Rookdetector
Rookdetector

ONS ALARM

Rookdetector

Rookdetector, want inbraak in niet het enige gevaar

Het Verisure alarm voor huizen en bedrijven is niet alleen een uitstekend hulpmiddel om diefstal en inbraken te voorkomen, het alarm beschermt ook tegen ongevallen en andere noodsituaties. Daarom bieden we onze klanten de Verisure Rookdetector. Een component dat in staat is om rook in de omgeving te detecteren en een waarschuwing te geven, zelfs wanneer het alarm is gedeactiveerd.

Deze waarschuwing dient in de eerste plaats om diegenen te waarschuwen die zich in het huis of bedrijf bevinden. De Rookdetector bevat een bel om akoestische waarschuwingen te verzenden en het component bevat een systeem van gekleurde lichten dat informeert over de toestand van de sensor.

Bovendien verzendt de Rookdetector direct een rookwaarschuwing naar de Keypad, die vervolgens dankzij de draadloze gsm-communicatie direct een melding verzendt naar onze meldkamer.

In de Verisure meldkamer verifiëren we elke waarschuwing van ons alarmsystemen. Dit geldt voor rook-, overstroming-, inbraak- of SOS-waarschuwingen. Vervolgens wordt direct het juiste beveiligingsprotocol voor de situatie geactiveerd. Als er wordt bevestigd dat er brand in je huis of bedrijf is, word je hiervan op de hoogte gesteld en zullen we onmiddellijk de brandweer waarschuwen.

De Verisure Rookdetector is het beste systeem om branden in keukens, garages, magazijnen of andere ruimtes te voorkomen. De rook van beginnende branden wordt al snel gedetecteerd, waarna er een waarschuwing volgt, zelfs als de rest van het alarmsysteem is uitgeschakeld.

Twijfel je welke componenten je nodig hebt voor de beste bescherming? Vraag dan direct een gratis beveiligingsplan aan en wij zullen je informeren over alle beveiligingsmaatregelen die worden aangeboden door Verisure.