Videodetector Verisure

 

Videodetector

Hoge kwaliteit videodetector met bewegingssensor.

START DIRECT

Videodetector met Politie Live View

Met een videodetector in je alarmsysteem, kunnen Verisure operatoren zien wat het alarm heeft veroorzaakt en snel passende stappen ondernemen. In geval van calamiteiten zoals: inbraak, brand of een andere noodsituatie kunnen we politie, brandweer of ambulance inschakelen. We kunnen ook elke actie annuleren in geval van vals alarm. We stellen jouw privacy erg op prijs dus Verisure operatoren kunnen alleen jouw foto’s en video’s van de videodetector inzien in het geval van een actief alarm. 

 

HD videodetector met nachtzicht

De Verisure videodetector met zijn geïntegreerde bewegingsdetector, high-definition camera en nachtzichtfunctie maakt het mogelijk om hoogwaardige foto's en video's vast te leggen bij bewegingsdetectie. Deze functionaliteit biedt niet alleen beeldmateriaal van hoge kwaliteit, maar stelt ook de alarmcentrale-agenten in staat om snel en nauwkeurig incidenten te verifiëren wanneer het alarm afgaat.

Videodetector met Politie Live View

De videodetector stelt de alarmcentrale-agenten in staat om bij alarm een ​​incident te verifiëren. Verisure-operators verifiëren het alarm via foto-, video- en audioverificatie. In geval van een geverifieerd alarm laten we de politie mee naar de beelden kijken, dankzij Politie Live View.

Videodetector met Politie Live View     Start direct

Videodetector Red Dot Award 2023

De Verisure videodetector heeft de prestigieuze Red Dot 2023 Design Award ontvangen voor zijn innovatieve technologie en ontwerp. Deze prijs onderstreept de voortdurende inzet van Verisure voor het leveren van hoogwaardige en innovatieve beveiligingsoplossingen.

Videodetector Red Dot Award     Start direct

 
 

Voordelen van de Videodetector

Realtime

Unieke klantervaring toegang tot realtime video. Videoverificatie: HD-camera en livestreaming met geluid.

Meldkamer

Aangesloten met de Verisure meldkamer. De meldkamer staat ook in directe verbinding met de politie.

Politie Live View

Verifiëren van inbraak, brand of camiliteiten. Daar wordt dan indien nodig contact opgenomen met de politie, die direct actie ondernemen.

Nachtzicht

Nachtzicht technologie en groothoek.

Veilige cloud

Beschermde live view voor toegenomen controle met tot 30 dagen cloudopslag.

Verisure App

Controleer je alarm op je mobiele telefoon wanneer je maar wilt en waar je ook bent.

Huisdieren

Als je huisdieren hebt kunt je de bewegingssensor configureren om hun bewegingen te negeren.

Connectiviteit

Connectiviteit: Draadloos.

 

Beveilig je huis met Verisure

Bij Verisure kun je een offerte aanvragen voor een videodetector die geschikt is voor bij jou thuis. Als je niet alleen een videodetector wilt, maar ook beveiligingscamera's, kan dit ook! Bij Verisure bieden we ook volledige huisbeveiliging of bedrijfsbeveiliging aan. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor een videodetector en kom erachter wat alle andere mogelijkheden zijn.

Verisure Videodetector