Verisure nieuws
KPN stop met ISDN-verbinding
isdn verbinding

Bekijk de mogelijkheden van Verisure voor jou

 

Vanaf 1 april 2022 stopt KPN met het gebruik van ISDN, dit gaat een directe impact hebben op gebruikers van alarmsystemen. Alarmsystemen die draaien op de ISDN 15, 20 en 30 moeten worden aangepast door een installateur om na 1 april 2022 geen problemen te ondervinden met de verbinding tussen jouw systeem en de meldkamer.  
 
Wat is een ISDN-verbinding 
Via ISDN werd vaste telefonie en internetten op één moment mogelijk, je hebt de mogelijkheid om meerdere toestellen tegelijkertijd te verbinden. Maar vanaf 1 april wordt deze ISDN-verbinding dus opgeheven en zullen alle huidige gebruikers afgesloten worden. 

Alarmsystemen via IDSN 
Er zijn nog talloze alarmsystemen aangesloten op ISDN en dit kan tot problemen leiden met de verbinding tussen de meldkamer en hun alarmsysteem. Dit kan ervoor zorgen dat inbrekers mogelijk vrij hun gang kunnen gaan. 
 
Verisure en ISDN 
De Verisure alarmsystemen maken geen gebruik meer van de ISDN-verbinding, de systemen zijn volledig overgezet en huidige klanten hoeven zich dus geen zorgen te maken. Ook nieuwe klanten met een ISDN-verbinding worden geholpen met het overzetten van hun verbindingen.

Verisure nieuws