Verisure Bewakingscamera's

Zie, neem op en luister naar alles wat er in jouw huis of bedrijf gebeurt. Met het Verisure alarm en de bewakingscamera´s kun je beelden bekijken - via je computer, mobiel of tablet - live en met HD-kwaliteit van overal ter wereld. Naast de fotodetector van Verisure verwachten wij vanaf sepetmeber 2018 de CloudCam Pro:

CloudCam Pro

De CloudCam Pro-videobewakingscamera is een apparaat met nachtzicht en Full HD-opnames met een resolutie van 1080p die alleen een WiFi-verbinding en elektriciteit vereist om alle details vast te leggen van wat er in jouw bedrijf gebeurt.

Dankzij de grote gezichtshoek kan de camera hele ruimtes vastleggen, waardoor het een ideale bewakingscamera is voor het bewaken van winkels, gebouwen en kantoren. De CloudCam Pro is niet alleen ideaal voor een complete controle, maar dient ook als afscrikmiddel voor indringers. Zij vermijden locaties met beveiligingscamera's die hun arrestatie en identificatie kunnen vergemakkelijken.

Además, la grabación de este dispositivo es totalmente privada; las imágenes registradas se almacenan de forma segura en la nube, para que solo tú puedas consultarlas cuando lo desees.

Eigenschappen

  • Full HD 1080p-resolutie
  • Opname van gebeurtenissen, handboek, handmatig opnemen en afspelen op afstand
  • Talk / luister-functie
  • Nachtzicht
  • Geluids- en bewegingsdetectie
  • Gezichtshoek van 128º

Verisure fotodetectoren maken het controleren van alarmmeldingen makkelijk

Cámaras de seguridad y videovigilancia Securitas Direct

Onze innovatieve fotodectoren en bewakingcamera's hebben de nieuwste technologie in de alarmsystemen branche.

Het gebruik van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van alarmsystemen heeft grote voordelen voor de klant, die zijn woning of bedrijf kan zien altijd en overal, maar ook voor Verisure als beveiligingsbedrijf, door het gebruik van beelden wordt de efficiëntie verhoogt bij het verifiëren van het alarm en worden veel valse alarmen vermeden.

Wanneer het beveiligingssysteem een mogelijke indringer detecteert, ontstaat er een alarmmelding; in deze situaties is snel handelen essentieel. Onze meldkamer is verantwoordelijk voor het verifieren van de alarmmelding, zodat de politie direct op de hoogte wordt gebracht wanneer er wordt bevestigd dat er een indringer is. Onze operators in de meldkamer gebruiken hiervoor de foto's die worden genomen door de fotodetectoren van het alarm. De draadloze sensoren die bij het detecteren van beweging in de ruimte die ze beveiligeneen serie van drie foto's nemen.

Fotodetectoren: snelle en effectieve verificatie. De foto's die worden genomen door onze fotodetectoren zijn kleine en gemakkelijk te verzenden bestanden, wat de verificatie vereenvoudigt en versnelt in geval van een alarmmelding. Videodetectoren genereren daarentegen korte videoclips die dezelfde actie tonen maar meerdere afbeeldingen per seconde maken; het resultaat is veel zwaardere bestanden, die moeilijk te verwerken en te verzenden zijn en die geen aanvullende informatie bieden. Bij een alarmmelding is de veiligheid van de klanten het belangrijkst en daarom zetten we bij Verisure in op de snelheid en efficiëntie die onze geavanceerde fotodetectoren ons garanderen.

Het is belangrijk op te merken dat de meeste alarmen die zijn aangesloten op een meldkamer hetzelfde signaal gebruiken als mobiele telefoons om te communiceren en ze zijn uitgerust met een eigen simkaart. Op dezelfde manier dat foto's veel sneller worden verzonden dan video's in mobiele berichtentoepassingen, kunnen onze alarmsystemen de beelden van fotodetectoren met een veel hogere efficiëntie verzenden dan alarmen met videodetectoren van andere alarmbedrijven.

 

 

Kies nu voor de beste beveiliging voor jouw huis of bedrijf met € 200 korting* Start jouw offerte
Kies nu voor de beste bevieliging voor jouw woning of bedrijf