Verisure alarm

Het Verisure alarmsysteem is een geïntegreerd beveiligingssysteem, met de meest innovatieve technologie om de beveiliging van alle soorten woningen en bedrijven te garanderen. Verisure is de marktleider in alarmsystemen van Europa, met 25 jaar ervaring en bijna twee miljoen tevreden klanten in heel Europa, die op ons vertrouwen om hun woning of bedrijf te beschermen. Ons alarmsysteem combineert verschillende soorten componenten die zijn ontworpen om jouw woning of bedrijf te beschermen en om de inbrekers weg te houden.

Onze strategie heeft een drievoudig doel: inbraken voorkomen, inbraken detecteren en snelle en efficiënte oplossingen bieden voor elk incident voor onze klanten. Om de effectiviteit van onze installaties te garanderen, evalueert Verisure de specifieke behoeften van elke klant. Rekening houdend met de risico's, de locatie en de kenmerken van ieder gebouw. Zodra het alarmsysteem is aangepast aan de persoonlijke behoeften en wensen, is de installatie snel, eenvoudig en draadloos geïnstalleerd.

Gecertificeerd alarm met melding aan politie en surveillant

De alarmsystemen voor woningen en bedrijven die door Verisure worden aangeboden voldoen aan alle beveiligingseisen. Ook volgen wij verplichte verificatieprocedures voor alarmmeldingen om directe reactie van de politie te kunnen garanderen.

Ontdek de Verisure technologie

Op deze manier zorgt het Verisure alarmsysteem altijd dat, in geval van een inbraak of noodgeval, de meldkamer direct de politie, brandweer of ambulance op de hoogte brengt. Daarnaast biedt Verisure haar klanten kosteloze interventies van surveillanten.

Meldkamer Verisure

Kies nu voor de beste beveiliging voor jouw huis of bedrijf tot 40% korting* Start jouw offerte
Kies nu voor de beste bevieliging voor jouw woning of bedrijf