Verisure klanten
Verisure nieuws
De nieuwe alarmtester Nadica
alarmtester nadica


Nieuwe alarmtester Nadica
Afgelopen week gingen wij langs bij Nadica uit Den Haag, zij mag namelijk ons alarmsysteem één jaar lang gratis testen. In dit artikel nemen we jullie mee in waarom Nadica zo blij is met het alarmsysteem.

Dochter van Nadica
Nadica vertelt dat zij een speciale reden heeft om zich veilig te voelen, haar dochter heeft namelijk een beperking en kan zelf moeilijk contact zoeken met de hulpdiensten. "Ik wilde graag een alarmsysteem mede voor mijn dochter die gehandicapt is voor extra veiligheid, omdat zij zelf niet op een normale manier hulp kan zoeken. Ik heb voor Verisure gekozen omdat Verisure het systeem heeft die mij aansprak en zonder tussenkomst van hulptroepen direct door naar de meldkamer en als er wat is een incident, dat er meteen politie, ambulance, brandweer, etcetera kan komen." zegt Nadica. 

Uitbreidingen zijn belangrijk
De extra componenten die Nadica bij het alarmsysteem gekregen heeft bieden dat extra veilige gevoel. De Lockguard, Outdoor Keypad en videodeurbel zorgen ervoor dat ze kan zien wie er voor de deur staat, maar ook dat hulpdiensten makkelijk naar binnen kunnen mocht dat nodig zijn. 


Zelf mee doen

Klik hier om het interview terug te kijken. Wil je zelf ook kans maken om het alarmsysteem een jaar gratis te testen? Klik hieronder op de knop en misschien komen wij wel langs. 

Maak ook kans

Verisure klanten
Verisure nieuws