Central Unit

De Central Unit, de centrale eenheid van het systeem

De Central Unit (voorheen de Vbox pro of Vbox Mini) is het hart van het alarmsysteem. Het staat in contact met alle componenten en beheert de beveiligde verbinding met de meldkamer via zowel een simkaart als het internet. Twee communicatiekanalen zorgen dat het systeem altijd is aangesloten op de meldkamer, ook als er geen internet is of als er stroomuitval is.

central unit

Blijft ook werken tijdens een internetstoring

De Central Unit wordt aangesloten op het vaste internet, maar heeft ook een simkaart voor beveiligde communicatie. Dus wanneer het internet uitvalt, behoudt de Central Unit altijd zijn connectie met de meldkamer.

Aangesloten op stroom, maar ook in het bezit van een batterij

Niet alleen tijdens een internetstoring blijft de Central Unit werken, ook tijdens een stroomuitval doet hij het nog. In de Central Unit bevindt zich een batterij die de stroomtoevoer overneemt. De accu gaat bij normaal gebruik 24 uur mee.

Gratis updates

Doordat de Central Unit 24 uur per dag en 7 dagen in de week is aangesloten op onze meldkamer, is de het altijd up-to-date met de nieuwste software. Deze zijn gratis, zodat de nieuwe diensten worden ondersteund.

Andere beveiligingsproducten aansluiten op de Central Unit

Naast de Central Unit hebben we nog veel meer innovatieve beveiligingsproducten die het alarmsysteem gebruiksvriendelijk maken. Bekijk hier ons complete aanbod van beveiligingsproducten.

Wil je van onze ervaren beveiligingsexperts horen wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op!