De nieuwe alarmtester in Rotterdam
avi alarmtester


De nieuwe alarmtester is dit keer in Rotterdam! Avi en zijn vrouw mogen het Verisure systeem een jaar lang testen. In dit artikel nemen we je mee in waarom Avi geïnteresseerd in Verisure is en hoe hij denkt dat het van pas gaat komen.

Nieuw huis
Avi woont sinds kort in een nieuw huis in Rotterdam waar hij al een tijdje aan het orienteren is naar alarmsystemen. Toen Verisure belde met het nieuws dat hij een jaar lang het alarmsysteem gratis mocht testen hoefde hij niet lang na te denken. Avi vertelt ook dat hij zich nu nog veiliger voelt voor zijn vrouw en zijn moeder die regelmatig bij hem logeert. Gemak

De app biedt talloze voordelen, het is de afstandsbediening van het Verisure alarmsysteem. Avi ziet dit als het grote voordeel van Verisure, zo denkt hij makkelijk het systeem te kunnen in- en uitschakelen en kan hij op afstand kijken wat er thuis gebeurt. Ook de nachtmodus is iets wat een groot voordeel is voor hem, dat hij zich veilig voelt ook wanneer hij thuis is.

Interview Avi

Klik hier om het interview terug te kijken. Wil je zelf ook kans maken om het alarmsysteem een jaar gratis te testen? Klik hieronder op de knop en misschien komen wij wel langs. 

Doe mee