Inbraak
Verisure nieuws
Winkelbeveiliging met een alarmsysteem
winkelbeveiliging


Kijk of jouw bedrijf geschikt is

Een alarmsysteem voor bedrijven 
Als eigenaar van een bedrijf heb je vaak hard moeten werken en veel geld moeten investeren om jouw droom te realiseren. Het spreekt dan ook voor zich dat je jouw winkel of kantoor goed wilt beveiligen met een bedrijfsalarm. In dit artikel nemen we jou mee in waarom winkelbeveiliging belangrijk is, welke soorten winkelbeveiliging er zijn en hoe beveiliging kan helpen om inbrekers geen kans te geven. 
 
Waarom winkelbeveiliging nemen 
Beveiliging is essentieel bij het hebben van een bedrijf, er zijn te veel momenten dat jouw pand onbewaakt is en er ligt vaak veel waarde voor inbrekers. Zo'n 40% van de Nederlandse ondernemers krijgt wel een te maken met inbraak, dat is bijna de helft. Goed om te weten is dat de inbraakcijfers dalen en dit geldt ook voor winkelinbraak, maar een van de oorzaken is dan ook dat veel ondernemers zich goed laten beveiligen. Toch vindt er nog steeds inbraak plaats bij winkeliers, zo is ook in dit artikel te lezen van het RTL Nieuws.
 
Wat doen inbrekers om binnen te komen 
Veel ondernemers denken dat inbrekers gericht te werk gaan, het tegendeel is vaak waar. Tuurlijk zijn er inbrekers die vooraf bedenken waar zij hun slag slaan, maar het grootste gedeelte van de inbrekers kijkt waar het minste risico is en slaat dan zijn slag. Het grootste gedeelte is dus een gelegenheidsinbreker. Ook zal een inbreker meer risico durven nemen wanneer hij zeker weet dat er waarde is, bijvoorbeeld wanneer dit in het zicht ligt. Het tijdstip verschilt per pand en omgeving, maar over het algemeen kan een inbraak op elk moment van de dag plaatsvinden. 
 
Verschillende soorten alarmsystemen 
Alarmsystemen komen in vele vormen en het is dan ook essentieel dat je goed weet waar je naar op zoek bent (lees hier onze blog over de verschillen tussen alarmsystemen). Het is aan te raden om een alarmsysteem met meldkamer aan te schaffen, omdat je in zakelijk opzicht vaker te maken kan krijgen met mensen over de vloer die je niet of minder goed kent. Wanneer het alarm af gaat zal de meldkamer gelijk inschatten of er politie moet komen om zo snel mogelijk jouw zakelijk bezit en personeel veilig te stellen. Een apparaat dat zorgt voor een discrete activering van het alarm is de overvalknop, die vaak op een plek uit het zicht gemonteerd is. Deze knop kan ingedrukt worden wanneer er gevaar dreigt, dan zal de meldkamer direct worden ingelicht en actie ondernemen. 

Hoe winkelbeveiliging kan helpen
Ten slotte willen we op het hart drukken hoe belangrijk winkelbeveiliging is, je kan je als ondernemer geen tegenslag permitteren. Ook wil je dat jouw personeel veilig is en een veilig gevoel heeft wanneer zij op hun werk zijn. Bekijk hieronder of jouw bedrijf geschikt is voor winkelbeveiliging.

Verisure winkelbeveiliging

Verisure is marktleider in Europa op het gebied van alarmsystemen voor bedrijven en particulieren. Wij voeren op aanvraag een beveiligingsplan uit voor jouw bedrijf. Wij bekijken alle zwakke punten en luisteren naar jouw wensen en behoeften. Het alarmsysteem kan al binnen 24 uur worden geïnstalleerd.

Het Verisure Alarm
Inbraak
Verisure nieuws