Verisure nieuws
Verisure sluit zich aan bij de United Nations Global Compact (UNGC)
Author
Jurgen
Verisure duurzaam UNGC

UNGC Verisure

Verisure, de toonaangevende Europese leverancier van professioneel bewaakte beveiligingssystemen, heeft vandaag aangekondigd dat het is toegetreden tot de United Nations Global Compact (UNGC). De UNGC is een platform waar bedrijven zich kunnen aansluiten om bij te dragen aan een betere wereld. 

Met deze aankondiging is Verisure er trots op zich aan te sluiten bij duizenden andere bedrijven die zich inzetten voor maatregelen om de wereld te creëren die we allemaal willen. Het UN Global Compact is een oproep aan bedrijven overal ter wereld om hun activiteiten en strategieën af te stemmen op tien universeel aanvaarde principes op het gebied van mensenrechten, arbeid, milieu en anticorruptie, en actie te ondernemen ter ondersteuning van de VN-doelstellingen en -kwesties die zijn vastgelegd in de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's). 

Verisure's Group Chief Executive Office Austin Lally merkte op: "Dit is een belangrijke mijlpaal in onze duurzaamheidsreis omdat we blijven voortbouwen op het geweldige werk dat al is gedaan in de landen waar Verisure actief is. De UNGC-principes resoneren met ons doel, ons DNA en onze missie: wij zijn mensen die mensen beschermen. Ik ben trots om te zien dat Verisure duurzaamheid verder verankert in ons bedrijf en samen met meer dan 20.000 Verisure-collega's over de hele wereld vorm geeft aan een duurzame toekomst en een betere wereld.” 

Het UN Global Compact, gelanceerd in 2000, is het grootste duurzaamheidsinitiatief voor bedrijven ter wereld, met meer dan 12.000 bedrijven en 3.000 niet-zakelijke ondertekenaars in meer dan 160 landen en 69 lokale netwerken. 

Verisure nieuws