Bewakingscamera

 

Bewakingscamera

De volledig draadloze Arlo bewakingscamera.

START DIRECT

De Arlo bewakingscamera

Bij Verisure bieden we de beste bewakingscamera's aan, zodat jij je veilig voelt thuis of op werk. Het is belangrijk dat je een bewakingscamera aanschaft die past bij de omgeving die je wilt beveiligen. De bewakingscamera’s zijn verbonden met de Verisure app. Zo kun je als je op stap bent zien wat er rondom je huis gebeurt. De bewakingscamera’s zijn ook verbonden met de Verisure meldkamer en neemt audio en video op. Op die manier kan je zelf alle beelden van de Verisure app terugkijken en kijkt een professional uit onze meldkamer alleen mee als het alarm afgaat. Bij Verisure controleren we alarmmeldingen snel en efficiënt en informeren we de politie bij bevestigde inbraken in jouw huis of bedrijf.

 

Zie wat er gebeurt op jouw bewakingscamera

De Arlo bewakingscamera’s beschikken over een aantal belangrijke productspecificaties. Dit zijn functies zoals nachtzicht. Dankzij de spotlight van de camera kun je zien wat er gebeurt, zelfs als het donker is. De spotlight camera gaat automatisch aan, en neemt op zodra beweging wordt gedetecteerd, om indringers af te schrikken. Verder kun je live de camerabeelden volgen via je telefoon. Met de sensor meet de camera beveiliging of er iemand aankomt die niet gewenst is. Doordat de bewakingscamera’s slim zijn, kunnen ze zelf onderscheiden of je huisdier eraan komt, of het een voertuig is. Door de features van Verisure blijf je altijd op de hoogte en kan er onmiddellijk een actie worden gemaakt door de Verisure meldkamer als het alarm afgaat. De bewakingscamera’s zijn ook volledig draadloos. Met de draadloze bewakingscamera’s heb je nooit last van draden en het ziet er ook nog eens netjes uit.

Bewakingscamera buiten en binnen

De bewakingscamera’s die we aanbieden zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Doordat ze weerbestendig zijn, zijn ze ideaal voor buiten. Zo houd je de hele omgeving rondom de woning in de gaten. Met de bewegingsdetector van de bewakingscamera kun je altijd zien of er een ongewenst persoon je terrein op komt. De beelden van de beveiligingscamera’s voor buiten zijn te bekijken in kleur.

Verisure bewakingscamera     Start direct

Verbonden met onze meldkamer

De bewakingscamera’s die Verisure aanbiedt zijn van Arlo. Arlo is gespecialiseerd in het aanbieden van verschillende soorten beveiligingssystemen zoals bewakingscamera’s en video deurbellen. Door de camera beveiliging van Arlo te laten installeren door Verisure, maak je gebruik van al onze alarmdiensten. Met de alarmdiensten van Verisure is onze meldkamer altijd op de hoogte bij een alarm of calamiteit.

Verisure bewakingscamera     Start direct

 
 

Voordelen van de Bewakingscamera

Zien wat er gebeurt

Super duidelijke beelden met 2k HDR.

Altijd alles zien

Zie meer door de 130°.

Recording

Audio & video recording.

Nachtzicht

Kleurfoto’s zelfs in de nacht.

Meldkamer

Verbonden met de Verisure meldkamer.

Live streaming

Live video streaming beschikbaar via je telefoon, waar je ook bent, wanneer je ook maar wilt.

Verificatie

Verificatie inbrekers of andere noodgevallen en calimiteiten.

Overal

Geschikt voor binnen- & buitenhuis. Connectiviteit: Draadloos.

 

Beveilig je huis met Verisure

Bij Verisure kun je een offerte aanvragen voor een bewakingscamera die geschikt is voor bij jou thuis. Dit kan volledig worden aangepast aan welk type woning of gebouw je wilt beveiligen met de camera beveiliging en wat je eigen voorkeuren zijn. Bij Verisure bieden we ook volledige huisbeveiliging of bedrijfsbeveiliging aan. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor een bewakingscamera en kom erachter wat alle mogelijkheden zijn!

Bewakingscamera Verisure Alarmsysteem