Verisure klanten
Verisure nieuws
De nieuwe alarmtester
alarmtester rene


De nieuwe alarmtester 
Het nieuwe jaar is voor de nieuwe alarmtester René goed begonnen, hij mag één jaar lang ons alarmsysteem gratis testen. René woont in de omgeving van Haaksbergen en wij gingen bij hem langs om te vragen hoe de installatie van het alarmsysteem verlopen is en wat hij goed vindt aan het systeem.  
 
De reden van deelname 
De belangrijkste reden van de deelname is het feit dat René alleen woont, hij wil zich namelijk veilig voelen wanneer hij in zijn eigen huis is: “ik woon alleen en ik wil hulp krijgen als er iets gebeurt” zegt René. Hij doelt hiermee op de SOS-knop in de Verisure app, wanneer je hier op drukt ontvangt de meldkamer jouw locatie en worden de hulpdiensten direct ingeschakeld. 
 
Hoe het alarmsysteem bevalt 
Het alarmsysteem bevalt hem erg goed, het systeem is ook erg eenvoudig te gebruiken. Zo zegt René dat hij een keer een fout maakte en dat het alarm afging, maar zo had hij ook binnen 30 seconden iemand aan de lijn die het voor hem oploste.  
 
Gebruiksvriendelijk 

Verder vroegen wij René naar wat hij dan zo prettig vindt aan het alarmsysteem, aangezien hij gebruiksvriendelijkheid erg belangrijk vindt. Hij vertelt zelf dat de app, het contact met Verisure en het feit dat het alarmsysteem zo goed met zijn katten gaat. De app is erg gebruiksvriendelijk: “de app is super, je kan zelfs de temperatuur zien in de verschillende kamers” zegt René. 
 
De installatie van het alarmsysteem 

René vertelde dus dat het contact met Verisure erg goed verliep, dat begon allemaal bij de installatie. De installatie verliep vlekkeloos: “het contact verliep goed en de installatie was erg professioneel” vertelt René. Hij wil daar nog aan toevoegen dat dat het vooral heel menselijk is contact is, de Verisure Security Expert kwam zelf nog eens langs om te vragen hoe het ging. Lees hier onze blog over de installatie van een alarmsysteem, hierin zie je waar wij op letten tijdens een installatie. 
 

Zelf mee doen

Klik hier om het interview terug te kijken. Wil je zelf ook kans maken om het alarmsysteem een jaar gratis te testen? Klik hieronder op de knop en misschien komen wij wel langs. 

Maak ook kans

Verisure klanten
Verisure nieuws