Bewakingscamera

 

Beveiligingscamera


Bij Verisure bieden we de beste beveiligingscamera's aan, zodat jij je altijd veilig voelt thuis of op werk. Het is belangrijk dat je een beveiligingscamera aanschaft die past bij de omgeving die je wilt beveiligen. De bewakingscamera’s zijn verbonden met de Verisure app. Zo kun je altijd als je op stap bent zien wat er rondom je huis gebeurt. De beveiligingscamera’s zijn ook verbonden met de Verisure meldkamer en neemt audio en video op. Op die manier kan je zelf alle beelden van de bewakingscamera terugkijken en kijkt er een professional met je mee wanneer er beweging wordt gedetecteerd als het alarm ingeschakeld is. Camera beveiliging zorgt ervoor dat je zonder zorgen je huis kunt verlaten.

Start jouw offerte voor de Arlo beveiligingscamera

 

Beveiligingscamera

Camera beveiliging van Arlo

De beveiligingscamera’s die Verisure aanbiedt zijn van Arlo. Arlo is gespecialiseerd in het aanbieden van verschillende soorten beveiligingssystemen zoals bewakingscamera’s en video deurbellen. Door de camera beveiliging van Arlo te laten installeren door Verisure, maak je gebruik van al onze alarmdiensten. Met de alarmdiensten van Verisure wordt er bij een alarmmelding altijd iemand op de hoogte gesteld zoals de politie. 

Beveiligingscamera buiten

De bewakingscamera’s van Arlo die we aanbieden zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Doordat ze weerbestendig zijn, zijn ze ideaal voor buiten. Zo houd je de hele omgeving rondom de woning in de gaten. Met de bewegingsdetector van de bewakingscamera kun je altijd zien of er een ongewenst persoon je terrein op komt. De beelden van de beveiligingscamera’s voor buiten zijn te bekijken in kleur. De beveiligingscamera’s voor buiten zijn ook volledig draadloos. Met de draadloze beveiligingscamera’s heb je nooit last van draden en het ziet er ook nog eens netjes uit. 

Productspecificaties bewakingscamera

De Arlo beveiligingscamera’s beschikken over een aantal belangrijke productspecificaties. Dit zijn functies zoals nachtzicht, zodat je ook als het donker is altijd kan zien wat er om je heen gebeurt. Ook hebben ze een spotlight om indringers af te schrikken. Verder kun je altijd live de camerabeelden volgen via je telefoon. Met de sensor meet de camera beveiliging of er iemand aankomt die niet gewenst is. Doordat de bewakingscamera’s slim zijn, kunnen ze zelf onderscheiden of je huisdier eraan komt, of of het een voertuig is. Door de features van Verisure blijf je altijd op de hoogte en kan er onmiddellijk actie worden ondernomen door de politie bij een verdachte situatie.

Features

Zien wat er gebeurt

Super duidelijke beelden met 2k HDR

Altijd alles zien

Zie meer door de 130°   

Nachtzicht

Kleurfoto’s zelfs in de nacht   

Recording

Audio & video recording  

Meldkamer

Verbonden met de Verisure meldkamer 

Live streaming

Live video streaming beschikbaar via je telefoon, waar je ook bent, wanneer je ook maar wilt.  

Overal

Geschikt voor binnen- & buitenhuis.  

Verificatie

Verificatie inbrekers of andere noodgevallen en calimiteiten 

Specificaties beveiligingscamera

 Indoor Camera
Afmeting: 89 mm x 52 mm x 78.4 mm
Gewicht: 122 g 
Certificatie: FCC, IC, CE 
Connectiviteit: draadloos 
Audio: Microfoon en luidspreker 
Bedrijfstemperatuur: -20 tot 45 C 
Batterij: oplaadbatterij en AC power opties  

 

Verisure

Bij Verisure kun je een offerte aanvragen voor een beveiligingscamera die geschikt is voor bij jou thuis. Dit kan volledig worden aangepast aan welk type woning of gebouw je wilt beveiligen met de camera beveiliging en wat je eigen voorkeuren zijn. Bij Verisure bieden we ook volledige huisbeveiliging of bedrijfsbeveiliging aan. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor een bewakingscamera en kom erachter wat alle mogelijkheden zijn!