ONS ALARM

Preventieborden

Preventieborden, laat ze weten dat je beveiligd bent

Wanneer wij een alarmsysteem in je woning of bedrijf installeren, ontvang je onze Preventieborden en -stickers. Deze Preventieborden dienen om de huizen en bedrijven te onderscheiden die worden beschermd door Verisure en hebben een krachtig afschrikkend effect dat dieven en indringers weghoudt.

Preventie bij elke toegang

De Preventieborden van Verisure worden in verschillende modellen en maten geleverd, zodat je verschillende punten van de woning kunt beveiligen (bijvoorbeeld de hoofdtoegang, de achterdeur, een of meerdere ramen en de garagedeur).

Een preventiebord per maatregel

Er zijn verschillende modellen platen en stickers die waarschuwen voor de verschillende beveiligingsmaatregelen die beschikbaar zijn voor ieder huis of bedrijf. Denk aan politiemelding, beeldopname of verbinding met de meldkamer.

Een gratis beveiligingsplan

Vraag nu direct je gratis beveiligingsplan aan en een van onze beveiligingsexperts analyseert de behoeften en zakke punten van je huis of bedrijf, evenals de optimale locaties om de preventieborden en de componeneten van ons alarmsysteem te plaatsen.

Preventieborden