Inbraak en inbraakveiligheid

Inbraak beveiliging met fotodetectors

Als het alarm afgaat, kennen wij de oorzaak

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van een beveiligingsadviseur

Inbraakveiligheid verhogen met surveillanten

Een 24/7 gemonitord alarmsysteem

Spoort inbraken op nog vóór ze plaatsvinden!

Verisure biedt u een alarmsysteem aan dat dag en nacht bewaakt wordt door onze professionele meldkamer, met fotodetectoren voor het controleren van de oorzaak van het alarm en Verisure Voice voor onmiddellijke actie. Dit alles inclusief interventies van een surveillant. De alarmstickers op ramen en deuren en onze gevelplaat hebben een afschrikkend effect voor potentiële indringers. De trillingsdetectoren op strategische ramen en deuren detecteren inbraken nog voordat deze plaatsvinden en geven inbrekers geen enkele kans.

De verbinding van het alarmsysteem met de meldkamer is uiterst veilig dankzij dubbele centrales en zowel breedband- als GSM-verbinding. Onze alarmoperatoren controleren uw alarmsysteem voortdurend en reageren onmiddellijk wanneer er iets gebeurt. Wanneer het alarm afgaat, maakt de fotodetector meteen een aantal foto's die naar de meldkamer worden gestuurd. De operator kan direct nagaan waarom het alarm afging en via de VoiceBox meeluisteren en praten in de woning. Zo kan hij de juiste maatregel nemen.

Wat anderen zeggen over Verisure

Inbraakalarm 2.0

Een slim systeem dat je met een gerust hart inbraakalarm 2.0 zou kunnen noemen.

Algemeen Dagblad


Vervangt de tijdschakelaar

Met de SmartPlug bedien je alle elektronische apparaten, dus ook je lampen, afzonderlijk. Zo heb je altijd de controle over je huis, waar je zelf ook bent.

DutchCowboys


Voorkom een inbraak

Een alarmsysteem met camera’s of raam- en deursensoren vergroot de kans dat een inbreker uw huis voorbij loopt.

Nationale Inbraakpreventie Weken


Beveiliging met Apple allure

Het Verisure systeem ziet er mooi uit, werkt probleemloos en is met de uitlezing en bediening via de app ook nog eens helemaal bij de tijd.

Hardware.info


Pas op, hier waakt de app

Je blijft niet op afstand met een gevoel van onzekerheid zitten, wat er bij de
‘doe-het-zelf’-systemen wel kan zijn.

Brabants Dagblad


24-uurs bewaking

Ons huis wordt een kasteel en ons mobieltje de machinekamer. En geen koningin die dáár in komt.


Volkskrant


Helemaal toekomstproof

Een mooi pakket om je huis voor een goede prijs te beveiligen. Met de app en de website is beheer erg makkelijk.

Metro


Een dikke 9

Compleet systeem, modulair uitbreidbaar. De koppeling met de beveiligingsdienst maakt het systeem professioneel.

MacFan


Meer dan betaalbaar

De bediening was, vooral met de sleutelhanger, erg makkelijk, de app functioneert naar behoren en ik heb vooral weinig last gehad van het systeem.

AndroidWorld


Sterk in

inbraak- en brandbeveiliging

Het feit dat Verisure gekoppeld is aan de meldkamer van Securitas Direct verandert de zaak. Professionele huisbeveiliging is hiermee ook bereikbaar voor de consument.

iCreate Magazine


Alarmcentrale

voor extra veiligheid

Een systeem kan technisch zeer geavanceerd zijn, maar is wellicht niet zo’n goede oplossing als een koppeling naar een alarmcentrale ontbreekt.


Telegraaf


Geen omkijken

naar je beveiliging

Je hoeft zelf niet te priegelen met kabeltjes of diep in de software te duiken om het systeem werkende te krijgen...Ook krijg je een uitgebreide uitleg over de werking van de apparaten.

Computer!Totaal


Werkt prima

Gaat een stap verder dan gebruikelijk.

  • Bekwaamheidsproef geslaagd.

PCM


Een systeem

waarover is nagedacht

Bij dit systeem krijg je persoonlijk advies hoe je jouw woonhuis of kantoor het best kunt beveiligen.

Wat dit systeem onderscheidt van andere, is dat het werkt met een meldkamer...

iCulture


Deel 1: beveiliging voor thuis

Het systeem van Verisure verschilt op twee fundamentele punten. 1) aansluiting op een meldkamer. 2) de spullen van Verisure zijn beter beveiligd dan bijvoorbeeld standaard IP-camera's.

Bright


Deel 2: de installatie

Het Verisure-systeem wordt dus bij je geïnstalleerd door een vakman. Dat is niet per se overbodige luxe trouwens.

Bright


Verisure-alarmsysteem:

Professionele beveiliging

Al bij al biedt Verisure hier een uitstekend totaalpakket aan met een goede en vriendelijke service. Voor de beveiliging van je woonst kan je niet echt meer verlangen.

Clickx


Deel 3: alles onder controle

Een alarmsysteem koop je omdat je wilt dat er niet wordt ingebroken. Je kunt Verisure zien als een omgekeerde verzekering.

Bright


Veilige woning via een app

De apparaten van Verisure zijn veel professioneler – ze worden door een monteur geïnstalleerd. Wat Verisure High Security wel biedt in tegenstelling tot Gigaset elements is een link met de meldkamer. Dat maakt je huis echt veiliger.

Reformatorisch Dagblad


Deel 4: Smart genoeg

Die strenge houding van Verisure is natuurlijk prettig als je zekerheid wil over de veiligheid in huis...Gelukkig hebben de beveiligers nog wel een paar aardige extraatjes in de aanbieding.

Bright


Voel je veilig met

jouw smart security home

Het High Premium Pakket doet precies waarvoor je het laat installeren: jouw huis zo slim maken dat het met je mee denkt.

Techgirl


Alles onder controle met het

Verisure alarmsysteem

Een uiterste vriendelijke kerel die naast kennis van zaken ook nog eens alles erg goed en rustig kon uitleggen...Ik heb het gehele systeem een aantal weken in huis gehad en naar volle tevredenheid.

Tech36500.38

Bestuur uw alarmsysteem met uw smartphone

Schakel het alarm in en uit. Ontvang een bericht wanneer de kinderen thuiskomen. Controleer de status van het alarm en lees de temperatuur in huis af. Neem een foto via de fotodetectoren wanneer het alarmsysteem is ingeschakeld. Met de Verisure App kunt u uw huis eenvoudig beheren en controleren via uw GSM, waar u ook bent.

Met diverse producten en diensten kunt u de verlichting in huis regelen en de luchtvochtigheid in de kelder en op zolder controleren. Wij voegen voortdurend nieuwe slimme functies toe die uw dagelijkse leven eenvoudiger en aangenamer maken. Vanaf de App Store, Google Play en Windows Phone kunt u de Verisure App voor iPhone, Android en Windows-telefoons downloaden.

Alarmsysteem met inbraakbeveiliging

Een optimale inbraakbeveiliging dankzij onder andere Verisure Voice, foto- en trillingsdetectoren zijn standaard inbegrepen in al onze pakketten. Lees meer en vind de oplossing die het best past bij uw woning en uw gezin.


Verisure Woning

Ons premium pakket voor thuis is inclusief SOS alarm, beeldverificatie en Verisure Voice voor directe actie. Inclusief interventies van een surveillant en melding aan politie. Daarnaast levenslange productgarantie. Met uitbreidingsmogelijkheden, zoals de SmartPlug voor energiebesparing of onze rookmelders.

 

 

 

Professionele installatie inbegrepen


Verisure Bedrijf

Ons premium pakket voor bedrijven is inclusief overvalknop, beeldverificatie en Verisure Voice voor directe actie. Inclusief onbeperkte interventies van een surveillant en melding aan politie. Daarnaast levenslange productgarantie. Met uitbreidingsmogelijkheden zoals de Waterdetector om waterlekken op te sporen en de SmartPlug voor energiebesparing.

 

Professionele installatie inbegrepen


Inbraak oplossingen voor het slimme huis

Solutions for the smart home
Solutions for the smart home

Overzicht

Verkoop en informatie alarmsysteem:

0800-365 0 365 | sales@verisure.nl

Klantenservice en alarmcentrale:

088-088 89 99 | care@verisure.nl

Gemiddelde waardering op Klantenvertellen.nl: 8.6/10 - 195 beoordelingen

Verisure FAQ

Als het alarm afgaat, wordt de fotodetector geactiveerd en wordt er een reeks beelden naar de alarmcentrale verstuurd. De operator kan met grote zekerheid bepalen of het nodig is om direct een Securitas surveillant te sturen of de brandweer te bellen. Wij kunnen ook zien of er sprake is van vals alarm. De fotodetector kan alleen beelden registreren als het alarm afgaat en beschermt zo uw integriteit in huis.

U kunt altijd de gedeelten van de woning waar u verblijft beveiligen. Dit doet u eenvoudig via het bedieningspaneel.  Bovendien kunt u de alarminstallatie zo instellen dat kleinere huisdieren zich vrij door de woning kunnen verplaatsen zonder dat het alarm afgaat.

Dan neemt de centrale eenheid van de alarminstallatie, VBox, contact op met de alarmcentrale, die de oorzaak van de melding vaststelt en direct maatregelen neemt. Zo nodig wordt een Securitas surveillant gestuurd om de veiligheid van uw woning te verzekeren.

De surveillant controleert of er sprake is van een poging tot inbraak. Hij controleert deuren en ramen en dekt eventuele beschadigde delen af.

Dit betekent dat de alarminstallatie via radiocommunicatie communiceert met de centrale eenheid (VBox). Er zijn geen kabels nodig zodat de eenheden van de alarminstallatie netjes en discreet kunnen worden geplaatst. Het aansluiten op de alarmcentrale gebeurt via de ingebouwde GSM-module. Dit betekent dat de alarmsignalen altijd doorkomen, ook bij storing in het vaste telefoonnet. 

Het bedieningspaneel van het Verisure-systeem fungeert ook als contactalarm. Als de twee SOS-knoppen op het bedieningspaneel worden ingedrukt, gaat er direct een alarmmelding naar een operator in onze alarmcentrale, die u opbelt.

Met schilbeveiliging wordt bedoeld dat u bepaalde delen van uw systeem kunt activeren. Meestal heeft men een aantal deur- en raammagneten op entree- en balkondeuren en op ramen op de begane grond die u inschakelt en geactiveerd houdt terwijl u thuis bent. Op die manier heeft u een beveiligde "schil" om u heen. Veel mensen die alleen thuis zijn of afgelegen wonen vinden dat een veilig idee, vooral 's nachts.

Ja. U kunt de gevoeligheid van de detectoren van het alarmsysteem lager instellen zodat een huisdier tot 35 kg in en rond het huis kan bewegen. Hierdoor vermindert u de kans dat het alarmsysteem onnodig afgaat. Ook is het mogelijk om het geluidsniveau van de sirene aan te passen, zodat het niet schadelijk of hinderlijk is voor uw huisdier.

Alle componenten van het alarmsysteem zijn uitgerust tegen sabotage, waardoor de alarmcentrale een alarmsignaal ontvangt als u een component probeert los te maken. Mocht het nodig zijn om een component los te maken, dan is het belangrijk dat u eerst onze klantenservice belt om het door te geven en instructies te ontvangen. Houdt uw installatienummer en codewoord bij de hand. Zij zullen de monteur bij u in de buurt vragen om het component opnieuw te installeren. Dit is nodig zodat we kunnen garanderen dat het alarmsysteem goed zal blijven functioneren. De monteur zal voorrijkosten in rekening brengen en eventueel werkuren. Houd hier rekening mee.

Verisure Online

Delen

Erkend

Erkenning ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118

Partner van Maak het inbrekers niet te makkelijk (Ministerie van Veiligheid en Justitie)
Lid met certificaat van VEBON
Erkenning Ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118