Central Unit

 

Central Unit

Het hart van het alarmsysteem die in verbinding staat met de meldkamer.

START DIRECT

 

De Central Unit, de centrale eenheid van het systeem

De Central Unit is het hart van het alarmsysteem. Het staat in contact met alle componenten en beheert de beveiligde verbinding met de meldkamer via zowel een simkaart als het internet. Twee communicatiekanalen zorgen dat het systeem altijd is aangesloten op de meldkamer, ook als er geen internet is of als er stroomuitval is.

 

Het hart van het alarmsysteem

Kenmerken zijn onder andere razendsnelle LTE 4G modemverbinding, geavanceerde beveiligingsmaatregelen met een verstoring detectiealgoritme om hacking te voorkomen, en een minimale batterijback-up van 48 uur om ervoor te zorgen dat je systeem blijft werken, zelfs tijdens stroomstoringen.

Central Unit met gratis updates

Doordat de Central Unit 24 uur per dag en 7 dagen in de week is aangesloten op onze meldkamer, is de het altijd up-to-date met de nieuwste software. Deze zijn gratis, zodat de nieuwe diensten worden ondersteund.

Central Unit Verisure     Start direct

Werkt zelfs tijdens een internetstoring

De Central Unit wordt aangesloten op het vaste internet, maar heeft ook een simkaart voor beveiligde communicatie. Dus wanneer het internet uitvalt, behoudt de Central Unit altijd zijn connectie met de meldkamer.

Central Unit Verisure     Start direct

 
Central Unit
 
 

Voordelen van de Central Unit

24/7 werking met 48-uurs batterij

Blijft ook werken tijdens een internetstoring. Minimaal 48 uur batterijback-up om ervoor te zorgen dat je systeem blijft werken, zelfs tijdens stroomstoringen.

De nieuwste technologie

Uitgerust met de nieuwste technologie om naadloze communicatie tussen het systeem en onze controlekamer te garanderen.

Specificaties

Afmetingen: 105 x 174 x 32 mm. Gewicht: 400 g (inclusief stroomadapter en batterijpakket).

Garantie

Levenslange garantie en gratis onderhoud voor het leven.

Connectiviteit

Connectiviteit: Draadloos. Stroom: 100-240V stroomadapter.

 

Andere beveiligingsproducten aansluiten op de Central Unit

Naast de Central Unit hebben we nog veel meer innovatieve beveiligingsproducten die het alarmsysteem gebruiksvriendelijk maken. Bekijk hier ons complete aanbod van beveiligingsproducten. Wil je van onze ervaren beveiligingsexperts horen wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op!

Verisure Alarm