Huisbeveiliging

Start direct jouw offerte
in slechts 1 minuut

START DIRECT

Of we bellen je GRATIS terug

Door op de knop te drukken accepteer je het privacybeleid

of bel ons op

088 088 8989

Het huisbeveiliging systeem van Verisure

Het Verisure huisbeveiliging systeem voor thuis biedt de beste bescherming voor jouw huis dankzij de ultramoderne apparaten, een 24-uursservice en de professionele ondersteuning van onze beveiligingsexperts. Vraag direct een gratis beveiligingsstudie voor jouw huis aan en ontdek de beste manier om jouw gezin te beschermen!

Nieuwste technologie
24UUR PER DAG 7DAGENper week
  • 4.500 BEVEILIGING PROFESSIONALS
  • 29  SECONDES TOT REACTIE
  • 22.000   VOORKOMEN POGINGEN TOT INBRAAK
START JOUW OFFERTE

of bel ons op 088 088 8989

Bescherm jouw familie en huis door te beveiligen tegen inbraak

24 uur per dag, 365 dagen per jaar

Huisbeveiliging van Verisure zorgt ervoor dat jouw veiligheid en die van jouw dierbaren wordt beschermd. Ons huis alarmsysteem heeft een directe live verbinding met onze meldkamer. Zo garanderen wij iedere dag jouw bescherming. 

Elke waarschuwing of noodsituatie zal worden beantwoord door een van onze operators in een gemiddelde tijd van 29 seconden. Onze meldkamer staat 24/7 tot je beschikking om de beste beveiligingsprotocollen bij elke gelegenheid te activeren. Indien nodig sturen wij een surveillant, politie, brandweer of ambulance naar jouw huis.

Beveiligingssystemen huis
 

Op het gebied van woningbeveiliging is Verisure de beste partner om jouw huis te beschermen bij een gevaarlijke situatie. Voorbeelden hiervan zijn wanneer er een overvaller het huis binnenkomt of als er een ongeval binnenshuis plaatsvindt. Ook als een familielid dringende gezondheidszorg nodig heeft kun je de hulp van Verisure inschakelen door op de SOS knop te drukken. Deze knop is ingebouwd in de verschillende componenten van ons beveiligingssysteem. Bescherm jouw familie met de veiligste huisbeveiliging.

Verisure biedt bescherming en veiligheid

Het beste beveiligingssysteem van Europa, in jouw huis

Verisure beschermt jouw familie en huis. Vergelijk hier ons beveiligingssysteem en ontdek waarom ons systeem het meest innovatief en effectief is om je huis te beveiligen.

 

 

ribbon
logo verisure
logo woonveiling
logo woonveiling
logo woonveiling
Inbraakbeveiliging

Inclusief Politie Live View

 

Snel geverifieerd alarm dankzij fotodetectie

 

SOS alarm

 

Rookgordijn activatie binnen 60 seconden

 
Inclusief alarmopvolging door surveillant en politie

Eigen alarmcentrale 24/7

 
Rookmelders die onderling communiceren

App waarmee elektrische apparaten bediend kunnen worden

 
 
 
 
 
 
  •  Inbegrepen
  •  Inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit
  •  Niet inbegrepen
Elk huishouden beveiligd tegen inbraak

Uitgebreide beveiliging voor thuis

Al meer dan duizenden gezinnen leven veiliger dankzij Verisure. Rijtjeshuis, appartement of vrijstaand huis, ons beveiligingsysteem voor thuis past zich aan naar de behoeften van elk huis om de detectie van indringers en effectieve actie in elke noodsituatie te garanderen.

Elk huishouden is anders en vereist daarom specifieke oplossingen om bescherming tegen diefstal en andere bedreigingen te garanderen. Vraag nu direct een gratis beveiligingsstudie aan en een van onze experts zal jouw huis analyseren om een gepersonaliseerde installatie aan te bevelen die alle zwakke punten van het huis, zowel binnen als buiten, dekt. Het alarm kan al binnen 24 uur worden geïnstalleerd, volledig draadloos.

START JOUW OFFERTE

of bel ons op 088 088 8989

Klantrecensies

Meer dan 35 jaar ervaring en een portfolio van miljoenen klanten in Europa staan garant voor de professionaliteit van Verisure. Ontdek wat onze klanten van ons systeem vinden:

Male avatar
Marco, Almere

Alarmsysteem werkt perfect en erg makkelijk. De kinderen hebben allemaal een eigen code en alarmsleutel. De installatie van het systeem is netjes en zorgvuldig gebeurd. Ook bij het gesprek is duidelijk alles besproken en goed nagekomen. Voor ons een aanrader. Wij zijn er nog steeds blij mee.

Female avatar
Lia, Amstelveen

We zijn vooral blij met de mogelijkheid om de buitenschil van het alarm aan te zetten in de avond, zodat we beveiligd zijn en vrij door het huis kunnen bewegen. Dit ervaren wij als zeer positief.

Het meest aanbevolen beveiligingssysteem voor thuis

Verisure erkend alarm

Erkende huisbeveiliging, zonder valse meldingen

Verisure heeft een erkende garantie voor alle producten en voldoet aan de nodige voorschriften om een melding direct aan de politie door te geven. Hierdoor reageert onze meldkamer op elke waarschuwing in een gemiddelde tijd van 29 seconden en verifieert het iedere melding om een vals alarm te voorkomen.

Een alarm voor het hele gezin

Huisbeveiliging voor het hele gezin

Het Verisure alarmsysteem bevat een zeer handige toegangscontrole voor gezinnen. De installatie kan worden gebruikt om eenvoudig vanaf de ingang van het huis het alarm te activeren en te deactiveren en registreert bovendien de aankomst- en vertrektijden van gezinsleden dankzij de Star Keys die aan elke gebruiker zijn toegewezen. Het hele gezin, van kinderen tot ouderen, kan het alarm gemakkelijk bedienen.

Bescherming waar je het nodig hebt

Bescherming waar je het nodig hebt

De Nightcontrol van het beveiligingssysteem is gemakkelijk te verplaatsen en bevat de optie voor spraak en luisteren. Dit houdt in dat je in geval van nood met de Nightcontrol naar een veilige plaats kunt gaan en directe communicatie kunt onderhouden met een operator van onze meldkamer.

Hoe vermijden we een inbraak in jouw huis?

Ontdek de technologie en het team achter het Verisure beveiligingssysteem.

SCROLL OM TE BEGINNEN

preventiebord
De beste beveiliging begint met preventie

De preventieborden waarschuwen de mogelijke indringer voor de aanwezigheid van beeldopnames, 24/7 opvolging en melding aan de politie.

Start jouw offerte

of bel ons op 088 088 8989

Sensor
De sensoren op deuren en ramen detecteren een inbraak

Dankzij de gevoeligheid voor schokken en trillingen wordt het alarm al geactiveerd voordat de dief door een raam of deur binnen probeert te komen.

Start jouw offerte

of bel ons op 088 088 8989

Stage alarm
Het alarm gaat af en de high-power sirene wordt geactiveerd

De sirene werkt onafhankelijk van het bedieningspaneel van het alarm, waardoor het voor dieven moeilijk is om hun geluid te neutraliseren.

Start jouw offerte

of bel ons op 088 088 8989

Stage camera
De camera's nemen foto's en versturen deze ter verificatie

De fotodetectoren van het Verisure alarm worden geactiveerd op het moment van inbraak, leggen vast wat er thuis gebeurt en sturen dit naar de meldkamer.

Start jouw offerte

of bel ons op 088 088 8989

Stage silent
De meldkamer activeert het stil luisteren

Om de alarmmelding te verifiëren, activeren de professionals van Verisure de stille luistermodus via de VoiceBox.

Start jouw offerte

of bel ons op 088 088 8989

Stage cc
Analyse van informatie en beslissing over het sturen van de politie

Zodra alle informatie over de alarmmelding van het beveiligingssysteem is verzameld, neemt de meldkamer de beslissing over hoe verder te gaan. Als de inbraak is geverifieerd, wordt de politie hiervan op de hoogte gesteld.

Start jouw offerte

of bel ons op 088 088 8989

Keypad verisure

Gemakkelijk te bedienen voor iedereen

Op het bedieningspaneel kun je het alarm in- en uitschakelen met een persoonlijke code of met jouw Star Key. Het bedieningspaneel kan ook worden gebruikt als deurbel.

Het paneel werkt ook als een persoonlijk alarm. Als de twee SOS-knoppen worden ingedrukt, gaat er direct een alarmmelding naar een operator in onze meldkamer. Vanaf het bedieningspaneel wordt het alarm geactiveerd of gedeactiveerd in zijn totale modus of gedeeltelijke modus.

START JOUW OFFERTE

of bel ons op 088 088 8989

Je kunt je alarm in- en uitschakelen zonder ingewikkelde codes uit je hoofd te leren

Met de Star Key en de Keypad kun je het alarm thuis gemakkelijk en eenvoudig activeren en deactiveren.

Starkey
Keypad

Jouw veiligheid, waar je ook bent

Controleer je alarmsysteem op je telefoon, computer of tablet wanneer je maar wilt en waar je ook bent. Je kunt zien wat er gebeurt, je alarm in- en uitschakelen, nagaan wie naar binnen en buiten gaan en lampen en andere elektrische apparaten in- en uitschakelen.

Meer informatie over de Verisure App

De App van Verisure

Verisure Alarmdiensten

Clock icon

Antwoord in 29 seconden

Onze meldkamer reageert gemiddeld binnen 29 seconden op een alarmmelding. Daarna verifieert het de melding en activeert het het veiligheidsprotocol.

Guards icon

Melding aan politie

Zodra de poging tot inbraak of de noodsituatie is geverifieerd, stellen we de politie op de hoogte en sturen we een surveillant.

Maintenance icon

Alarmcentrale 24/7

Verisure biedt je standaard een alarmcentrale die 24/7 bereikbaar is.

Protection icon

SOS-knop voor noodgevallen

De SOS-knop op de producten van het Verisure alarmsysteem maakt het mogelijk om in elke noodsituatie direct om hulp te vragen. We sturen de politie, brandweer of ambulance.

Mobile icon

Bediening vanaf je mobiele telefoon

Met de nieuwe Verisure App heb je vanaf overal ter wereld controle, nog makkelijker en veiliger.

Guarantee icon

Verisure Garantie

De Verisure garantie geldt gedurende de hele duur van het contract op onze alarmdiensten, waarbij ook het gebruik van het alarmsysteem, zodat deze altijd in perfecte staat is.

Verisure beschermt al meer dan 30 jaar

Jouw bescherming is het belangrijkst bij Verisure. Hier werken we al meer dan 30 jaar aan. Ons team is Europees marktleider in alarmsystemen voor thuis. Dankzij de ontwikkelde technologieën en methoden kunnen we duizenden diefstallen vermijden: 8 miljoen alarmsignalen worden beheerd door onze operators in een gemiddelde responstijd van 29 seconden. Een gespecialiseerd en professioneel team dat wordt vertrouwd door meer dan 4 miljoen klanten over de hele wereld.

START JOUW OFFERTE

of bel ons op 088 088 8989

Kies nu voor de beste beveiliging voor jouw woning of bedrijf

Kies nu voor de beste beveiliging voor jouw huis of bedrijf

nu tot 40% korting + gratis videodeurbel

Start jouw offerte

*Vraag naar de actievoorwaarden. Gratis en korting zien op de plaatsings- en aansluitkosten. U leent het Verisure alarmsysteem en betaald ook maandelijkse kosten.