Preventieborden Verisure

 

Preventieborden

Het bord als eerste preventie tegen inbrekers. 

START DIRECT

 

Preventieborden, laat ze weten dat je beveiligd bent

Wanneer wij een alarmsysteem in je woning of bedrijf installeren, ontvang je onze preventieborden en -stickers. Deze preventieborden dienen om de huizen en bedrijven te onderscheiden die worden beschermd door Verisure en hebben een krachtig afschrikkend effect dat dieven en indringers weghoudt.

 

Bescherm je huis met de Verisure preventieborden

Verisure preventieborden worden in verschillende formaten verspreid zodat ze op verschillende plaatsen in en rondom het huis of bedrijf kunnen worden gebruikt: op deuren, ramen of externe gebieden. Verisure alarmstickers en -borden waarschuwen inbrekers voor het risico dat ze lopen als ze proberen in te breken in je huis of bedrijf. Preventieborden en stickers kunnen een zeer effectief afschrikmiddel zijn, vooral wanneer ze worden ondersteund door de juiste alarmsystemen. Verisure kan daarom zoveel afschrikmiddelen leveren als nodig zijn om je eigendom te beschermen.

Preventie bij elke toegang

De preventieborden van Verisure worden in verschillende modellen en maten geleverd, zodat je verschillende punten van de woning kunt beveiligen (bijvoorbeeld de hoofdtoegang, de achterdeur, een of meerdere ramen en de garagedeur).

Preventieborden Verisure     Start direct

Een preventiebord per maatregel

Er zijn verschillende modellen platen en stickers die waarschuwen voor de verschillende beveiligingsmaatregelen die beschikbaar zijn voor ieder huis of bedrijf. Denk aan politiemelding, beeldopname of verbinding met de meldkamer.

Preventieborden Verisure     Start direct

 
 

Voordelen van de Verisure preventieborden 

Langdurig

Gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat met UV-bescherming, blijven onze afschrikmiddelborden helder en zichtbaar, ongeacht wat voor weer het is.

Herkenning door criminelen

Dieven willen een makkelijk leven - en ze weten dat Verisure alarmsystemen hen waarschijnlijk zullen betrappen.

Vervangingen of extra's op aanvraag

Als je ooit je afschrikmiddelborden wilt vervangen, laat het ons dan weten en we zullen je er wat geven.

De meest effectieve preventie

Criminelen zoeken naar makkelijke doelwitten. Wanneer ze de Verisure borden op jouw terrein zien, is de kans groot dat ze elders gaan kijken.

 

Beveilig je huis met Verisure

Bij Verisure kun je een offerte aanvragen voor een preventiebord die geschikt is voor bij jou thuis. Als je niet alleen een preventiebord wilt, maar ook beveiligingscamera's, kan dit ook! Bij Verisure bieden we ook volledige huisbeveiliging of bedrijfsbeveiliging aan. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor een preventiebord en kom erachter wat alle andere mogelijkheden zijn.

Verisure Alarm