren en signaleren. De rookmelder waarschuwt ons voor brandgevaar in je huis of bedrijfspand.

Rookmelder Verisure     Start direct

Rookmelder voor een compleet alarm

De Verisure rookmelder is het beste systeem om branden in keukens, garages, magazijnen of andere ruimtes. De rook van beginnende branden wordt al snel gedetecteerd, waarna er een waarschuwing volgt, zelfs als de rest van het alarmsysteem is uitgeschakeld.

Rookmelder     Start direct

Rookmelder direct verbonden met de meldkamer

Bovendien verzendt de rookmelder direct een rookwaarschuwing naar de Central Unit, die vervolgens dankzij de draadloze gsm-communicatie direct een melding verzendt naar onze meldkamer. Hiermee maakt de rookmelder van Verisure een groot verschil ten opzichte van andere aanbieders van rookmelders. Alleen een rookmelder kopen is dus niet een volledige oplossing tegen brandgevaar. De rookmelders werken altijd, in combinatie met ons 24/7 protocol – ook als het alarmsysteem is uitgeschakeld.

 
 

Voordelen van de Rookmelder 

Altijd aan

Zelfs als je je alarmsysteem uitschakelt, blijven de rookmelders aan.

Direct verbonden met de meldkamer

Detecteert rook en geeft direct een signaal naar de meldkamer.

Specificaties

Afmetingen: diameter 135 x 45 mm. Gewicht: 219 g. Zendfrequentie: 868 MHz.

Batterijen

Stroomvoorziening (batterijen): 2 x 1,5 V LR6/AA-batterij. Batterijlevensduur: 10 jaar.

 

Beveilig je huis met Verisure

Bij Verisure kun je een offerte aanvragen voor een rookmelder die geschikt is voor bij jou thuis. Als je niet alleen een rookmelder wilt, maar ook beveiligingscamera's, kan dit ook! Bij Verisure bieden we ook volledige huisbeveiliging of bedrijfsbeveiliging aan. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor een rookmelder en kom erachter wat alle andere mogelijkheden zijn.

Rookmelder Verisure