Verisure Shocksensor

 

Shocksensor Inbraakdetectie

De shocksensoren die beweging detecteren voor ze binnen zijn.

START DIRECT

 

De Shocksensor detecteert inbraken door trillingsdetectie

De Verisure Shocksensor trillingsdetector voor inbraak detectie is een uniek, draadloos apparaat dat geïnstalleerd kan worden op ieder toegangspunt zoals deuren, ramen of etalages. Ze activeren het alarmsysteem wanneer een van deze beschermde toegangspunten wordt geopend of gemanipuleerd. De Shocksensor trillingsdetector kan de indringer detecteren al voordat deze binnen komt. Alleen Verisure biedt je deze inbraak detectie met gevoeligheid voor schokken en trillingen in één enkel apparaat. Zo wordt de poging tot inbraak al gedetecteerd voordat er wordt ingebroken.

 

Hoe werkt inbraak detectie met een Shocksensor?

De Shocksensor wordt snel en eenvoudig geïnstalleerd en bestaat uit 2 delen. Een deel wordt geplaatst in het kozijn van de deur of het raam en de andere op de deur of het raam zelf. Tussen beide elementen van de sensor wordt een magnetisch veld gevormd. Wanneer dat veld wordt onderbroken door de scheiding of trilling van beide onderdelen, wordt het alarm geactiveerd om te waarschuwen voor een mogelijke inbraak. Deze vorm van inbraak detectie is accuraat en betrouwbaar. 

Inbraakdetectie door Verisure

Inbraak detectie is een essentieel onderdeel van de beveiliging. Wij reageren in een gemiddelde tijd van slechts 29 seconden op de alarmmelding en wanneer we constateren dat er een poging tot inbraak plaatsvindt, activeren we het beveiligingsprotocol en waarschuwen we de politie en een surveillant. Dankzij deze technologie en ons beveiligingsprotocol minimaliseren we valse meldingen en verbeteren we de detectie van inbraken met 17%.

Verisure Shocksensor Trillingsdetector      Start direct

Beveilig de toegangen van je huis

Het manipuleren van sloten of het breken van ruiten zijn de meest gebruikte technieken voor diefstal. De meeste dieven komen binnen via de achterdeur en 57% komt binnen via een raam. Daarom is het essentieel om deze toegangen te beveiligen en een shocksensor te hebben die niet alleen de opening detecteert, maar ook de stoten en trillingen detecteren die de indringers creëren wanneer ze proberen binnen te komen.

Verisure Shocksensor Trillingsdetector     Start direct

 
 

Voordelen van de Shocksensor 

Gevorderde filters

Onze Shocksensor detectoren kunnen het onderscheid maken tussen een inbreker en sterke wind of sneeuw.  

Beschermt alle toegangspunten

Plaats Shocksensor op al je deuren en ramen.

Levenslange garantie

Jouw veiligheid is onze hoogste prioriteit. Daarom houden we je Shocksensor gratis en levenslang in uitstekende conditie.

Maximale afschrikking

Criminelen zoeken makkelijke doelwitten. Wanneer ze de Verisure borden op jouw terrein zien, is de kans groot dat ze ergens anders gaan zoeken.

Specificaties

Afmetingen: 90 mm x 25 mm x 15 mm. Gewicht: 21 g. Stroomvoorziening: 2 x AAA Alkaline batterijen.

Connectiviteit

Connectiviteit: Draadloos.

 

Beveilig je huis met Verisure

Bij Verisure kun je een offerte aanvragen voor een Shocksensor trillingsdetector die geschikt is voor bij jou thuis. Als je niet alleen een Shocksensor wilt, maar ook beveiligingscamera's, kan dit ook! Bij Verisure bieden we ook volledige huisbeveiliging of bedrijfsbeveiliging aan. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor een Shocksensor trillingsdetector en kom erachter wat alle andere mogelijkheden zijn.

Verisure Alarm